2821
2789

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

مطمئنی نکنه توهمه یا خودت اینجوری فک میکنی ولی اگه واقعا عاشقت شدی هیچوقت کاری نکن که قوی بشه 

میدونی من با اینکه شرایط مالی نسبتاً خوبی که دارم البته در حد خودم کلا به مرحله خواستگاری نرسیده حتی نظر دختر هم پرسیده نمیشه جواب منفی میگیرم زشتم نیستم ولی نمیشه

میدونی من با اینکه شرایط مالی نسبتاً خوبی که دارم البته در حد خودم کلا به مرحله خواستگاری نرسیده حتی ...

اشاید باور نکنی ولی عقد کردم ولی طرفم نگفت عاشق یکی دیگس به زور خانواده بامن ازدواج کرد روز سوم عقد گفت طلاق،، میدونی توی خوابمم گفته بود نمیذارم با کسی باشی

پس شمام فکر کنم مبتلا شدین، مجرد هستین؟ 

متاهلم. 

ولی دیگه بعداز اون خواب حسش نکردم  

فقط یه شب تا وقت اذون صبح بیدار بودم دقیقا لحظه ای ک گوشیم اذانو پخش کرد من کانال ماهواره عوض کردم  فت رو شبکه رقص عربی ، یه دختری بود هم ناز بود هم ناز میرقصید تو دل خودم گفتم اول این اهنگو نگاه کنم بعد پاشم برم،، یدفه اینگار یکی با کف دستش محکم زد رو قالی، تند تند چند بار پشت هم زد،،منم هولکی تی وی خاموش کردم الفرااااار😅

میدونی من با اینکه شرایط مالی نسبتاً خوبی که دارم البته در حد خودم کلا به مرحله خواستگاری نرسیده حتی ...

میبینی تو روخدا همسن وسالامون  کیا عاشقشون میشن بعد ما... تف تو این زندگی😕

👩‍💻
میبینی تو روخدا همسن وسالامون  کیا عاشقشون میشن بعد ما... تف تو این زندگی😕

نمیدونم خودمم خسته شدم تو رابطه مجازی بدجور وابستم میشدن چون میخواستم ثابت کنم دروغه راستش از ازدواج سنتی خوشم نمیومدبرای همین مجازی انتخاب میکردم البته با هدف ازدواج نه وقت تلف کردن بعد صحبت خواستگاری میاوردم کلا رابطه تیره تار میشد الانم ی راه به ذهنم رسیده ولی نمیدونم درسته یا غلط

چه راهی به منم بگو؟

میخوام برم پیش دعا نویس میدونی خسته شدم اتفاقی توی زندگیم نمیذاره بیوفته با اینکه صادقانه میام جلو، اولش خوششون میاد بعد یهویی کلا انگار همه چیز تموم، من دوستو رفیقی ندارم ولی توی باشگاه با یکی راجب تمرینات حرف میزدم بعد ی روز که اعصابم خورد بود گفتم هی تهمت میزنن بهم گفت تو رو دعات کردن البته میگفت من خودم قبول ندارم ولی برای خودم که رفتم گفتن دعات کردن و پیگیر شده، حالا من موندم من به کسی کاری ندارم اخه ولی خب مادرم میدونم دشمن زیاد داره سر ی مسائلی که بخوام خودم کلاهمو قاضی کنم مادرم مقصر نبوده، نه به این علت که مادرمه، الان هم شاید برم پیش دعا نویس ببینم چه مشکلی برام پیش اومده هرچند بدم میاد چون اعتقاد من به اون بالایی هست 

میخوام برم پیش دعا نویس میدونی خسته شدم اتفاقی توی زندگیم نمیذاره بیوفته با اینکه صادقانه میام جلو، ...

عزیزم من خیلی پیش دعانویس رفتم اووووه پیش خیلیا هرکدوم یچیزی میگف هیچ نتیجه ای هم نگرفتم اینا یه مشت کلاه بردارن که فقد چنتا جن استخدام کردن که از گذشتمون باخبرن وگرنه هیچ کاری نمیتونن بکنن برا مشکلمون ....امیدت به خدا باشه فقد💜 

👩‍💻
عزیزم من خیلی پیش دعانویس رفتم اووووه پیش خیلیا هرکدوم یچیزی میگف هیچ نتیجه ای هم نگرفتم اینا یه مشت ...

حقیقت ی بنده خدایی ی دعا نویس به ما معرفی کرده که میگه گذشته تو میگه حتی راز هایی که فقط خودت میدونی حالا نمیدونم برم یا نه اعصابم یکم بهم ریخته شده خیلی به مشکل میخورم میدونی طبیعی نیست اخه مشکلام 

حقیقت ی بنده خدایی ی دعا نویس به ما معرفی کرده که میگه گذشته تو میگه حتی راز هایی که فقط خودت میدونی ...

تازه هم بهت گفتم تو پست بالایی همه اینا فقد جن استخدام کردن که فقد از پس بازگو کردن گذشته ما برمیان چون جن هستند دیگه یجورایی خبر دارن ...ولی خب به چه درد ما میخوره گذشته ما حال وایندمون خراب که این جن ها از پس درست کردنشون برنمیان من مذهبی نیستم اصلا ولی یه مدت پیش فهمیدم که رفتن پیش همچین ادمایی شرک به خدا محسوب میشه و شرک هم گناه نابخشودنی هس باز هرچی که تو صلاح بدونی 

👩‍💻
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز