2777
2789
عنوان

قطره استامینوفن زیاد دادم ب نی نی😭

| مشاهده متن کامل بحث + 10554 بازدید | 40 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب یه سی‌سی مگه ۱۵ قطره نیست؟ چرا میگی ۱۵ تا اضافه؟ باید تقریبا ۱۰ قطره میدادی

ن ی سیسی میشه ۲۵ قطره

خدایا مرسی که هدیه به این قشنگی به من دادی⁦👩‍👧⁩کمکم کن بتونم تماااام آرزوهاشو برآورده کنم حسرت هیچی به دلش نمونه...خدایا یا بکش خلاصم کن یا این حالمو عوض کن دیگه نا ندارم
ن ی سیسی میشه ۲۵ قطره

۲۰ قطره میشه

من آنلاین شاپ دارم واسه همین صادقانه ازتون دعوت میکنم عضو کانال و پیجم بشین🥰،قیمتا و مقایسه کن خوشت نیومد خرید نکن😘@Avens_shop_20 پیجمه،arayeshi_avens1 گروه تلگرامم
برو دکتر قبل اینکه زرد بسه پوستش 

ینی ممکنه زرد بشه😭 اگه خاست مسموم بشه از کجا بفهمم 

الان دسترسی ب دکتر ندارم روستام

خدایا مرسی که هدیه به این قشنگی به من دادی⁦👩‍👧⁩کمکم کن بتونم تماااام آرزوهاشو برآورده کنم حسرت هیچی به دلش نمونه...خدایا یا بکش خلاصم کن یا این حالمو عوض کن دیگه نا ندارم
نه خیلی خطرناکه استامینوفن آسیب کبدی می رسونه اگه به مرحله سیروز کبدی برسه باید پیوند بزنن

😭😭😭😭😭😭وای نه نگو من الان دکتر در دسترسم نیس چ خاکی تو سرم بریزم

😭😭😭😭😭😭وای نه نگو من الان دکتر در دسترسم نیس چ خاکی تو سرم بریزم

شیر بده زیاد تا نیمه عمر استامینوفن ۴ ساعته بعد اون دارو نصفش از بین می‌ره تو بدن بچه خطر می گذره ولی در اولین فرصت ببر چک کنن کبدش 

شبر بده دفع میشه/چیزیش نمیشه

خوابه سینمو نمییگره هرکار میکنم