2777
2789
عنوان

تنهایی

621 بازدید | 52 پست

سلام‌به همگی. سال نو رو‌به همه‌دوستان‌تبریک میگم.من‌امشب وارد نی نی سایت شدم. احتیاج به درد دل کردن دارم.بشدت تنهام و خونواده ما با کسی ارتباط ندارن و واقعا تنهایی رو دوس دارن و این بشدت منو اذیت میکنه بحث یک ماه دوماه هم نیس همیشه تنهاییم و خب الان مثلا عیده ما هیچ رفت و امدی با کسی نداریم و به خاطر یسری مسائل حتی مسافرت هم‌نمیتونیم بریم فشار روحی زیادی رو تحمل میکنم

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

هییییع ماهم مسافرت نرفتیم 

خیلی دوست دارم بریم ولی الان منتظر ی عالمه مهمونم ک چند روزم میمونن🥲

دخترم، نام کاربری دیگه ای ب ذهنم نرسید. باتشکرمیگن زوزه باد ؛ صدای فریاد آدمایی هستش ک سکوت کردن:)      «وقتم برام خیلی مهمه، با جواب دادن به بعضی از ادما حرومش نمیکنم»... ☆

ای بابا خیلی شرایط بدیه من سه سال این شرایط رو داشتم ,احساس میکنی درودیوار خونه بهت فشار میاره

سه روز مونده به سال ۱۴۰۲امضامو عوض کردم,خدایا جز تو کسی رو نداریم پناهمون باش,تن سالم ودل خوش و جیب وکارت پرپول نصیب هممون کن,عزیزانمون وعلی الخصوص بچه هامون وخودمون رو از همه بلاها وبیماری هاحفظ کن,کانون خانواده هامون گرم باشه همیشه,اعتیاد وخیانت از زندگیامون دورباشه,وحالمون به بهترین حال دگرگون بشه,الهم عجل لولیک الفرج,الهم صل علی محمد وال محمد,الهی امین
ماهم همینیم کلا از روز اول عید تاحالا نه خونه کسی رفتیم نه کسی اومده دیروز دیگه صبرم سر اومد غرزدم ت ...

ظاهرا بقیه هم از اینکه نریم خونشون خوشحال ترن من امسال بعد سه سال رفتم انگار هزار سال جلو چشمشون بودیم عادی

سه روز مونده به سال ۱۴۰۲امضامو عوض کردم,خدایا جز تو کسی رو نداریم پناهمون باش,تن سالم ودل خوش و جیب وکارت پرپول نصیب هممون کن,عزیزانمون وعلی الخصوص بچه هامون وخودمون رو از همه بلاها وبیماری هاحفظ کن,کانون خانواده هامون گرم باشه همیشه,اعتیاد وخیانت از زندگیامون دورباشه,وحالمون به بهترین حال دگرگون بشه,الهم عجل لولیک الفرج,الهم صل علی محمد وال محمد,الهی امین
واقعا حوصلت سر نمیره گاهی دلت نمیخواد یکی دونفر باشه ک باهاش حرف بزنی

دلم میخواد ی دوست داشته باشم باهاش بیرون برم خسته شدم انقد تو خونه نشستم فامیلامونم ک اصن هیچی.خودمو با بازی و اشپزی سرگرم میکنم فقط