2821
2789
 تازه هم بهت گفتم تو پست بالایی همه اینا فقد جن استخدام کردن که فقد از پس بازگو کردن گذشته ما ب ...

راستس خودمم نمیدونم درسته این کار برم اونجا یا نه نمیدونم چیکار کنم از ی جهت میبینم واقعا دارم اذیت میشم و از طرفی نمیخوام دچار اشتباه بشم  واقعا موندم چیکار کنم

راستس خودمم نمیدونم درسته این کار برم اونجا یا نه نمیدونم چیکار کنم از ی جهت میبینم واقعا دارم اذیت ...

سلام به هیچ عنوان پیش دعا نویس نرید که بدتر میشه توصیه میکنم نماز خصوصا اول وقت با رکوع وسجده طولانی داشته باشید و باوضو بخوابید مطمعن باشید هیچ تاکید میکنم هیچ نیرویی باللتر از خدا نیست...تقدیر انسان تنها دست خداست

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

چیشد مشکلت حل شد ؟

بنظرم مشکل از جن عاشقو این داستانا نیست بیشتر شرایط فعلی هست من خیلی حساس شدم رو این موضوع یکم که فکر کردم دیدم شرایط فعلی خیلیا همینه و منم جزوی از همونام

بنظرم مشکل از جن عاشقو این داستانا نیست بیشتر شرایط فعلی هست من خیلی حساس شدم رو این موضوع یکم که فک ...

اها بله درست فکرکردی چون این جن عاشق رابطه جن&& س از شما درخواست میکنه اینجور درخواست ها رو ازت کرد

ی صلوات بابت نیتم میفرستی🥺💕(متخصص پوست ومو) کاربری دست سه نفر هست دوستای گلم🌱❤ دختر🇹🇷ام🙂
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز