2821
2789
عنوان

چادر

| مشاهده متن کامل بحث + 1260 بازدید | 124 پست
حس میکنم چون خدا باهام قهره رو منو یادش رفته لیاقت چادر رو ندارم

یه چیزی بگم خدا هیچوقت با بنده اش قهر نمیکنه تو احساس می‌کنی از خدا دور شدی میتونی با همین چادر و نماز خوندن و قرآن خوندن و کمک به بقیه بفهمی داری به خدا روز به روز نزدیکتر میشی 

عزیزم من خیلی تردید دارم تو دین و اینا ینی سست شدم یکم  میشه توضیح بدی یکم  مثلا رابطه ب ...

چرا دیدت از حجاب فقط باید عذابش باشه . چرا نمیگی من ارزشم بیشتر از اینه ک بخام زیباییمو ب اشتراک بزارم. زیبایی من فقط برای همسرم باید باشه برای کسی با زیبایی من لذت ببره . 

برای کسانی که دوستشان داریم نوری باشیم🌱

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به خاطر علاقه و ارادتم به حضرت زهرا چادر رو خیلی دوست دارم چند روزی میشه دلم میخواد تا ابد سر کنم ولی لیاقت ندارم 

داداشی کجا رفتی کجا رفتی چرا رفتی زیر خاک تو قول داده ولم نکنی زدی زیر قولت سامان دلم برات تنگ شده کاش دوباره صدام کنی اجی کوچولو کاش دوباره بغلم کنی نازم کنی برام قصه بگی دلم تنگ شده برات الان پیش مامان بابات آرومی راحت بخواب داداش دوستت دارم داداشی 😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭
چرا دیدت از حجاب فقط باید عذابش باشه . چرا نمیگی من ارزشم بیشتر از اینه ک بخام زیباییمو ب اشتراک بزا ...

نمیخوام همسر داسته باشم اصلا ک لذت ببره 

ولی زیبایی هام بیرون نمایان کنم برای کسی نیس ک برای خودم میکنم

یه دختر شاد و پر انرژی ام که متوجه شدم خوشحالی من وابسته به دیگران نیس🦋، عزیزم تو بمیری هم هیچ کی براش مهم نی بعد تو برات مهمه که در موردت چی فکر میکنن؟😐 بابا تو خیلی عالی هستی ، بهترین لباس هارو بپوش برا خودت👗 ، بهترین جاها رو برو🎡، تلاش کن برا اهدافت ، اینو یادت نره که موفقیت واقعی یعنی اینکه تو تا لحظه ی آخر بجنگی ، لزوما رسیدن به معنای موفقیت نیس،  مهم اینه از تلاشت راضی باشی و شرمنده ی دلت نشی😉🍒اگه شکست عاطفی خوردی تو زندگیت ، بگو گور باباش ، من اصلا هدفهای مهم تر دارم تو زندگیم :) باید برم دنبال شون ، باید عالی بشم ک خودم راضی باشم از خودم نه دیگران❣ بابا تو خیلیی خفنی خوشگلی اعتماد به نفس داشته باش به کسی رو نده که تورو خورد و تحقیر بکنه🤍🧸 خودتو دوس داشته باش💓 در مورد خودم بخوام بگم عاشق اینم پولامو جمع کنم برم کنسرت😂😍  من به هرچیزی که بخوام می رسم:)💜🙃 خدایا شکرتت 🕊خواستم بهت یادآوری کنم که یادته چقدر بهخدا گفتیم خدایا فقط همین یه بار و خدا نهفقط همون یه بار بلکه صدها بار بعدش هم هوامونو داشت.پس بیخودی غصه نخور🪽🤍••

من از اول چادری بودم 

ولی اولین بار که خودم پذیرفتم عاشقانه چادر سرم کنم و تحمیل نباشه، یه حس خیلی خوبی داشتم 

اینکه عاشقانه دوسش دارم، بهش احترام میذارم، همیشه مرتب تا میکنم تو کشو، هر موقع میرم بیرون اتوش میکنم 😍 مثل یه دوست که منو توی مواقع خطر تنها نمیذاره 

ان شالله هر کی دوست داره این حس صمیمیت رو بچشه🥳

بکشید ما را ملت ما بیدار تر میشود🖤شعارهامونم عوض نشد✋شهادت رهبر من رو خیلی ناراحت کرد،شکستم، مثل یه ادمی که یتیم شده ولی بلند شدم چون شهادت اغاز زندگیه و الان وقت عزاداری نیست.خداروشاکرم که رهبرم شهید شد،حیف بود مرد بزرگ و شجاعی که همیشه حواسش به ما بود، و حتی فرار نکرد و به مخفیگاهش پناه نبرد، به مرگ طبیعی فوت کنند.اسم پدرمون باید جهانی میشد، باید همه دل هامون یکی میشد. اقامون با افتخار شهید شد و حالا ما با هم متحد شدیم.اتحاد الانمون، برکت شهادت اقامونه اثره خونیه که به ناحق ازشون ریخته شد.این شب ها بیشتر از هر موقع دیگه ای به مردم کشورم افتخار میکنم. به همسایه مون افتخار میکنم، به دوستم، به خانواده ام، به تک تک ادم های محله مون،به مردم کشورم....وقتی میبینم دختر عمه ام که سالیانه کشف حجاب کرده الان به احترام ما و شهدامون حجاب میکنه ، معنای واقعی اتحاد رو میفهمم.وقتی میبینم همسایه ای که تاحالا ندیدم بره راهپیمایی، این شب ها یه پرچم دست بچه هاش میده و پا به پای ما میاد تجمع و شعار علیه ظلم میده .وقتی میبینم کافه محله که اهنگش کل محله رو میگرفت، شبای عزاداری مون، قهوه رایگان به مردم میدهوقتی میبینم دختر بیحجاب محله با حقوقی که کلی براش زحمت کشیده، عکس رهبر چاپ میکنه و بین ماها پخش میکنه.یا اون نوجوان هایی که تا دیروز وقتی من رو میدیدند بهم تیکه مینداختن، الان شدن رهبر های کاروان های عزاداری مون.همه اینا دلم رو گرم میکنه به برکت خون پدر شهید مون.و مطمئنم خون شهید دل ها رو کن فیکون میکنه.این شب ها من و مردم کشورم با هم یکدل شدیم،با هم برای رهبرمون گریه کردیم،با هم برای دانش اموزان شهید مون عزاداری کردیم، با هم به نیروهای نظامی مون افتخار کردیم، با هم یکصدا شدیم و امروز در نقطه ایستادم که مردم حقیقی کشورم رو شناختم.هممون یه چیزی میخوایم، اونم شکست ظالم و خفت وطن فروشه . و قطعا روزی این خواسته مامحقق میشه و این جنگ هم با همه سختی هایی که داره، با پیروزی تموم میشه. و اینبار ما تا اخرین توان پای کار کشور مون میمونیم. چون چیزی برای از دست دادن نداریم، از جان عزیز تر داشتیم که شهید شد.... حالا ماییم و قدرتی که امام و رهبر شهید مون بهمون دادن. ملتی که تا لحظه اخر پای کشورش میمونه. ما ملت ایران، ملت امام حسینیم. تا اخرین نفس از خون شهید هامون دفاع می کنیم.

یه چیزی بگم خدا هیچوقت با بنده اش قهر نمیکنه تو احساس می‌کنی از خدا دور شدی میتونی با همین چادر و نم ...

عاشق خدام ولی منو ندید قهر کرد باهام بنده خوبی نبودم ولی بد کرد بهم بد کرد به بنده خویش 

داداشی کجا رفتی کجا رفتی چرا رفتی زیر خاک تو قول داده ولم نکنی زدی زیر قولت سامان دلم برات تنگ شده کاش دوباره صدام کنی اجی کوچولو کاش دوباره بغلم کنی نازم کنی برام قصه بگی دلم تنگ شده برات الان پیش مامان بابات آرومی راحت بخواب داداش دوستت دارم داداشی 😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭
عزیزم من خیلی تردید دارم تو دین و اینا ینی سست شدم یکم  میشه توضیح بدی یکم  مثلا رابطه ب ...

حجاب یک الگو هست من از فاطمه زهرا الگو گرفتم همیشه همین بوده ... رابطه با مرد تو کار موردی نداره فقط همکار باشی مشکلی نداره اما اینکه باهاش بخندی خب ماشاالله مرد های ایرانی تا بخندی سوارت میشن ممکنه اون موقع یک فکر بدی تو سرش بزنه خب معلومه اون موقع گناه هم برای تو نوشته میشه هم اون 

عزیزم حجاب برای خودته نه کسی ... من یا یکبار با چند تا هم خوابگاهی رفتم بیرون خودم حجاب داشتم اونا شال و روسری نداشتن خیلی پسرا بهشون تیکه مینداختن .. واقعا از این شرایط شما راضی هستی حالا این به کنار 

یک پسری تو خیابون یا هرچی شما رو با وضع نامناسب میبینه اون موقع دلش میخواد و نگاه گناه آلود به شما داره آنوقت هم گناه برای وضعیت شما نوشته میشه هم برای اون آقا عذاب هست 

کاش میتوانستم به زمان تو سفر کنم .. دوباره خندیدنت را ببینم .. بهت میگفتم نگران نباش این حادثه تلخ زندگیت یک روزی فراموش میشه ...ناراحت و غمگین نباش گرچه بزرگ بشی زخم قلبت خوب نمیشه اما وقتی بزرگ بشی حالت خوب میشه ... 💔

غیر ممکنه عزیزم چرا اینطور میگی؟

ممکنه برا من ممکن شده😭😭

من تا۲۰ سالگی چادری بودم. دانشگاه ک رفتم تو محیط دانشگاه چادر نمیزدم‌ و یک در حد کم حجابم سست شد . الان باز ب لطف خدا حجابو انتخاب کردم. واقعا از اون برهه تاریخی ک حجابم سست بود حالم بهم میخوره. من با این همه گناه و بدبودن تدقعم از خدای خودم زیادا ک اینو بده اونو بده اما خدا در قبال تمام چیزهایی ک بهمون دادهفقط خاسته عبدگی کنیم خیلی ی کم ناجوره. 

برای کسانی که دوستشان داریم نوری باشیم🌱
چادر رو از بچگی دوست داشتم و محرم فقط سر میکردم چند روزی میشه دلم میخواد تا آخر عمرم چادر سر کنم ولی ...

من اون اوایل همش میخواستم سر کنم این پا اون پا میکردم میترسیدم از مسخره شدن میترسیدم از حرف شنیدم اما یه آن اومدم به خودم گفتم حرف مردم نه برای من رضایت خدا میشه نه دلم رو آروم می‌کنه پس دیگه دل و به دریا زدم و برای همیشه برداشتم و انشاالله تا وقتی که نفس دارم زمین نمیزارم 😄

چه عالی منم دوست دارم تجربه کنم

چیو تجربه کنی مرگ و بعدش زندگی ؟ 

راستش هروقت بهش فکر میکنم نمیتونم بخوابم 

با اینکه اون موقع هیچ ترسی نداشتم 

کاش میتوانستم به زمان تو سفر کنم .. دوباره خندیدنت را ببینم .. بهت میگفتم نگران نباش این حادثه تلخ زندگیت یک روزی فراموش میشه ...ناراحت و غمگین نباش گرچه بزرگ بشی زخم قلبت خوب نمیشه اما وقتی بزرگ بشی حالت خوب میشه ... 💔

2824
2823
2791
2779
2792