2777
2789
عنوان

قوم شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 901 بازدید | 51 پست
نابودم کردن تو جوونی پیرم کردن موذیانه کار انجام میدادن شدیدا خوش ظاهرن

چفد شبیه خانواده همسرمنن.من تازه عروسی کردم توعقد شناخت نداشتم اما الان کم کم داره دستم میاد چقد موزین خیلی به قول شما خوش ظاهرن

چفد شبیه خانواده همسرمنن.من تازه عروسی کردم توعقد شناخت نداشتم اما الان کم کم داره دستم میاد چقد موز ...

حواست به حال دلت باشه نذار عذابت بدن نذار روت تاثیر بذاره

خدایا تو بساز که اگه تو بسازی هیچکی نمی تونه خرابش کنه☘️🤲🙏❤️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ولی تاجایی که من میدونم اگه بنده نبخشه خدا هم نمیبخشه خدا از حق خودش میگذره اما از حق بنده اش هرگز،م ...

بله عزیزم تو قرآن گفته خدا هممممه ی گناهان رو میبخشه اگر توبه ی واقعی بکنی. و هیچ گناهی به جز شرک ، غیرقابل بخشش نیست

النساء
إِنَّ اللَّهَ لَا يَغْفِرُ أَن يُشْرَكَ بِهِ وَيَغْفِرُ مَا دُونَ ذَٰلِكَ لِمَن يَشَاءُ وَمَن يُشْرِكْ بِاللَّهِ فَقَدْ ضَلَّ ضَلَالًا بَعِيدًا
ﻣﺴﻠﻤﺎً ﺧﺪﺍ ﺍﻳﻦ ﺭﺍ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺍﻭ ﺷﺮﻙ ﺁﻭﺭﺩﻩ ﺷﻮﺩ ﻧﻤﻰ  ﺁﻣﺮﺯﺩ ، ﻭ غیر ﺍﺯ ﺁﻥ ﺭﺍ ﺑﺮﺍﻱ ﻫﺮ ﻛﻪ ﺑﺨﻮﺍﻫﺪ ﻣﻰ  ﺁﻣﺮﺯﺩ . ﻭ ﻫﺮ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺷﺮﻙ ﻭﺭﺯﺩ ، ﻳﻘﻴﻨﺎً ﺑﻪ ﮔﻤﺮﺍﻫﻲ ﺑﺴﻴﺎﺭ ﺩﻭﺭﻱ ﺩﭼﺎﺭ ﺷﺪﻩ ﺍﺳﺖ .(١١٦)

تجربه من از زندگی اینه که هرچی رو به خدا سپردم خداییشو عالی نشونم داده من بهش اعتماد دارم کامل

بعضی وقت ها هم خدا میخواد ما رشد کنیم.

من خودم خییییییلی خانواده شوهرم اذیتم کردن خییییییلی زیاد، بعد مدت ها، من کم کم ذره ذره قوی شدم عزت نفس و اعتماد به نفس م بیشتر شد، و بعد دیدم اونا هم درست شدن.

یعنی انگار خدا میخواست تو این پروسه ی طولانی و دردناک، بهم یاد بده که برای خودم ارزش بیشتری قائل باشم و جوری قوی باشم که نتونن اذیتم کنن و اگرم کردن، من راحت تر برا خودم حل ش کنم

بعضی وقت ها هم خدا میخواد ما رشد کنیم. من خودم خییییییلی خانواده شوهرم اذیتم کردن خییییییلی زیاد ...

پس شما هم زجر کشیده ای من فکرمیکردم باهاتون خوب بودن واسه همین نمیتونید درک کنید،تونستی ببخشیشون؟

خدایا تو بساز که اگه تو بسازی هیچکی نمی تونه خرابش کنه☘️🤲🙏❤️
پس شما هم زجر کشیده ای من فکرمیکردم باهاتون خوب بودن واسه همین نمیتونید درک کنید،تونستی ببخشیشون؟

اره الان تقریباً آره

هربار یاد بدی های اونا افتادم و دوباره آتیش کینه  داشت تو قلبم شعله میکشید، سریع خودمو یاد گناه های خودم انداختم. و بعد با خودم گفتم هرکس رو با خودش خدا میسنجه. شاید این رفتارها با توجه به مدل خانواده و جو  ای که این مادرشوهرم توش بزرگ شده، و ویژگی های وجودی ش، خییییییلی هم بد نباشه یعنی خیلی هم برای اون، از نظر خدا، گناه بزرگی نباشه.

اما فلان کار من، با توجه به شرایطم، از نظر خدا خیلی بد باشه و عذابم بیشتر باشه.

بعد هی جاهای مختلف خودمو به زوووور مجبور کردم براش دعای خیر بکنم. 

بعد هی با خودم میگفتم آخیییی بیچاره چه قدر حقیر ه که میخواد با تحقیر من، خودشو بهتر کنه، یا بیچاره چه قدر حسوده ببین درونش چه حرصی میخوره که من از دختر خودش بهترم....باید دلم براش بسوزه...

و الان حدودا ۶_۷ ماهه کینه هام کمتر شدن...