2821
2789
عنوان

چادر

| مشاهده متن کامل بحث + 1260 بازدید | 124 پست
پنج روز میشه 😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

الهی بمیرم برات عزیزم برای همینه که اینقدر درد داری 

نمیشه کاری کرد 

هیچکس نمیتونه دردتو درمان کن چون داغداری 

خدا بیامرزتش و جاش تو بهشت باشه 

تو به زمان احتیاج داری تا با درد که فراموش نمیشه کنار بیای آدم وقتی یک عزیز از دست میده حس می‌کنه گم شده و سردرگم میشه 

نمبدونم شما اینجوری هستی یا نه 

اما براش دعا کن یادت نره خدا با هیچکس قهر نمیکنه 

کاش میتوانستم به زمان تو سفر کنم .. دوباره خندیدنت را ببینم .. بهت میگفتم نگران نباش این حادثه تلخ زندگیت یک روزی فراموش میشه ...ناراحت و غمگین نباش گرچه بزرگ بشی زخم قلبت خوب نمیشه اما وقتی بزرگ بشی حالت خوب میشه ... 💔

الهی بمیرم برات عزیزم برای همینه که اینقدر درد داری  نمیشه کاری کرد  هیچکس نمیتونه دردتو ...

خیلی جوون بود جونیش رفت زیر خاک 😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

داداشی کجا رفتی کجا رفتی چرا رفتی زیر خاک تو قول داده ولم نکنی زدی زیر قولت سامان دلم برات تنگ شده کاش دوباره صدام کنی اجی کوچولو کاش دوباره بغلم کنی نازم کنی برام قصه بگی دلم تنگ شده برات الان پیش مامان بابات آرومی راحت بخواب داداش دوستت دارم داداشی 😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

خیلی جوون بود جونیش رفت زیر خاک 😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭 ...

بخدا درکت میکنم 

فقط میگم خدا خودش صبرشو بهت بده 

کاش میتوانستم به زمان تو سفر کنم .. دوباره خندیدنت را ببینم .. بهت میگفتم نگران نباش این حادثه تلخ زندگیت یک روزی فراموش میشه ...ناراحت و غمگین نباش گرچه بزرگ بشی زخم قلبت خوب نمیشه اما وقتی بزرگ بشی حالت خوب میشه ... 💔

بخدا درکت میکنم  فقط میگم خدا خودش صبرشو بهت بده

😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

داداشی کجا رفتی کجا رفتی چرا رفتی زیر خاک تو قول داده ولم نکنی زدی زیر قولت سامان دلم برات تنگ شده کاش دوباره صدام کنی اجی کوچولو کاش دوباره بغلم کنی نازم کنی برام قصه بگی دلم تنگ شده برات الان پیش مامان بابات آرومی راحت بخواب داداش دوستت دارم داداشی 😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭
شاید باور نکنی اما خب من از بچگی سعی کردم که از تجربه های که از بقیه میشنوم استفاده کنم  قطعا ...

اون برنانه روکامل وهرروز میبینم

حتی تکرارش ولی انسان فراموش کاره واینکه

خودت تجربه کنی واون ترس وحس ناب وآرامش اون طرف روببینی یه چیزدیگس

وخدایی که بشددددت کافیست❣
2824
2823
2791
2779
2792