2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای خیلی سخته خیانت اونم ازدواج واااقعا ته نامردیه🥲 قطعا لیاقتتو نداشته عزیزم هر کی میره پی لیاقتش

بدتر از خيانتش اينكه خيلي بهم دروغ گفته خيلييي

يني چندماه تمام فقط دروغ بافت واسم و من خر هرچي ميگفت بي بروبرگرد باور ميكردم 

اره لياقتمو كه اصلا نداشت هركس ميديد ميگفت همون بهتر كه از چشم اوفتادو كلا تموم شد 

حالا جالبه خطمو عوض كردم ازوقتي فهميدم ولي واسه كار بانكيم مجبورم روشن كنم ديدم زنگ زده بهم بهش گفتم برو گمشو بهت گفتم ديگ زنگتو نبينم و اين حرفا ي سري چرت و پرت گفت اخرسر گفت دوست داشتي بگو همو ببينيم🤣🤣بابا نامزد داري بيخيال شو ديگه

نبود اینجوری

یاخدا چقدرررر بد🥲💔🤦‍♀️

این دنیا دیگ به درد نمیخوره انگار هیچ کس قابل اعتماد نیس من با یه نفر تو رابطه ام خیلی میخامش ینی میدونم اگ کات کنیم خدایی نکرده خیلی اذیت میشم اما ته دلم انگار بهش بی اعتمادم همش حس میکنم جدا میشیم بهم خیانت میکنه حالا طفلی کاریم نکرده دسته خودم نیس 😔

بلا سرت آورده؟💔

اذیتم کرده ولی بدش پشیمون شده با هم خوبیم الان خیلی وقته بحص اونجوری نداریم ولی خب دلم میگیره یاد اون موقع میفتم تازع ازدواج کردع بودیم منم موقع دوستی زیاد اوکی نبودم اون موقع ازم کینه داش کله هامونم بهم نمیخوند اما الان نه ولی خب دلم میگیره

11/7/1400دوستیمون😍🙊 23/7/1401بله برونمون ❤️💍۱۳/۲/۱۴۰۲عقدمون❤️😍💍عروسیمون ۱۲/۰۸/۱۴۰۲👩‍❤️‍👨بی هم می‌میریم شبیه زنجیریم 🖇️یه لحظه دور از هم آروم نمی‌گیریم🥺🥺🫀 روزای خوب منتظرمونه 😋 زندگی زیباست لبخند بزن 😁🙏 برای خوشبختیمون دعا کنید 🙏