2777
2789
عنوان

قوم شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 901 بازدید | 51 پست
دعامیکنم اما خب از ته قلبم نیست نمیتونم ببخشمشون اینا جیگر منو پاره پاره کردن

سخته واقعا سخته خودمم کشیدم ولی نباید خوشحال باشی اون بچه که گناه نکرده از ته قلبت دعا کن هم وب بشه

قطعا منم خطا کارم معصوم که نیستم اما مثل اونا دل نشکوندم مثل اونا حق کشی نکردم و خیلی کارای دیگه&nbs ...

چه میدونی؟؟؟

اتفاقاً مطططمئنم اونا هم با خودشون میگن ما تا حالا دل کسی رو نشکوندیم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

یعنی چی خدا عدالتشو به پا کرد؟ خدا بعضی گناه ها رو عذاب نمیکنه می‌ذاره اون دنیا. بعد باید بگی خد ...

شاید به واسطه ی مریضی بچش گناهای دیگه اش پاک بشه اما حقی که از من ضایع کرده پاک نمیشه حق الناس بخشیدنی نیست 

خدایا تو بساز که اگه تو بسازی هیچکی نمی تونه خرابش کنه☘️🤲🙏❤️
چه میدونی؟؟؟ اتفاقاً مطططمئنم اونا هم با خودشون میگن ما تا حالا دل کسی رو نشکوندیم

۱نفر از اینا راضی نیست جز من ۳تا عروس دیگه داره دلشون خونه زنداداشای مادرشوهرم دلشون خونه نفرین عالم و آدم دنبالشونه آخه چندنفر میتونن دروغ بگن،حتی خواهرشوهرم یدفعه ازم پرسید شده تا حالا من دلتو بشکونم؟یا مثلا میگه نمیدونم نفرین دنبالم بوده دل کسی رو شکوندم تاوان چی رو پس میدم این بچه اینطوری شده

شاید به واسطه ی مریضی بچش گناهای دیگه اش پاک بشه اما حقی که از من ضایع کرده پاک نمیشه حق الناس بخشید ...

اتفاقاً هست عزیزم

هممممه گناه ها رو خدا اگر بخواد، میبخشه.

خدا غنی هست عزیزم. می‌تونه خودش از طرف خودش دل شکسته شما رو جبران کنه، بعدشم اونا رو ببره درجه ی بالای بهش بشونه. چون کارهای خوب خیلی بیشتری کردن یا توبه ی واقعی کردن.

پس انقدر مغرور نباش

بله حدیث داریم.گالریم عکس زیاده بگردم بذارم.هرکسی کسیو اذیت کنه یا ابروی کسیوببره به سبب ان گناه به ...

واقعا این عین عدالته

حرفای شما رو کسی که از سمت خانواده شوهر زجر کشیده باشه، ظلم دیده باشه میفهمه، بقیه فقط قضاوتت میکنن

درسته این بچه گناهی نداره ولی قربانی پستی و ستمکاری والدینش شده 

چون خداوند همیشه گفته مکافات ظلمی که به کسی کنی رو‌ از جان و مال و فرزند پس میگیره 

دنیا دار مکافاته عزیزم و برای همه😔

شاید هم نظر نباشیم ، ولی هم وطنیم، هم جنسیم، و شاید همدرد پس همدیگر رو با احترام بدرقه کنیم.                                         
بله حدیث داریم.گالریم عکس زیاده بگردم بذارم.هرکسی کسیو اذیت کنه یا ابروی کسیوببره به سبب ان گناه به ...

میشه منبع حدیث رو بذاری.

نمیگم غلطه ها،

ولی منم بلدم هرچی رو که دوست دارم ، اینطوری عکس نوشته کنم، جای حدیث امام ها پخش کنم

شاید به واسطه ی مریضی بچش گناهای دیگه اش پاک بشه اما حقی که از من ضایع کرده پاک نمیشه حق الناس بخشید ...

بله من خالم چندوقتی وحشتناک اذیت میکرد یعنی انقد دلمونوخون کرد که شبا منوخواهرم به خاطرحرفاش نمیخابیدیم.دقیقا13بدر بازنداییم یعنی زنداداش خودش دعواش شد چه حرفایی که بارخودشوخانوادش نکرد درصورتیکه زنداییم پاکه روز بعد پسرش ازتهران راه افتاد رفت شهرستان بعداز700کیلومتر نزدیک خونه تصادف کردومرد.خودش میگفت غلط کردم اذیتتون کردم اونیکی پسرشم مریضه

اتفاقاً هست عزیزم هممممه گناه ها رو خدا اگر بخواد، میبخشه. خدا غنی هست عزیزم. می‌تونه خودش ا ...

ولی تاجایی که من میدونم اگه بنده نبخشه خدا هم نمیبخشه خدا از حق خودش میگذره اما از حق بنده اش هرگز،من در این حد میدونم حتما اطلاعات شما از من بیشتره🤩🌹😍🙏

بله من خالم چندوقتی وحشتناک اذیت میکرد یعنی انقد دلمونوخون کرد که شبا منوخواهرم به خاطرحرفاش نمیخابی ...

چقدر وحشتناک