2777
2789
چقد احساسی بود این یکی به قول حبیب تو لیسانسه ها موهای تنم سیخ شد🤣🤣

همه پیام ها خوبن و دوس داشتنی حتی دعوا ها ولی این مال دیشب بود 

11/7/1400دوستیمون😍🙊 23/7/1401بله برونمون ❤️💍۱۳/۲/۱۴۰۲عقدمون❤️😍💍عروسیمون ۱۲/۰۸/۱۴۰۲👩‍❤️‍👨بی هم می‌میریم شبیه زنجیریم 🖇️یه لحظه دور از هم آروم نمی‌گیریم🥺🥺🫀 روزای خوب منتظرمونه 😋 زندگی زیباست لبخند بزن 😁🙏 برای خوشبختیمون دعا کنید 🙏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم عشقتون پایدار برا منم دعا کن ب عشقم برسم خانوادم راضی شن 🥺

چشممممم من از سن خیلی کم عاشق همسرم بودم.... ولی فکر میکردم یکطرفه س هیچوقت به زبون نیاوردم، 16سالگیم با یکی دیگه ازدواج کردم که به دلایلی 4 سال بعدش جدا شدم، عشق بچگیم دقیقا دو هفته بعد از جداییم اومد خاستگاریم که بله رو دادم و سه ماه بعدش عقد کردیم، دست خدا هییییچی نشد نداره /البته من عاشق همسرم بودم و عشق بچگی فراموش شده بود ولی وقتی اومد حس کردم بهترین انتخاب ممکن همینه، چون فهمیدم اونم دوسم داشته و بزرگتراش مخالفت کردن بعدم من ازدواج کردم/

اشکال نداره عزیز دلم این روزا حال هیچکس خوب نیس

نمیدونم یهو اینجوری شدم روزا اصن نمی‌بینمش کارش سنگین شده شبا هم زود میخوابه جلوی خونوادمم ک نمیتونه بیاد هی ور دلم فقد قبل از خوابش چند دقیقه بغلم میکنع و بوسم میکنع و می‌خوابه

خداروشکر پایدار باشید❤ چند وقته باهمین؟ مجازیه یا نزدیکین؟

یسال دوست نزدیک شیش هفت ماه نامزد  نزدیک هم شهری 

11/7/1400دوستیمون😍🙊 23/7/1401بله برونمون ❤️💍۱۳/۲/۱۴۰۲عقدمون❤️😍💍عروسیمون ۱۲/۰۸/۱۴۰۲👩‍❤️‍👨بی هم می‌میریم شبیه زنجیریم 🖇️یه لحظه دور از هم آروم نمی‌گیریم🥺🥺🫀 روزای خوب منتظرمونه 😋 زندگی زیباست لبخند بزن 😁🙏 برای خوشبختیمون دعا کنید 🙏