2777
2789
عنوان

تنهایی

| مشاهده متن کامل بحث + 621 بازدید | 52 پست

ببخشید امشب وارد نی نی سایت شدم بلد نیستم جواب همه رو دونه دونه بدم. فیلم و اینا گاهی نگاه میکنم اما بشدت دلم ارتباط با انسان ها میخواد. تنهایی خییلی بده. تنهاییم چون پدرم خواهر و برادر نداره و کلا خونواده ام اهل رفت و آمد نیستن و اصلا از تنهایی اذیت نمیشن.فامیل های پدرم همه ماشاالله خواهر برادر زیادن و باهم ارتباط دارن و ما تنها افتادیم. از سمت مادری هم اونا هم زیاد دوست ندارن ارتباط بگیرن.تنهایی خفه ام کرده.مثلا میرم خونه خالم میبینم ساکت میشینه تی وی نگاه میکنه و هیچ وقت به ما نمیگه بیاین خونم یا هیچ وقت نمیاد خونمون خب میفهمم که دوست نداره ارتباط بگیره.بشدت روحیه ام داغونه ببخشید نمیخوام انرژی منفی بدم میشه لطفا برام دعا کنید؟

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

دلم میخواد ی دوست داشته باشم باهاش بیرون برم خسته شدم انقد تو خونه نشستم فامیلامونم ک اصن هیچی.خودمو ...

اخ اخ منم گاهی حس میکنم اینقد کسی نیس دو کلام حرف بزنم دق میکنم اخر جالبش اینه به مامانم میگم مسخرم میکنه واین بدتر عصبیم میکنه.دیروز فک کردم من چرا رفتم خرید کردج وقتی جایی نمیرم

بس ک مردم نسبت بهم خنثی شدن قدیما کجا الان کجا 

اره بخدا اصلا هیچچچچ کدوم حوصله نداشتن , به خودم حق دادم که قطع رابطه کرده بودم ولی خب خیلی بلاها سرم اومد این چندسال مال قطع رحم بوده

سه روز مونده به سال ۱۴۰۲امضامو عوض کردم,خدایا جز تو کسی رو نداریم پناهمون باش,تن سالم ودل خوش و جیب وکارت پرپول نصیب هممون کن,عزیزانمون وعلی الخصوص بچه هامون وخودمون رو از همه بلاها وبیماری هاحفظ کن,کانون خانواده هامون گرم باشه همیشه,اعتیاد وخیانت از زندگیامون دورباشه,وحالمون به بهترین حال دگرگون بشه,الهم عجل لولیک الفرج,الهم صل علی محمد وال محمد,الهی امین
اره بخدا اصلا هیچچچچ کدوم حوصله نداشتن , به خودم حق دادم که قطع رابطه کرده بودم ولی خب خیلی بلاها سر ...

من ک حس میکنم افسردگی گرفتم عصبی شدم اینقد با کسی رفتو امد نکردم یادم رفته چجوری برخورد کنم بامردم🤣🤣

به مامانم یا شوهرمم میگم مسخرم میکنن ک توزیاد اهل گردشی 

۲۶ سالمه.با تور دوست دارم اما توی این عید دوستام هم همه درگیر دید و بازدید و سفر خونوادگی ان و راستش رو بگم بروز نمیدم پیش دوستام که آنقدر ما تنهاییم و با کسی ارتباط نداریم دوس ندارم بدونن اما وقتی میبینم که فقط این منم که چندین ساله با این موضوع دست و پنجه گرم میکنم خیلی ناراحت میشم.قربون تک تک تون برم همه پیام‌ هاتون رو میخونم.بروز رسانی رو میزنم میاد.ممنون از همدلی تون

اخ اخ منم گاهی حس میکنم اینقد کسی نیس دو کلام حرف بزنم دق میکنم اخر جالبش اینه به مامانم میگم مسخرم ...

منکه انقد بی حس شدم اصلا انگیزه خرید عید نداشتم مامانم ب زور منو برد ی کیف خریدیم واسم😂😂همین نی نی سایت شاید بتونی ی دوستی رفیقی پیدا کنی تو شهرت 

ببخشید امشب وارد نی نی سایت شدم بلد نیستم جواب همه رو دونه دونه بدم. فیلم و اینا گاهی نگاه میکنم اما ...

کاربریت که قدیمی هست انگار ,اگه تونستی بایکی دوست بشو.برید بیرون و موقع ازدواج خانواده همسرت پرجمعیت وخونگرم باشن که جبران بشه

سه روز مونده به سال ۱۴۰۲امضامو عوض کردم,خدایا جز تو کسی رو نداریم پناهمون باش,تن سالم ودل خوش و جیب وکارت پرپول نصیب هممون کن,عزیزانمون وعلی الخصوص بچه هامون وخودمون رو از همه بلاها وبیماری هاحفظ کن,کانون خانواده هامون گرم باشه همیشه,اعتیاد وخیانت از زندگیامون دورباشه,وحالمون به بهترین حال دگرگون بشه,الهم عجل لولیک الفرج,الهم صل علی محمد وال محمد,الهی امین
من ک حس میکنم افسردگی گرفتم عصبی شدم اینقد با کسی رفتو امد نکردم یادم رفته چجوری برخورد کنم بامردم🤣 ...

خیلی بی منطقن انسان یک موجود اجتماعی هست عزیزم باید بری بیای وگرنه زندگی رباتی میشه

منکه انقد بی حس شدم اصلا انگیزه خرید عید نداشتم مامانم ب زور منو برد ی کیف خریدیم واسم😂😂همین نی نی ...

چرا نرفتید خودتونم باید تلاش کنید واسه رابطه 

من چندین ساله نی نی سایت رو میشناسم اما بلد نبودم وارد شم و قبلا هم‌ تلاش کرده بودم اما نتونسته بودم وارد شم امشب تونستم خدا رو شکر.اتفاقا دوست دارم که با خونواده خونگرم و اهل ارتباطی ازدواج کنم اما خب فعلا هیچی پیش نیومده. دیروز تنها رفتم کافی شاپ سعی گفتم چه اشکال داره مگه حتما باید کسی باشه خودت برو رفتم نشستم غذا سفارش دادم اما خیلی سخته تنهایی همیشه میگم عیب نداره اینم میگذره قوی باش اما فشار روحی بهم میاد