خیلی دوست دارم شات بدم ولی بعد کات همه رو پاککردم فقط آخرین پیامای کات و دارم که خیلی ...
بذار
11/7/1400دوستیمون😍🙊 23/7/1401بله برونمون ❤️💍۱۳/۲/۱۴۰۲عقدمون❤️😍💍عروسیمون ۱۲/۰۸/۱۴۰۲👩❤️👨بی هم میمیریم شبیه زنجیریم 🖇️یه لحظه دور از هم آروم نمیگیریم🥺🥺🫀 روزای خوب منتظرمونه 😋 زندگی زیباست لبخند بزن 😁🙏 برای خوشبختیمون دعا کنید 🙏
من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمیها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبههای برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبههای برتر کشوره.
گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامانهایی بخوره که بچهشون کنکوریه 🌱
11/7/1400دوستیمون😍🙊 23/7/1401بله برونمون ❤️💍۱۳/۲/۱۴۰۲عقدمون❤️😍💍عروسیمون ۱۲/۰۸/۱۴۰۲👩❤️👨بی هم میمیریم شبیه زنجیریم 🖇️یه لحظه دور از هم آروم نمیگیریم🥺🥺🫀 روزای خوب منتظرمونه 😋 زندگی زیباست لبخند بزن 😁🙏 برای خوشبختیمون دعا کنید 🙏
برای کسی که می فهمد هیچ توضیحی لازم نیست، برای کسی که نمی فهمد هر توضیحی اضافه ست ؛آنانکه می فهمند عذاب می کشند آنانکه نمی فهمند عذاب می دهند . مهم نیست که چه مدرکی دارید ؛؛. مهم این است که چه درکی دارید.....
بدتر از خيانتش اينكه خيلي بهم دروغ گفته خيلييي يني چندماه تمام فقط دروغ بافت واسم و من خر هرچي ميگف ...
غلط کرده مردک بیشعور انگار شهر هرته هرموقع دلش خواست بیاد و بره بگو اتوبان نیس ک تو در رفت و آمد باشی اون موقع ک باید کنار بودی ،نبودی حالا هم برو به جهنم سیاه