2777
2789
خیلی دوست دارم شات بدم  ولی بعد کات همه رو پاک‌کردم  فقط آخرین پیامای کات و دارم که خیلی ...

بذار 

11/7/1400دوستیمون😍🙊 23/7/1401بله برونمون ❤️💍۱۳/۲/۱۴۰۲عقدمون❤️😍💍عروسیمون ۱۲/۰۸/۱۴۰۲👩‍❤️‍👨بی هم می‌میریم شبیه زنجیریم 🖇️یه لحظه دور از هم آروم نمی‌گیریم🥺🥺🫀 روزای خوب منتظرمونه 😋 زندگی زیباست لبخند بزن 😁🙏 برای خوشبختیمون دعا کنید 🙏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ديگه عزيزم اين اواخر خودم شك كرده بودم چندبار هي ازش ميپرسيدم درست جواب نميداد انقدر كلنجار رفتمو ته ...

نچ نچ

و جز او پناهی نخواهی یافت ... تاپیک صلوات،چله و ختم قرآن شرکت میکنم تو تاپیک خودم پیام بذارید دعا میکنم نتیجه دیدم ❤️ 

11/7/1400دوستیمون😍🙊 23/7/1401بله برونمون ❤️💍۱۳/۲/۱۴۰۲عقدمون❤️😍💍عروسیمون ۱۲/۰۸/۱۴۰۲👩‍❤️‍👨بی هم می‌میریم شبیه زنجیریم 🖇️یه لحظه دور از هم آروم نمی‌گیریم🥺🥺🫀 روزای خوب منتظرمونه 😋 زندگی زیباست لبخند بزن 😁🙏 برای خوشبختیمون دعا کنید 🙏
بعد چندوقت دوباره خوندمش زدم زيرگريه💔

چرا گریه جداشدین

برای کسی که می فهمد هیچ توضیحی لازم نیست، برای کسی که نمی فهمد هر توضیحی اضافه ست ؛آنانکه می فهمند عذاب می کشند آنانکه نمی فهمند عذاب می دهند .                مهم نیست که چه مدرکی دارید ؛؛.                 مهم این است که چه درکی دارید.....
بدتر از خيانتش اينكه خيلي بهم دروغ گفته خيلييي يني چندماه تمام فقط دروغ بافت واسم و من خر هرچي ميگف ...

غلط کرده مردک بی‌شعور انگار شهر هرته هرموقع دلش خواست بیاد و بره بگو اتوبان نیس ک تو در رفت و آمد باشی اون موقع ک باید کنار بودی ،نبودی حالا هم برو به جهنم سیاه