2777
2789
عنوان

رسم جهیزیه...(:

| مشاهده متن کامل بحث + 4991 بازدید | 97 پست
به نظر من جهیزیه لطف خانواده دختر نیست وظیفشون یا حداقل اگه جهیزیه نمیدن یه کمکی بکنند به عروس و دام ...

باز ما این اعتقاد داریم دختر میدیم چرا باید جهیزیه بدیم؟

اعتقاده که دختر انقدددد با ارزشه که با دادانش هیچی نمیدن

شکست مال آدمایی هستن که همیشه نا امیدن، شکست مال من نیس🌱🥲✌                                                                خانوم دکتر اینده🤌فق چند سال مونده تا دکتر شدنم😁🍓
بیچاره داماد   هم خونه بخره هم طلا بخره هم‌جشن بگیره هم جهاز ؟؟؟؟ ما همه جهاز با عر ...

خب واسه شما هم میشه طفلک عروس

داماد خونه میخره. سال به سال قیمتش چند برابر میشه و سود میکنه.جهیزیه ی عروس چی هی از ارزشش کم میشه و قدیمی و بدرد نخور میشه در صورتی ک جهیزیه درست حسابی هم قیمت خونه در میاد‌.

هزینه جشن هم ک با عروسه ی شب تموم میشه می‌ره ولی طلایی ک داماد خریده برا زندگیشونه و باز ماندگاره و ارزشش زیاد میشه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بیچاره دختر ....

چرا پسر گناه داره

هم عروسی بگیره هم عقد هم بله برون و اینا

هم وسیله برای دختر بخرن

هم خونه بده

هم طلا بخره

میخاد زن بگیره شکنجه که نمیخواد بشه

اینجوری باشه فقط پولدارا باید زن بگیرن

هر وقت آموختی که در کلامت توهین نکنی آن موقع بحث کن!
طفلک پسره. گناه کرده می‌خواد ازدواج کنه؟

اره میخاس نکنه😅😅

شکست مال آدمایی هستن که همیشه نا امیدن، شکست مال من نیس🌱🥲✌                                                                خانوم دکتر اینده🤌فق چند سال مونده تا دکتر شدنم😁🍓

داماد سرویس چوب تلوزیون یخچال ماشین لیاسشویی، ولی اگه پدرمادرا هرچی در توانشون دادن چه از سمت عروس چه از سمت داماد توقع نباید باشه بلکه لطف هست که باید قدر دانی کرد وگرنه ما قراره زندگی کنیم پس خودمون باید بخریم نه پدرمادرا

۷ تا تیکه لوازم اصلی واسه داماد + خونه و ماشین بقیه لوازم خونه واسه خانواده عروس 

اووو😕😯

هرچه خدا بخواهد همان می شود☘️❤😊سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش😊☘️عمرگران میگذرد خواهی نخواهی جانه من پس لذت ببر از این نعمت💖😍
همه را خانواده عروس میده خانواده داماد هم خودش را باد میکنه میشینه که کم دادید

بیچاره عروس😅 

ما هم اینطوریم کلا خوزستانیا بیشتر اینطوریم خب معتقدیم که خودش اومده دختر گرفته باید خودش همه چیز رو ...

اون مال زمان قدیم بود که عروس رو مثل برده می‌بردن خونه پدر و مادر پسر. الان که فرهنگ مردم تغییر کرده، خانم‌ها تحصیل‌کرده و شاغل و مستقل شدن، به‌نظرم باید مخارج مساوی تقسیم بشه. و البته تساوی در مورد حقوق ازدواج هم در نظر گرفته بشه. نشد هم مثلا مهریه در برابر حق طلاق.

انسان تا زمان مرگ می‌آموزد و رشد می‌کند.
بیچاره داماد   هم خونه بخره هم طلا بخره هم‌جشن بگیره هم جهاز ؟؟؟؟ ما همه جهاز با عر ...

اراههای دقیقا هم خونه بخره تازه یه خونه جدا به اسم دختر بزنه طلا اصلا پایین ۲۰۰ گرم نباید باشه جهاز هم با داماد معمولا مهریه هم بالا میگن تازه اگه توی عقد باشن باید حداقل به دختر ۱۰۰ میلیون بده که مخارج توی عقدش هرچی خواس بخره

اراههای دقیقا هم خونه بخره تازه یه خونه جدا به اسم دختر بزنه طلا اصلا پایین ۲۰۰ گرم نباید باشه جهاز ...

😐😐😐عجب

خانواده هایی ک دستشون تنگه چیکار میکنن

پسرا معمولا چندسال زن میبرن تو شهرتون

هرچه خدا بخواهد همان می شود☘️❤😊سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش😊☘️عمرگران میگذرد خواهی نخواهی جانه من پس لذت ببر از این نعمت💖😍
اراههای دقیقا هم خونه بخره تازه یه خونه جدا به اسم دختر بزنه طلا اصلا پایین ۲۰۰ گرم نباید باشه جهاز ...

جدی میگی یا شوخی میکنی ؟؟؟؟؟؟؟؟ 😯😐

پس پسراتون همه مولتی میلیاردرن 

خدایا بی نهایت شکر🙏🌹دوست خوبم میشه براحاجتم دعا کنی و یه صلوات مهمونم کنی؟ممنون🥰😘
سنی هستید؟ اخه اهل سنت این رسم رو دارن ما چهارتا تیکه بزرگ رو داماد میخره بقیه رو عروس

نه شیعه ایرانی الاصل 

بیشتر مشهدی ها اینجورین