2821
2789
عنوان

چادر

| مشاهده متن کامل بحث + 1260 بازدید | 124 پست
خدارو شکر الان زنده ای

نه بنظرم اگر میرفتم بهتر بود 

خیلی راحت جدا شدم 

کاش میتوانستم به زمان تو سفر کنم .. دوباره خندیدنت را ببینم .. بهت میگفتم نگران نباش این حادثه تلخ زندگیت یک روزی فراموش میشه ...ناراحت و غمگین نباش گرچه بزرگ بشی زخم قلبت خوب نمیشه اما وقتی بزرگ بشی حالت خوب میشه ... 💔

خب چرا اینطور فکر میکنی عزیزم؟

یه حاجتی داشتم که برا کسی بود من بنده خوبی نبودم ولی اون بنده خیلی خوب بود حاجت رو نداد نابودم کرد دعاهامو نشنید من عاشق خدا اهل بیتم به خصوص خدا امام حسین ولی هردو قهرن باهام

داداشی کجا رفتی کجا رفتی چرا رفتی زیر خاک تو قول داده ولم نکنی زدی زیر قولت سامان دلم برات تنگ شده کاش دوباره صدام کنی اجی کوچولو کاش دوباره بغلم کنی نازم کنی برام قصه بگی دلم تنگ شده برات الان پیش مامان بابات آرومی راحت بخواب داداش دوستت دارم داداشی 😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

حجاب یک الگو هست من از فاطمه زهرا الگو گرفتم همیشه همین بوده ... رابطه با مرد تو کار موردی نداره فقط ...

خب آره گناهه ولی خیلی ها انجام میدن و لذت میبرن

یه دختر شاد و پر انرژی ام که متوجه شدم خوشحالی من وابسته به دیگران نیس🦋، عزیزم تو بمیری هم هیچ کی براش مهم نی بعد تو برات مهمه که در موردت چی فکر میکنن؟😐 بابا تو خیلی عالی هستی ، بهترین لباس هارو بپوش برا خودت👗 ، بهترین جاها رو برو🎡، تلاش کن برا اهدافت ، اینو یادت نره که موفقیت واقعی یعنی اینکه تو تا لحظه ی آخر بجنگی ، لزوما رسیدن به معنای موفقیت نیس،  مهم اینه از تلاشت راضی باشی و شرمنده ی دلت نشی😉🍒اگه شکست عاطفی خوردی تو زندگیت ، بگو گور باباش ، من اصلا هدفهای مهم تر دارم تو زندگیم :) باید برم دنبال شون ، باید عالی بشم ک خودم راضی باشم از خودم نه دیگران❣ بابا تو خیلیی خفنی خوشگلی اعتماد به نفس داشته باش به کسی رو نده که تورو خورد و تحقیر بکنه🤍🧸 خودتو دوس داشته باش💓 در مورد خودم بخوام بگم عاشق اینم پولامو جمع کنم برم کنسرت😂😍  من به هرچیزی که بخوام می رسم:)💜🙃 خدایا شکرتت 🕊خواستم بهت یادآوری کنم که یادته چقدر بهخدا گفتیم خدایا فقط همین یه بار و خدا نهفقط همون یه بار بلکه صدها بار بعدش هم هوامونو داشت.پس بیخودی غصه نخور🪽🤍••

نمیخوام همسر داسته باشم اصلا ک لذت ببره  ولی زیبایی هام بیرون نمایان کنم برای کسی نیس ک برای خ ...

مگه خودت تو خونه و چهار دیواری زیبایی خودتو نمیبینی. از کجا میدونی وقتی زنها بد میان بیرون بیرون چنتا مرد با این زیبایی و این همه رنگ و لعاب دچار لغژش نشن. اگه نمیگی اونها نگاه نکنن. میتونن تو خیابون چشم بسته راه برن. من خودم ی زنم وقتی تو خیابون پروپاچه سفید و قشنگ بعصی زنارو میبینم لدت میبرم مرد ک دیگه هیچی

برای کسانی که دوستشان داریم نوری باشیم🌱
مگه خودت تو خونه و چهار دیواری زیبایی خودتو نمیبینی. از کجا میدونی وقتی زنها بد میان بیرون بیرون چنت ...

خب  لذت ببرن 

خدا خودش این حس و گذاشته

یه دختر شاد و پر انرژی ام که متوجه شدم خوشحالی من وابسته به دیگران نیس🦋، عزیزم تو بمیری هم هیچ کی براش مهم نی بعد تو برات مهمه که در موردت چی فکر میکنن؟😐 بابا تو خیلی عالی هستی ، بهترین لباس هارو بپوش برا خودت👗 ، بهترین جاها رو برو🎡، تلاش کن برا اهدافت ، اینو یادت نره که موفقیت واقعی یعنی اینکه تو تا لحظه ی آخر بجنگی ، لزوما رسیدن به معنای موفقیت نیس،  مهم اینه از تلاشت راضی باشی و شرمنده ی دلت نشی😉🍒اگه شکست عاطفی خوردی تو زندگیت ، بگو گور باباش ، من اصلا هدفهای مهم تر دارم تو زندگیم :) باید برم دنبال شون ، باید عالی بشم ک خودم راضی باشم از خودم نه دیگران❣ بابا تو خیلیی خفنی خوشگلی اعتماد به نفس داشته باش به کسی رو نده که تورو خورد و تحقیر بکنه🤍🧸 خودتو دوس داشته باش💓 در مورد خودم بخوام بگم عاشق اینم پولامو جمع کنم برم کنسرت😂😍  من به هرچیزی که بخوام می رسم:)💜🙃 خدایا شکرتت 🕊خواستم بهت یادآوری کنم که یادته چقدر بهخدا گفتیم خدایا فقط همین یه بار و خدا نهفقط همون یه بار بلکه صدها بار بعدش هم هوامونو داشت.پس بیخودی غصه نخور🪽🤍••

یه حاجتی داشتم که برا کسی بود من بنده خوبی نبودم ولی اون بنده خیلی خوب بود حاجت رو نداد نابودم کرد د ...

عزیزم امام حسین انقدر قلبش بزرگه که  با کسی قهر نمیکنه

فقط ممکنه ازشون فاصله گرفته باشی 

اغوش شون تا ابد برای ما بنده های گنه کار بازه 

بکشید ما را ملت ما بیدار تر میشود🖤شعارهامونم عوض نشد✋شهادت رهبر من رو خیلی ناراحت کرد،شکستم، مثل یه ادمی که یتیم شده ولی بلند شدم چون شهادت اغاز زندگیه و الان وقت عزاداری نیست.خداروشاکرم که رهبرم شهید شد،حیف بود مرد بزرگ و شجاعی که همیشه حواسش به ما بود، و حتی فرار نکرد و به مخفیگاهش پناه نبرد، به مرگ طبیعی فوت کنند.اسم پدرمون باید جهانی میشد، باید همه دل هامون یکی میشد. اقامون با افتخار شهید شد و حالا ما با هم متحد شدیم.اتحاد الانمون، برکت شهادت اقامونه اثره خونیه که به ناحق ازشون ریخته شد.این شب ها بیشتر از هر موقع دیگه ای به مردم کشورم افتخار میکنم. به همسایه مون افتخار میکنم، به دوستم، به خانواده ام، به تک تک ادم های محله مون،به مردم کشورم....وقتی میبینم دختر عمه ام که سالیانه کشف حجاب کرده الان به احترام ما و شهدامون حجاب میکنه ، معنای واقعی اتحاد رو میفهمم.وقتی میبینم همسایه ای که تاحالا ندیدم بره راهپیمایی، این شب ها یه پرچم دست بچه هاش میده و پا به پای ما میاد تجمع و شعار علیه ظلم میده .وقتی میبینم کافه محله که اهنگش کل محله رو میگرفت، شبای عزاداری مون، قهوه رایگان به مردم میدهوقتی میبینم دختر بیحجاب محله با حقوقی که کلی براش زحمت کشیده، عکس رهبر چاپ میکنه و بین ماها پخش میکنه.یا اون نوجوان هایی که تا دیروز وقتی من رو میدیدند بهم تیکه مینداختن، الان شدن رهبر های کاروان های عزاداری مون.همه اینا دلم رو گرم میکنه به برکت خون پدر شهید مون.و مطمئنم خون شهید دل ها رو کن فیکون میکنه.این شب ها من و مردم کشورم با هم یکدل شدیم،با هم برای رهبرمون گریه کردیم،با هم برای دانش اموزان شهید مون عزاداری کردیم، با هم به نیروهای نظامی مون افتخار کردیم، با هم یکصدا شدیم و امروز در نقطه ایستادم که مردم حقیقی کشورم رو شناختم.هممون یه چیزی میخوایم، اونم شکست ظالم و خفت وطن فروشه . و قطعا روزی این خواسته مامحقق میشه و این جنگ هم با همه سختی هایی که داره، با پیروزی تموم میشه. و اینبار ما تا اخرین توان پای کار کشور مون میمونیم. چون چیزی برای از دست دادن نداریم، از جان عزیز تر داشتیم که شهید شد.... حالا ماییم و قدرتی که امام و رهبر شهید مون بهمون دادن. ملتی که تا لحظه اخر پای کشورش میمونه. ما ملت ایران، ملت امام حسینیم. تا اخرین نفس از خون شهید هامون دفاع می کنیم.

نمیخوام همسر داسته باشم اصلا ک لذت ببره  ولی زیبایی هام بیرون نمایان کنم برای کسی نیس ک برای خ ...

عزیزم شاید برای شما این دید باشه که آره برای خودم نمایان میکنم اما خب در حقیقت این نیست 

اتفاقا بقیه برای دیده شدن اینکارو میکنن

بنظرم یکم وقت بذار درباره اسلام تحقیق کن 

کاش میتوانستم به زمان تو سفر کنم .. دوباره خندیدنت را ببینم .. بهت میگفتم نگران نباش این حادثه تلخ زندگیت یک روزی فراموش میشه ...ناراحت و غمگین نباش گرچه بزرگ بشی زخم قلبت خوب نمیشه اما وقتی بزرگ بشی حالت خوب میشه ... 💔

عزیزم امام حسین انقدر قلبش بزرگه که  با کسی قهر نمیکنه فقط ممکنه ازشون فاصله گرفته باشی  ...

خیلی دوسش دارم ولی باهام قهر کرد دلمو شکوند😭😭😭💔

داداشی کجا رفتی کجا رفتی چرا رفتی زیر خاک تو قول داده ولم نکنی زدی زیر قولت سامان دلم برات تنگ شده کاش دوباره صدام کنی اجی کوچولو کاش دوباره بغلم کنی نازم کنی برام قصه بگی دلم تنگ شده برات الان پیش مامان بابات آرومی راحت بخواب داداش دوستت دارم داداشی 😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭
یه حاجتی داشتم که برا کسی بود من بنده خوبی نبودم ولی اون بنده خیلی خوب بود حاجت رو نداد نابودم کرد د ...

بعضی وقتا ما یه چیزی میخوایم که به صلاحمون نیست

ما از آینده خبر نداریم اما خدا خبر داره و بهترین ها رو برای ما میخواد عزیزم 🌹

《چه بسا چیزى را خوش نداشته ‌باشید، حال آنکه خیر شما در آن است؛ ‌و یا چیزى را دوست داشته ‌باشید، حال آنکه شرّ شما در آن است. و خدا مى‌داند و شما نمي‌دانید》

سوره بقره آيه ۲۱۶

میشه لطفا برای سلامتی و تعجیل در فرج آقا امام زمان عج و حاجت رواییم دعا کنی ؟🦩💕
خب آره گناهه ولی خیلی ها انجام میدن و لذت میبرن

خب فرق من چادری با بقیه همینه 

اتفاقا من از خاص بودن بیشتر لذت میبرم 

حالا خاص بودن با رفتن اون دنیا سربلند شدن بهتره یا عامه و عادی بودن و سرنوشت نامعلوم ؟ 

انتخاب خودته 

بعضی وقتا ما یه چیزی میخوایم که به صلاحمون نیست ما از آینده خبر نداریم اما خدا خبر داره و بهترین ...

درست من سلامتی یه نفر رو میخواستم یعنی به صلاح نبوده

من بارها شده یه چیزی رو بزور از خدا بگیرم و بعدا پشیمون شده باشم

از نظرم خیلی چیز خوبی بود اما وقتی گرفتمش فهمیدم چه اشتباه بزرگی کردم

این اتفاق نه تنها برای من ،بلکه برای خیلی از کسایی که میشناسم هم اتفاق افتاده 

هیچ وقت به مصلحت خدا شک نکن عزیزم 

میشه لطفا برای سلامتی و تعجیل در فرج آقا امام زمان عج و حاجت رواییم دعا کنی ؟🦩💕
من بارها شده یه چیزی رو بزور از خدا بگیرم و بعدا پشیمون شده باشم از نظرم خیلی چیز خوبی بود اما وقتی ...

دلمو شکوند منی که دوسش داشتمو نابود کرد

چادر رو از بچگی دوست داشتم و محرم فقط سر میکردم چند روزی میشه دلم میخواد تا آخر عمرم چادر سر کنم ولی ...

منم خودم انتخابش کردم شده وقتایی که گذاشتم کنارولی فهمیدم باچادرخیییلی احساس امنیت وآرامش دارم میدونی انگاراندامت خونته وچادردیواراش توش احساس آرامش داری حالاشایدمثالش درس نباشه ولی حسش واسم اینجوریه دوس نداشتم نگاهای بددنبالم باشه