2777
2789
عنوان

رسم جهیزیه...(:

| مشاهده متن کامل بحث + 4991 بازدید | 97 پست
اون مال زمان قدیم بود که عروس رو مثل برده می‌بردن خونه پدر و مادر پسر. الان که فرهنگ مردم تغییر کرده ...

ععزیزم  مال زمان قدیم نیس و مثل بَرده نمیبرن اینجا همه ما تحصیل کرده و شاغلیم  و دختر ی چیز با ارزشه چ شاغل باشع چ ن باید همه چی واسش تهیه کرد اونو میگیرن از مامان باباش سال ها روش زحمت میکشن بعد میخوای جهیزیه رو هم دختر بیاره؟؟؟ خیر همه اینا باید رو پسر باشه اون دختر گرفته باید مسئولیت داشته باشه

میشه ی صلوات برام بفرستین ک به آرزوم برسم.؟؟🙃 زیاد از وقتتون رو نمیگیره.. خیر ببینین🌱💜
همیشه برام سواله شمایی که جهیزیه نمیدین وقتی خانواده داماد داره میخره توهمه چیز از شما نظر میپرسه ...

اره دقیقا داماد با عروس میره  همه چیزو انتخاب میکنه دامادم کارت میکشه

شکست مال آدمایی هستن که همیشه نا امیدن، شکست مال من نیس🌱🥲✌                                                                خانوم دکتر اینده🤌فق چند سال مونده تا دکتر شدنم😁🍓

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

همه چی اینجا با دختره. فقط خونه از پسره با دو تخته فرش، روشنایی و سرمایش و گرمایش خونه، دو تخته فرش، تلویزیون، ی جفت تشک

اونم شانس من نه بهش فرش دادن نه تلویزیون. همه رو خودش خرید

انقد بدم میاد یه ساعت تایپ میکنم، جواب نمیدید!🤨🫩لایک نکن جون هرکی دوست داری!😵‍💫 نره غولا هم درخواست ندن🤬🤢. [ هول و... کیست!؟ کسی که نوشتی درخواست نده ولی اینکارو میکنه. درخواستت رو رد میکنم ولی قبلش ده تا فحش نثارت کردم.] هرجا نظر دادم که مخالف نظر شما بود لازم نیست واکنش نشون بدی. بپذیر که همه مطابق میل شما فکر نمیکنند.

چه عجیب اولین باره میشنوم  رسم ما اینطوریه ک همه چیو خانواده عروس تهیه میکنن  یه فرش کوچ ...

رسم ماهم همینه جهیزیه عروسی طلامهریه همه چی باداماده مگراینکه خانواده ی دختر خودشون دلشون بخادچیزی بخرن اونم اجباری نیس

دلی من بس توئ تیایا بوتونبئ لیه نایا❤❤بامن خصومت شخصی داری نی نی یار هرشب میخام صبح پامیشم تعلیق میشم😐😐کاربری پنجمه 🥲🥲جون مادرتون تعلیقم نکنین 
چرا پسر گناه داره هم عروسی بگیره هم عقد هم بله برون و اینا هم وسیله برای دختر بخرن هم خونه بده ه ...

خب همین🥲 ما هر خواستگاری برای فامیل میومد هیچ مشکلی با جهیزیه نداش تازه به علاوه اینکه طرف ۴۰۰ گرم طلا گرفت یه خونه به نامش زد ۲۰۰ میلیون هم به دختره داد

شکست مال آدمایی هستن که همیشه نا امیدن، شکست مال من نیس🌱🥲✌                                                                خانوم دکتر اینده🤌فق چند سال مونده تا دکتر شدنم😁🍓

تقریبا نصف نصفه 

وسایل بزرگ یخچال تلویزیون کولر ست تخت و خواب و وسیله هاش یه دست مبل پتو و تشک یه سری خرد و پرت لباسشویی دیگ با دامادع

دانشجوی پزشکی 💟 متعهد به کارم و مردمم 🤞🏻 من برای داشته هام جنگیدم خدایا هدیه هاتو از من نگیر                      انسان های ضعیف آرزو می‌کنند انسان های قوی تلاش .انسان های قوی اولیت را خود قرار می‌دهند و انسان های ضعیف از خودگذشتگی های بیهوده میکنند انسان ها را رفتارشان در برابر خودشان تفاوت قائل میکند نه شغل و پست  و مقام...!        🌛نی نی سایت گرامی۶بار به علت حق گویی تعلیقم کردی فکر کردی من از حرف حق دست بر میدارم؟!صد بار هم تعلیق کنی من حرف خودمو میزنم و سلام یا علی!🌜

والا مام اجباری در کار نیست جهیزیه با داماده ولی خانواده دختر داشته باشن کمک میکنن البته خانواده داماد هم کار خاصی نمیکنن همش با داماده...اگه بخوان به بچه شون کمک کنن فرق داره ولی اجبار نیست...