2777
2789
عنوان

کاش آدمیزاد هیچوقت عاشق نمیشد 💔

335 بازدید | 26 پست

نظرم نسبت به عشق تغییر کرده واقعا ادمو ذلیل میکنه 

یه خوشحالی ساده داره داشتنش اما امان از مشکلات 

از وقتی ازدواج کردم بخاطر اینکه عاشق شوهرم بودم هرچی شد تحمل کردم جدا نشدم ولش نکردم نتونستم قهر کنم فقط ریختم تو خودم فقط خورد شدم فقط روانم سوهان خورد مشکلات زندگی هم از طرف دیگه الان دوماه بیشتره با مرده متحرک فرقی ندارم فقط نقش بازی میکنم جلو خانوادم جلوی فامیل شوهرم جلوی خود شوهرم که خوبم ولی واقعا لحظه ای نیست که به خودکشی فکر نکنم وقتی یه لحظه به حال خودمم فقط فکر میکنم چرا من نمیمیرم ؟ بمیرم شوهرم پول بابامو پس میده ؟ کاش یجوری تموم میشد ک مامان بابام زیاد غصه نخورن کاش از پنجره بپرم پایین چرا نمیرم پشت بوم خودمو بندازم پایین یعنی درد رگ زدن بیشتره 

هیچ امید و ارزویی ندارم فقط میخوام تموم شه خستم عشق منو اینجوری کرد وقتی یکی دیگه واسم از خودم مهم تر شد مردم

🌈خود را ضعیف و کم ندان تنها در این عالم ندان ، تو شاهکار خالقی تحقیر را باور نکن ، خالق تو را شاد افرید ازاد ازاد افرید ، پرواز کن تا ارزو زنجیر را باور نکن ، ما از خودی زخم میخوریم بند نفس یک تارموست ، تو از جنس ما نیستی یک شب به فقرم سر بزن ، مظلوم گر گشنه بوَد تیری خورد بر قلب من .👼

کاش از ادم نامرد بچه دار نمیشد

دوستان خیریه محک در حال خرید دوتا دستگاه خیلی ضروری برای کودکان سرطانی هست لطفن اگر میتونید حتی خیلی کم بهش کمک کنید...تو تاپیک هام هست .https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=11171557&slug=%D9%BE%D9%88%DB%8C%D8%B4-%D8%AE%D8%B1%DB%8C%D8%AF-%D8%AF%D9%88-%D8%AF%D8%B3%D8%AA%DA%AF%D8%A7%D9%87-%D8%B1%D8%A7%D8%AF%DB%8C%D9%88-%D8%AA%D8%B1%D8%A7%D9%BE%DB%8C-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%DA%A9%D9%88%D8%AF%DA%A9%D8%A7%D9%86-%D8%B3%D8%B1%D8%B7%D8%A7%D9%86%DB%8C-%D8%AA%D9%88%D8%B3%D8%B7-%D9%85%D8%AD%DA%A9&postId=293720726من یه مادرم..خیلی وقته دیگه همه تصمیمات و انتخابام تحت تاثیر همین مادر بودنه....پس قضاوتم نکن...نظرات من فقط و فقط مختص شخص اسی هست.پس لطفن تو نظر من دخالت نکنید...🙂🙂🙂 همیشه دختر حرف گوش کن خانواده بودن خوب نیست..همیشه حق با پدرو مادر نیست..زندگی متاهلی یادم داد هر چیزی رو همون دفعه اول باید حل کرد..

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کاش از ادم نامرد بچه دار نمیشد

هعی دنیا

🌈خود را ضعیف و کم ندان تنها در این عالم ندان ، تو شاهکار خالقی تحقیر را باور نکن ، خالق تو را شاد افرید ازاد ازاد افرید ، پرواز کن تا ارزو زنجیر را باور نکن ، ما از خودی زخم میخوریم بند نفس یک تارموست ، تو از جنس ما نیستی یک شب به فقرم سر بزن ، مظلوم گر گشنه بوَد تیری خورد بر قلب من .👼

به خودت بیا دختر 

آروم باش چته 

دنیا که به آخر نرسیده 

هدف داشته باش بفهم برای چی اومدی ب این دنیا

دنبال درک باش دنبال زندگی کردن باش دنیاتو عوض کن مشکل از دیدگاه خودته

شب تاریک و بیم موج و گردابی چنین هایل / کجا دانند حال ما سبکباران ساحل ها

ببخشید بمیری یا طلاق بگیری فرقشون چیه؟؟؟ مگه با مردن کنار همسرت میمونی؟؟؟ جدا بشی مهرتم اجرا میزاری پول باباتم از حلقومش میکشی بیرون ولی بمیری هیچی خرج کفن و دفن  و احسانتم می افته گردن بابات

منم کاااااش عاشقش نمی‌شدم

کاااش هیچ وقت نمیفهمید دوستش دارم

کااااش موقع خواستگاری چشم و گوشمو بیشتر باز میکردم

کاااش نمیفهمیدم هنوز ب عشق قدیمیش فک میکنه

کااااش خانوادم حساس نبودن و میتونستم راحت جدا شم

کااااش بمیرم از این همه درد راحت شم ک خستممم خیلی