2777
2789
عنوان

تنهایی

| مشاهده متن کامل بحث + 621 بازدید | 52 پست
من خجالتی و کم حرفم اصلا بلد نیستم دوست پیدا کنم😞

وای من خیلی وراجم اتفاقا ولی گویا ملت هم زیاد مشتاق ارتباط نیستن ,مگر تعدادکمی

سه روز مونده به سال ۱۴۰۲امضامو عوض کردم,خدایا جز تو کسی رو نداریم پناهمون باش,تن سالم ودل خوش و جیب وکارت پرپول نصیب هممون کن,عزیزانمون وعلی الخصوص بچه هامون وخودمون رو از همه بلاها وبیماری هاحفظ کن,کانون خانواده هامون گرم باشه همیشه,اعتیاد وخیانت از زندگیامون دورباشه,وحالمون به بهترین حال دگرگون بشه,الهم عجل لولیک الفرج,الهم صل علی محمد وال محمد,الهی امین
وای من خیلی وراجم اتفاقا ولی گویا ملت هم زیاد مشتاق ارتباط نیستن ,مگر تعدادکمی

از نظر من حرف زدن سخت ترین کار دنیاست بنظرم ادمایی ک کلی حرف میزنن باهوشن.من کلی باید فکر کنم تا یه جمله حرف ب ذهنم بیاد خیلی بده🤦‍♀️

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من چندین ساله نی نی سایت رو میشناسم اما بلد نبودم وارد شم و قبلا هم‌ تلاش کرده بودم اما نتونسته بودم ...

دعا میکنم ازدواج خیلی خوب وموفقی داشته باشی ,تنهایی سخته درکت میکنم,میخوای جواب بدی پایین پیامم یک فلش کج هست بزن روش 

سه روز مونده به سال ۱۴۰۲امضامو عوض کردم,خدایا جز تو کسی رو نداریم پناهمون باش,تن سالم ودل خوش و جیب وکارت پرپول نصیب هممون کن,عزیزانمون وعلی الخصوص بچه هامون وخودمون رو از همه بلاها وبیماری هاحفظ کن,کانون خانواده هامون گرم باشه همیشه,اعتیاد وخیانت از زندگیامون دورباشه,وحالمون به بهترین حال دگرگون بشه,الهم عجل لولیک الفرج,الهم صل علی محمد وال محمد,الهی امین
از نظر من حرف زدن سخت ترین کار دنیاست بنظرم ادمایی ک کلی حرف میزنن باهوشن.من کلی باید فکر کنم تا یه ...

عزیزم برو تو اینه بشین با خودت حرف بزن یا دوربین جلو گوشی ,خیلی تاثیر داره 

دوستان ببخشید یک سوال.اگر الان از نی نی سایت خارج شم چطوری باز میتونم تاپیک ام رو پیدا کنم؟

وقتی وارد بشی میزنی رو اسم خودت تاپیکات میان

دعا میکنم ازدواج خیلی خوب وموفقی داشته باشی ,تنهایی سخته درکت میکنم,میخوای جواب بدی پایین پیامم یک ف ...

قزبون محبتت عزیزم سخت به دعای خیر شما خوبان محتاجم.منم قابل باشم براتون دعا میکنم دعای من واسه بقیه خیلی گیراست امیدوارم زندگی براتون سراسر از آرامش باشه

من همیشه دوس دارم با کسی ازدواج کنم که خیلی اختلاف سنی با خودم داشته باشه اما خونواده ام میگن خوب نیس.

قزبون محبتت عزیزم سخت به دعای خیر شما خوبان محتاجم.منم قابل باشم براتون دعا میکنم دعای من واسه بقیه ...

عزیزم درست میگن ادمای جوون تر بشاش تر وسرحال تر هستن,ممنون از دعات گلم بهترینا نصیب قلب مهربونت بشه

ممنونم عزیزم

خواهش میکنم گلم

عزیزم درست میگن ادمای جوون تر بشاش تر وسرحال تر هستن,ممنون از دعات گلم بهترینا نصیب قلب مهربونت بشه

قربون محبتت عزیزم. باور کن‌همینکه اینجا صحبت کردم به لطف خدا و وجود شما خوبان حالم بهتر شد

من عاشق سفرم و فوق العاده عاشق شمال اما بخاطر یسری شرایط اصلا نمیشه مسافرت بریم دلم پر میکشه برای شمال کلا دوستان ،زندگی من همش شده مبارزه با خودم اینکه همش قوی باشم و خودم رو نگه دارم 

اسی جون بیخیال منم ۲ روزه حرف نزدم الان زنگ زدم به سوپری چیزی بگیرم انگار حرف زدن یادم‌رفته بود🥲 دل ...

درکت میکنم عزیزم.باور کن‌من همیشه سعی کردم خوب باشم واسه بقیه کمک کنم مهربون باشم فضولی نکنم اما همش تنهام گاهی با خودم میگم اینم آزمایش خداس.باور کن گاهی میخوام دوست جدید پیدا کنم به کسایی که میشناسم هر چند وقت یکبار پیام‌ میدم احوال میگیرم اما خیلی کم پیش میاد کسی پیام‌ بده احوال منو بگیره.بیرون میرم پیاده روی گاهی حتی برای تنوع خریدهای خونه رو خودم میکنم فروشگاه میرم و خرید میکنم میگم واسه روحیه ام خوبه.چه میشه کرد این نیز بگذرد

ای بابا خیلی شرایط بدیه من سه سال این شرایط رو داشتم ,احساس میکنی درودیوار خونه بهت فشار میاره

عزیرم خدا رو شکر که گذشت اون شرایط.خوشحالم برات یعنی میشه واسه منم این شرایط تموم شه راستش ناراحتم فک میکنم دیگه کلا تا آخر عمر اینجور تنهام