2789
عنوان

قوم شوهر

900 بازدید | 51 پست

خانواده شوهرم آدمای آب زیرکاه و موذی هستن مخصوصا خواهرشوهر مادرشوهرم عذابایی بهم دادن حق الناسایی کردن که خدا میدونه با پنبه سر میبرن خوش ظاهرن مذهبی نمان خلاصه یه شب من خواب دیدم معنی خوابم این بود که بچه خواهرشوهرم مریضه و علت مریضیش عذاباییه که به من دادن بعداز چندماه واقعا بچه خواهرشوهرم مریض شد خدا منو ببخشه قند تو دلم آب میشه میگم خدا خداییشو نشون داد عدالتشو برپاکرد بچه رو میبینم از درد بچه خوشحال نمیشما همش میگم خداکنه بچه خوب بشه اما این ۲تا زن هیچوقت رنگ آرامش نبینن  از دردی که تو چشم مادرشوهرمو خواهرشوهرمه لذت میبرم به نظرتون من دارم گناه میکنم؟چکارکنم انقد خوشحال نشم

خدایا تو بساز که اگه تو بسازی هیچکی نمی تونه خرابش کنه☘️🤲🙏❤️

ن بابا راحت باش

پشت بى حوصلگیخيلي هامون،يه زمانى كلى حوصله بوده...پشت بى تفاوتى هامون،كلى توجه و اهميت بوده…وپشتسكوتِمون، كلى حرف...وپشت بَدبينى هامون، كلىاعتماد...آدم ها به الان مون نگاه مى كنن و بهمون كلى برچسب مى زنن...درحالى كه نمى دونن چیبهمون گذشته...آدم يه وقت هايى از اول ايننيست؛ اين ميشه...

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

برا سلامتی بچهه دعا کن 

دعامیکنم اما خب از ته قلبم نیست نمیتونم ببخشمشون اینا جیگر منو پاره پاره کردن

یعنی چی خدا عدالتشو به پا کرد؟

خدا بعضی گناه ها رو عذاب نمیکنه می‌ذاره اون دنیا. بعد باید بگی خدا عدالتشو به پا نکرد؟!

بعد اینکه از خدا بترس شاید به واسطه ی رنج مریضی بچه ش ، گناهانش پاک بشه کفاره ی گناهش باشه.

بعدشم اونا این حق الناسو کردن، از کجا معلوم شما خودت صدتا گناه بیشتر نداشته باشی؟؟؟؟

بدخواه کسی نباش حالا هر کی هست میشه به جایی دعا کنیم خدا جواب کارای اشتباهشون رو بده دعا کنیم خدا خ ...

برام دعاکنید انقد خوشحال نشم،گرچه اینا انقد حیوون صفتن هنوزم آدم نشدن ومطمئنم نمیشن

یعنی چی خدا عدالتشو به پا کرد؟ خدا بعضی گناه ها رو عذاب نمیکنه می‌ذاره اون دنیا. بعد باید بگی خد ...

قطعا منم خطا کارم معصوم که نیستم اما مثل اونا دل نشکوندم مثل اونا حق کشی نکردم و خیلی کارای دیگه 

برام دعاکنید انقد خوشحال نشم،گرچه اینا انقد حیوون صفتن هنوزم آدم نشدن ومطمئنم نمیشن

دعا کن خدا حواسش بهت باشه راه میش پات بذاره تو تلاشت رو برای دعا کردن بکن و بسپار به خدا....

اگر لایق باشیم حتما