2777
2789
عنوان

رسم جهیزیه...(:

| مشاهده متن کامل بحث + 4991 بازدید | 97 پست
ازدواج قرارداد دو طرفه است. یعنی چی دختر می‌برن؟ یه جورایی انگار مثل خرید کنیز می‌مونه. پدر و مادر د ...

نه پسر همینجوری بزرگ شده فقط برای بزرگ کردن دختر زحمت کشیدند 🤣🤣🤣 خدایی من پسرم یه روزی بخواد با همچین خانواده هایی وصلت کنه کلا خودمو میکشم کنار بدم میاد یکی فکر کنه زرنگ 😏

گاهی اونقدر دلتو پر کردند که تا میای حرف بزنی از چشمات میریزه بیرون.
ما هم اینطوریم کلا خوزستانیا بیشتر اینطوریم خب معتقدیم که خودش اومده دختر گرفته باید خودش همه چیز رو ...

خیلیم مرد سالار و قد هم هستن مرداشون  اینکارو میکنن که بتونن ارباب بازی در بیارن 😜😜😜

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلیم مرد سالار و قد هم هستن مرداشون  اینکارو میکنن که بتونن ارباب بازی در بیارن 😜😜😜

یعنی چطور؟😅

میشه ی صلوات برام بفرستین ک به آرزوم برسم.؟؟🙃 زیاد از وقتتون رو نمیگیره.. خیر ببینین🌱💜
نه پسر همینجوری بزرگ شده فقط برای بزرگ کردن دختر زحمت کشیدند 🤣🤣🤣 خدایی من پسرم یه روزی بخواد با ه ...

عزیزم پسرایی که با رسم ماها ازدواج کردن احیانا پولدار بودن و خب دوست داشتن همچین چیزی هرکس یه اعتقادی داره ولی خب ما همین اعتقادو برای پسر هامونم داریم  که ازدواج کرد میگن چون همچین رسمی رو داریم دختر نمیخاد هیچی بده

هیچ جوره نمیشه قضاوت کرد و بگین که پسر بیچاره 

شکست مال آدمایی هستن که همیشه نا امیدن، شکست مال من نیس🌱🥲✌                                                                خانوم دکتر اینده🤌فق چند سال مونده تا دکتر شدنم😁🍓
چقدرم خوشحالی الان احساس زرنگی بهت دست داده حتما😐😒

نه آخه حرف زور بود تو طایفه و شهر ما رسمه خانواده عروس جهیزیه میده مثل بیشتر جاها بعد یک لوازم رو داماد میده ولی رفته رفته اون یک لوازم به چهارتا تبدیل شد من همون اول گفتم نمیدم مهریه هم صد میلیون شد

به نظر من الان با این وضع اقتصادی نه از عروس توقع میشه و نه داماد. دوتایی باهم همه چیز رو بخرن که فشار هم به هیچ کدوم نیاد. من چندتا وسیله برقی آشپز خونه مثل یخچال و لباسشویی و ظرفشویی رو دوو خریدم و همسرم هم گاز و مبل و .. رو خرید باهم همه چیز هارو خریدیم

الان هم بعد ۳ سال همه چی هم کیفیت خوبی دارن چون عجله ای نبود و هر وقت پول دستمون اومد خوبش رو خریدیم

سلام عزیزانم، من یک کانال کالاهای لوکس و خاص خانه دارم،وسایلی که میارم هم خیلی ناز و دوست داشتنی هستن و هم لاکچری،جدیدترین ساعت های دیواری،ساعت ایستاده، ظروف پذیرایی،اکسسوری خونه، آباژور،تابلو، آینه های دکوراتیو،عسلی و جلو مبلی،تاب ریلکسی،استند،ویترین جدید،کلی چیز دیگه رو می تونی توی کانالم ببینی، تو این گرونی ها، قیمتش هم خیلی مناسب هست، خودمون هم کارگاه تولیدی داریم،نمایشگاه هم برای خودمون هست،اجاره نمیدم اینه که قیمت برام مناسب میفته،منم با قیمت مناسب، در اختیار مشتری می ذارم، لینک کانال رو نمی تونم بذارم چون تبلیغ حساب میشه

اول تو ایتا یا تلگرام،بله یا روبیکا یک جا بنویس serfaareshat@

مرحله دو: بعد بفرست برای یک نفر یا پیام های ذخیره شده خودت

مرحله سوم: حالا خودت بزن روش بیا پی وی من، لینک کانال رو بهت بدم.

اگه ساکن کرج هم هستی، بیا مشکین دشت، کریم آباد، بین مقداد ۶و۷صنایع چوب ایران راش

تلفن: ۰۹۱۲۹۵۳۱۹۳۲