2777
2789
عنوان

قوم شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 901 بازدید | 51 پست
حرفای شما رو کسی که از سمت خانواده شوهر زجر کشیده باشه، ظلم دیده باشه میفهمه، بقیه فقط قضاوتت م ...

بله قضاوت کردن آسونه،باعث شدن جوونی نکنم ۱۷سالم بود عروسشون شدم خیلی خوش ظاهرن خیلی،الان۲۸سالمه تازه ۱.۲ساله یه کوچولو رهام کردن

خدایا تو بساز که اگه تو بسازی هیچکی نمی تونه خرابش کنه☘️🤲🙏❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تا کی بسپاریم به خدا   تا کی دندون رو جیگر بزاریم و جیک نزنیم ولی اونا همین ژور واسه خودش ...

تجربه من از زندگی اینه که هرچی رو به خدا سپردم خداییشو عالی نشونم داده

من بهش اعتماد دارم کامل

در دایره قسمت ما نقطه تسلیمیم
صبرخدا زیاده اگه میخواید خدا جوابشونو بده باید بسپرید بخدا به شرطیکه مث اونا نشید.یعنی قشنگ برمیگرده ...

یه کم عوض شدن اما هیچوقت کامل درست نمیشن فکرمیکنن همیشه حق تماما با خودشونه

خدا عادله ولی عدالتش رو زمین نیست وگرنه که این همه جنگ و غارت شده تو دنیا مسببین دارن فربه تر میشن خیلی‌ها هم مردن یا دارن از قحطی و گرسنگی جون میدن تهش میمرن آب از آب تکون میخوره ، پس اتفاقای بقیه رو به خودت نگیر این جوری شاید خوشحال نشی ، ولی حق داری براشون بد بخوای ، واگذار کنه خدا اگه نمیتونی ببخشی ، سعیم کن حرفتو بهشون بزنی و رک باشی تا تو دلت نمونه ناراحتت کنه ولی در کل حق داری به خودت فرصت بده قطعا تو از دیدن بچه مریض خوشحال نیستی ، با ناخودآگاهم کاری نمیتونی بکنی ، فقط خوشحالیتو عنوان نکن و جایی نگو تو روشون که جواب کار من بود چون که این تاوان  دل شکسته تو نیست اونا حالا خدا باشون کار داره ، مگه حق الناس این طوری ازبین میره ؟تا رضایت ندی نمیبخشه خدا 

خدا عادله ولی عدالتش رو زمین نیست وگرنه که این همه جنگ و غارت شده تو دنیا مسببین دارن فربه تر میشن خ ...

درسته عزیزم🤩🌹

خدا عادله ولی عدالتش رو زمین نیست وگرنه که این همه جنگ و غارت شده تو دنیا مسببین دارن فربه تر میشن خ ...

چقد حس خوبی بهم داد حرفات امیدوارم خدا خیلی باهاشون کار داشته باشه چون من اون دنیاهم برم نمیبخشمشون

یه کم عوض شدن اما هیچوقت کامل درست نمیشن فکرمیکنن همیشه حق تماما با خودشونه

بخدا من مادرشوهرم النی مسخرم کرد.جوابشوندادم.دخترشم همش منومیبینه حرص میزنه که ازش سرترم چندتاتیکه میندازه امابرام مهم نیس نادانو جاهلن.نباید با آدمای کوته فکر کلنجارزد بیمحل کن

خدا بهترین قضاوت کنندس میبینه میشنوه.میگه توسکوت من خدابهترین پاسخو میده شک نکن

بخدا من مادرشوهرم النی مسخرم کرد.جوابشوندادم.دخترشم همش منومیبینه حرص میزنه که ازش سرترم چندتاتیکه م ...

من خیلی ناآروم بودم همش میگفتم میشه اشک چشماشونو ببینم الان هر لحظه میبینم لذت تمام نشدنی داره

به علت اینه که خیلی اذیتتون کردن پس ببین چقد اذیت شدیا😑😓

نابودم کردن تو جوونی پیرم کردن موذیانه کار انجام میدادن شدیدا خوش ظاهرن