2821
2789
عنوان

چادر

| مشاهده متن کامل بحث + 1260 بازدید | 124 پست
چی چطوری بود؟ نگاه مردم یا احساسم یا...

احساست

داداشی کجا رفتی کجا رفتی چرا رفتی زیر خاک تو قول داده ولم نکنی زدی زیر قولت سامان دلم برات تنگ شده کاش دوباره صدام کنی اجی کوچولو کاش دوباره بغلم کنی نازم کنی برام قصه بگی دلم تنگ شده برات الان پیش مامان بابات آرومی راحت بخواب داداش دوستت دارم داداشی 😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

خب من در حال حاضر چادری ام اوایل همش سر میکردم در می آوردم توی محرم معمولاً بیشتر بود وقتی مانتو میپوشم خب بخوای نخوای نگاه ها هست روی تو با چادرم همینطور هستا ولی خب خودم میدونی چادر بدنم رو نشون نمی‌ده .من خودم به شخصه مانتو هام هم خوب بودن اما نگاه ها بود دیگه معذب میشدم وقتی چادر پوشیدم احساس کردم مثل نامرئی ها شدم دیگه کسی نمی‌بینه منو راحتم راحت میتونم راه برم بدون اینکه ای کسی پشتم باشه بدنم رو آنالیز کنه یا تند برم اون یارو نگاه کرد خیلی حس خوبی میده بهم حس اینکه هم خدا ازم راضی هم خودم و اینکه با چادر همه دخترا خیلی خانم تر میشن امتحان کن 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حس میکنم چون خدا باهام قهره رو منو یادش رفته لیاقت چادر رو ندارم

اگه به دلت افتاده حتمااا لایقش بودی تو انتخاب شدی خانم گل

نامه    زن آمریکایی به زنان مسلمان/ گول نخورید و نجیب بمانید.   زن غربی پریشان و پشیمان است اما مجبور است ادای شادبودن را درآورد  زن غربی هویتش به تاراج رفته و گرفتار ظلمی گردیده است که یارای رهایی از آن را ندارد  ظلمی که «جوانا فرانسیس» نویسنده و روزنامه نگار زن آمریکایی به صراحت به آن اذعان کرده است . این زن مسیحی چند سال پیش به زنان مسلمان لبنان که در زیر آماج بمباران اسرائیل بودند نامه می نویسد و با رشک بردن به عفت و حیا و نجابت زنان مسلمان و بر شمردن ظلم بزرگی که به زنان غربی شده است از زنان مسلمان می خواهد در دامی که غرب برای آنان گسترده است گرفتار نشوند و به جای تقلید از زن غربی ،حافظ عفت و نجابت خود باشند.  این نویسنده آمریکایی در بخشی از این نامه می گوید: « ما زنان غربی شستشوی مغزی داده شده ایم که باور کنیم شما زنان مسلمان مورد ظلم واقع شدید. اما در حقیقت این مائیم که مورد ظلم واقع شده ایم، برده مُدهایی هستیم که پستمان می کند، نسبت به وزن و انداممان عقده ای شده ایم و گدای محبت مردانی هستیم که نمی خواهند رشد فکری یابند…در اعماق وجودمان می دانیم که سرمان کلاه رفته است.13  308       

عزیزم من خیلی تردید دارم تو دین و اینا ینی سست شدم یکم  میشه توضیح بدی یکم  مثلا رابطه ب ...

برو قرآن رو حتما با معنی بخون 

داداشی کجا رفتی کجا رفتی چرا رفتی زیر خاک تو قول داده ولم نکنی زدی زیر قولت سامان دلم برات تنگ شده کاش دوباره صدام کنی اجی کوچولو کاش دوباره بغلم کنی نازم کنی برام قصه بگی دلم تنگ شده برات الان پیش مامان بابات آرومی راحت بخواب داداش دوستت دارم داداشی 😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭
اگه به دلت افتاده حتمااا لایقش بودی تو انتخاب شدی خانم گل

چادر رو از بچگی دوست داشتم و محرم فقط سر میکردم چند روزی میشه دلم میخواد تا آخر عمرم چادر سر کنم ولی لیاقتش رو ندارم😔

بعضی چیزا رو نمیشه واضح توضیح داد اما تجربه مرگ و دوباره زندگیم باعث شد که بیشتر اعتقاد قوی به خدا و ...

خدارو شکر الان زنده ای

برو قرآن رو حتما با معنی بخون 

امشب شروع کردم از اول دارم میخونم 

ولی اینهارو میصه یه توضیح مختصر بدی

یه دختر شاد و پر انرژی ام که متوجه شدم خوشحالی من وابسته به دیگران نیس🦋، عزیزم تو بمیری هم هیچ کی براش مهم نی بعد تو برات مهمه که در موردت چی فکر میکنن؟😐 بابا تو خیلی عالی هستی ، بهترین لباس هارو بپوش برا خودت👗 ، بهترین جاها رو برو🎡، تلاش کن برا اهدافت ، اینو یادت نره که موفقیت واقعی یعنی اینکه تو تا لحظه ی آخر بجنگی ، لزوما رسیدن به معنای موفقیت نیس،  مهم اینه از تلاشت راضی باشی و شرمنده ی دلت نشی😉🍒اگه شکست عاطفی خوردی تو زندگیت ، بگو گور باباش ، من اصلا هدفهای مهم تر دارم تو زندگیم :) باید برم دنبال شون ، باید عالی بشم ک خودم راضی باشم از خودم نه دیگران❣ بابا تو خیلیی خفنی خوشگلی اعتماد به نفس داشته باش به کسی رو نده که تورو خورد و تحقیر بکنه🤍🧸 خودتو دوس داشته باش💓 در مورد خودم بخوام بگم عاشق اینم پولامو جمع کنم برم کنسرت😂😍  من به هرچیزی که بخوام می رسم:)💜🙃 خدایا شکرتت 🕊خواستم بهت یادآوری کنم که یادته چقدر بهخدا گفتیم خدایا فقط همین یه بار و خدا نهفقط همون یه بار بلکه صدها بار بعدش هم هوامونو داشت.پس بیخودی غصه نخور🪽🤍••

حس میکنم چون خدا باهام قهره رو منو یادش رفته لیاقت چادر رو ندارم

خدا هیچ وقت با بنده اش قهر نمیکنه

اون از پدر و مادر ما هم برامون مهربون تره و بیشتر دوستمون داره چون ما مخلوقش هستیم

هر وقت که واقعا پشیمون بشیم و توبه کنیم با روی باز ازمون استقبال میکنه و توبه مون رو قبول میکنه بهت قول میدم

بعد اینا وسوسه های شیطانه که نمیخواد تو این محبت نصیبت بشه و چادری بشی عزیزم 

اگه واقعا دوست داری چادر بپوشی، بپوش 

حس خیلی خوبی داره

احتمالش هم خیلی زیاده که مسخره بشی یا باهات مخالفت کنن و...

ولی از نشونه های مسلمان واقعی مسخره شدنه 

اگه مسخره نشی باید شک کنی که آیا واقعا ظاهر و چیزی که نشون میدی برای خدا و در راهش هست یا نه ❤️❤️❤️

میشه لطفا برای سلامتی و تعجیل در فرج آقا امام زمان عج و حاجت رواییم دعا کنی ؟🦩💕
چادر رو از بچگی دوست داشتم و محرم فقط سر میکردم چند روزی میشه دلم میخواد تا آخر عمرم چادر سر کنم ولی ...

سرت کن دختر خوب ان شاءالله کم کم درونتم به قول خودت تغییر میکنه

نامه    زن آمریکایی به زنان مسلمان/ گول نخورید و نجیب بمانید.   زن غربی پریشان و پشیمان است اما مجبور است ادای شادبودن را درآورد  زن غربی هویتش به تاراج رفته و گرفتار ظلمی گردیده است که یارای رهایی از آن را ندارد  ظلمی که «جوانا فرانسیس» نویسنده و روزنامه نگار زن آمریکایی به صراحت به آن اذعان کرده است . این زن مسیحی چند سال پیش به زنان مسلمان لبنان که در زیر آماج بمباران اسرائیل بودند نامه می نویسد و با رشک بردن به عفت و حیا و نجابت زنان مسلمان و بر شمردن ظلم بزرگی که به زنان غربی شده است از زنان مسلمان می خواهد در دامی که غرب برای آنان گسترده است گرفتار نشوند و به جای تقلید از زن غربی ،حافظ عفت و نجابت خود باشند.  این نویسنده آمریکایی در بخشی از این نامه می گوید: « ما زنان غربی شستشوی مغزی داده شده ایم که باور کنیم شما زنان مسلمان مورد ظلم واقع شدید. اما در حقیقت این مائیم که مورد ظلم واقع شده ایم، برده مُدهایی هستیم که پستمان می کند، نسبت به وزن و انداممان عقده ای شده ایم و گدای محبت مردانی هستیم که نمی خواهند رشد فکری یابند…در اعماق وجودمان می دانیم که سرمان کلاه رفته است.13  308       

اوایل سر کردن چجوری بود 

اوایل ممکنه بهت بگم الان دنبال آزادی ان و شال بردارن تو چادر میپوشی ؟ تو هم بگو آزادی من اینه 

بهت میگن گرمه بابا بزار کنار 

چیشد یه دفعه چادری شدی حالا ؟ 

برای همیشه چادری میخوای بشی ؟

با همون مانتو هم میتونی حجاب رعایت کنیا ؟

نه به نظرم با مانتو قشنگ تری شبیه پیرزن های شدی 

و حتی ممکنه بگن آفرین خیلی قشنگه چقدر خانم شدی چقدر بهت میاد و.....

حرفای مردم هم خوب هست هم بد مهم اینه خودت چی دوست و به نظرت درسته کسی جای تو نیست نظر بده 

امشب شروع کردم از اول دارم میخونم  ولی اینهارو میصه یه توضیح مختصر بدی

ببین اگه میخوای بیا شخصی بهت بگم اینجا پیام تو پیام  میشه 

خدا هیچ وقت با بنده اش قهر نمیکنه اون از پدر و مادر ما هم برامون مهربون تره و بیشتر دوستمون داره چو ...

خدا با من قهره 

احساست

خیلییی حس خوبی بود 

چون من واقعا دوست داشتم چادر بپوشم

حدود یک سال بهش فکر کردم بعد تصمیمم رو عملی کردم 

هنوزم وقتی چادرم رو میپوشم حس عالی بهم دست میده 

میشه لطفا برای سلامتی و تعجیل در فرج آقا امام زمان عج و حاجت رواییم دعا کنی ؟🦩💕

ببین من مانتویی ام اما چند سال پیش یه دفعه به سرم زد چادری بشم هیچی یه هفته سرم کردم دیدم نه میتونم خودمو جمع و جور کنم نه چادرو بعد البته توهین نشه به چادریا ولی خیلی دست و پا گیر بود دیدم من آدمش نیستم و گذاشتم کنار

گر قیامت قصه باشد من کجا بینم تورا؟
2824
2823
2791
2779
2792