سلامبه همگی. سال نو روبه همهدوستانتبریک میگم.منامشب وارد نی نی سایت شدم. احتیاج به درد دل کردن دارم.بشدت تنهام و خونواده ما با کسی ارتباط ندارن و واقعا تنهایی رو دوس دارن و این بشدت منو اذیت میکنه بحث یک ماه دوماه هم نیس همیشه تنهاییم و خب الان مثلا عیده ما هیچ رفت و امدی با کسی نداریم و به خاطر یسری مسائل حتی مسافرت همنمیتونیم بریم فشار روحی زیادی رو تحمل میکنم
قربون محبتت عزیزم. باور کنهمینکه اینجا صحبت کردم به لطف خدا و وجود شما خوبان حالم بهتر شد
خب الحمدلله سعی کن بیشتر بیای و صحبت کنی و سبک بشی,
سه روز مونده به سال ۱۴۰۲امضامو عوض کردم,خدایا جز تو کسی رو نداریم پناهمون باش,تن سالم ودل خوش و جیب وکارت پرپول نصیب هممون کن,عزیزانمون وعلی الخصوص بچه هامون وخودمون رو از همه بلاها وبیماری هاحفظ کن,کانون خانواده هامون گرم باشه همیشه,اعتیاد وخیانت از زندگیامون دورباشه,وحالمون به بهترین حال دگرگون بشه,الهم عجل لولیک الفرج,الهم صل علی محمد وال محمد,الهی امین
عزیرم خدا رو شکر که گذشت اون شرایط.خوشحالم برات یعنی میشه واسه منم این شرایط تموم شه راستش ناراحتم ف ...
نه همیشه شرایط یه جورنیست,انشاالله از شمام تموم میشه,راستی شما شاغلی عزیزم؟
سه روز مونده به سال ۱۴۰۲امضامو عوض کردم,خدایا جز تو کسی رو نداریم پناهمون باش,تن سالم ودل خوش و جیب وکارت پرپول نصیب هممون کن,عزیزانمون وعلی الخصوص بچه هامون وخودمون رو از همه بلاها وبیماری هاحفظ کن,کانون خانواده هامون گرم باشه همیشه,اعتیاد وخیانت از زندگیامون دورباشه,وحالمون به بهترین حال دگرگون بشه,الهم عجل لولیک الفرج,الهم صل علی محمد وال محمد,الهی امین
درکت میکنم عزیزم.باور کنمن همیشه سعی کردم خوب باشم واسه بقیه کمک کنم مهربون باشم فضولی نکنم اما همش ...
من ولی برعکس با اینکه دوس ندارم ولی عین افسرده هام اصلا از خونه بیرون نمیرم چون اصلا روحیم عوض نمیشه خیلی اذیت میشم خودمو با کارای خونه سرگرم میکنم ۱ دوست هم دارم که چندهفته یه بار سر میزنیم بهم
هعی ...تنهاییه دیگه ...سختتر اینکه متاهلم و انقدر تنهام