2777
2789
عنوان

قطره استامینوفن زیاد دادم ب نی نی😭

| مشاهده متن کامل بحث + 10554 بازدید | 40 پست
شیر بده زیاد تا نیمه عمر استامینوفن ۴ ساعته بعد اون دارو نصفش از بین می‌ره تو بدن بچه خطر می گذره ول ...

یعنی بعد چهار ساعت خطر مسمومیت میگذره؟؟

خدایا مرسی که هدیه به این قشنگی به من دادی⁦👩‍👧⁩کمکم کن بتونم تماااام آرزوهاشو برآورده کنم حسرت هیچی به دلش نمونه...خدایا یا بکش خلاصم کن یا این حالمو عوض کن دیگه نا ندارم

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

بله ولی علایم مسمومیت استامینوفن بعد چند روز میاد 

دیگ اصلا نمیدم غلط کردم

خدایا مرسی که هدیه به این قشنگی به من دادی⁦👩‍👧⁩کمکم کن بتونم تماااام آرزوهاشو برآورده کنم حسرت هیچی به دلش نمونه...خدایا یا بکش خلاصم کن یا این حالمو عوض کن دیگه نا ندارم
یه زنگ بزن اورژانس/مساوره بگیر/ولی بعید میدونم مشکل پیش بیاد/اما خیالت راحت میشه

زنگ زدم گفت ببرش دکتر

ولی بهداشت میگه اشکال نداره چیزی نمیشه

زنگ بزن از ۱۱۵ بپرس

زدم گف ببر دکتر ولی الان کیلومترها دورم از شهر

نترس 

زنگ بزن از یه دکتر پذیرش ۲۴ بپرس

فک نکنم با یه بار چیزی بشه

خدای مهربونم خیلی خیلی دوست دارم ممنون برای تک تک معجزاتی که تو زندگیم میبینم. من یه زن سرحال و قوی هستم که تمام قد پای زندگیم ایستادم😍😍 تو من رو به جشن زندگی دعوت کردی و روا نیست که در این جشن لحظه ای ناشاد باشم
نترس  زنگ بزن از یه دکتر پذیرش ۲۴ بپرس فک نکنم با یه بار چیزی بشه

باشه

بعد چند ساعت خطر رفع میشه و اثر دارو از بین میره؟

باشه بعد چند ساعت خطر رفع میشه و اثر دارو از بین میره؟

ولله نمی دونم

ولی دفعه بعدی رو نده. مثلا اگه بهت گفته ۶ ساعت بعد دیگه اون رو نده

خدای مهربونم خیلی خیلی دوست دارم ممنون برای تک تک معجزاتی که تو زندگیم میبینم. من یه زن سرحال و قوی هستم که تمام قد پای زندگیم ایستادم😍😍 تو من رو به جشن زندگی دعوت کردی و روا نیست که در این جشن لحظه ای ناشاد باشم