بچم دوماهشه واکسن زدم براش اومدم خونه تب نداشت ولی جیغ میزد بخاطر درذش بهش ی سی سی کامل استامینوفن دادم نمیدونستم بعدش فهمیدم باید دو برابر وزنش میدادم پونزده قطره اضافه دادم حالا چیکار کنم نگرانم
خدایا مرسی که هدیه به این قشنگی به من دادی👩👧کمکم کن بتونم تماااام آرزوهاشو برآورده کنم حسرت هیچی به دلش نمونه...خدایا یا بکش خلاصم کن یا این حالمو عوض کن دیگه نا ندارم
شیر بده زیاد تا نیمه عمر استامینوفن ۴ ساعته بعد اون دارو نصفش از بین میره تو بدن بچه خطر می گذره ول ...
یعنی بعد چهار ساعت خطر مسمومیت میگذره؟؟
خدایا مرسی که هدیه به این قشنگی به من دادی👩👧کمکم کن بتونم تماااام آرزوهاشو برآورده کنم حسرت هیچی به دلش نمونه...خدایا یا بکش خلاصم کن یا این حالمو عوض کن دیگه نا ندارم
سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر میگیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغهم هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.
یه زنگ بزن اورژانس/مساوره بگیر/ولی بعید میدونم مشکل پیش بیاد/اما خیالت راحت میشه
زنگ زدم گفت ببرش دکتر
خدای مهربونم خیلی خیلی دوست دارم ممنون برای تک تک معجزاتی که تو زندگیم میبینم. من یه زن سرحال و قوی هستم که تمام قد پای زندگیم ایستادم😍😍 تو من رو به جشن زندگی دعوت کردی و روا نیست که در این جشن لحظه ای ناشاد باشم
نترس زنگ بزن از یه دکتر پذیرش ۲۴ بپرس فک نکنم با یه بار چیزی بشه
باشه
بعد چند ساعت خطر رفع میشه و اثر دارو از بین میره؟
باشه بعد چند ساعت خطر رفع میشه و اثر دارو از بین میره؟
ولله نمی دونم
ولی دفعه بعدی رو نده. مثلا اگه بهت گفته ۶ ساعت بعد دیگه اون رو نده
خدای مهربونم خیلی خیلی دوست دارم ممنون برای تک تک معجزاتی که تو زندگیم میبینم. من یه زن سرحال و قوی هستم که تمام قد پای زندگیم ایستادم😍😍 تو من رو به جشن زندگی دعوت کردی و روا نیست که در این جشن لحظه ای ناشاد باشم