2777
2789
عنوان

رسم جهیزیه...(:

| مشاهده متن کامل بحث + 4991 بازدید | 97 پست
بخدا دروغ نمیگم😅 اره دقیقا عمم ازدواج کرد شوهرش یعنی انقددد پول داشت فقط ماشینش ۹ میلیارد بود و خل ...

عزیزم کجایی هستی

دلی من بس توئ تیایا بوتونبئ لیه نایا❤❤بامن خصومت شخصی داری نی نی یار هرشب میخام صبح پامیشم تعلیق میشم😐😐کاربری پنجمه 🥲🥲جون مادرتون تعلیقم نکنین 
ازدواج قرارداد دو طرفه است. یعنی چی دختر می‌برن؟ یه جورایی انگار مثل خرید کنیز می‌مونه. پدر و مادر د ...

ببین این هر کی عقاید خودشو داره من ب شما کار ندارم 

شما رسمتون اینطوره ک دختر جهیزیه داشته باشه و پسر نقش کمتری تو این مسائل داشته باشه خب ما مربوط نیس 

دختره هم ک طفلک نمیشه همه جهیزیه رو اون باشه  بنظر من ک اصلا قشنگ نیس .. 

بیخیال دیگ

میشه ی صلوات برام بفرستین ک به آرزوم برسم.؟؟🙃 زیاد از وقتتون رو نمیگیره.. خیر ببینین🌱💜

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اها بسلامتی استفاده کنی عزیزم

مرسی گلم

دلی من بس توئ تیایا بوتونبئ لیه نایا❤❤بامن خصومت شخصی داری نی نی یار هرشب میخام صبح پامیشم تعلیق میشم😐😐کاربری پنجمه 🥲🥲جون مادرتون تعلیقم نکنین 
بخاطر همین رسم مسخره هست ک زن نمی‌گیرم  نصف نصف راضی ام ولی کو

مجبور نیستی با همچین کسایی که ازدواج کنی ما پسر خودشم قبول میکنه  

شکست مال آدمایی هستن که همیشه نا امیدن، شکست مال من نیس🌱🥲✌                                                                خانوم دکتر اینده🤌فق چند سال مونده تا دکتر شدنم😁🍓
کی گفته شرعا و قانونی با پسره

ازاونایی که بیشتر ازقانون ودین میدونن بپرس میفهمی

دقیقا 😍👌 یکی مث ما پیدا شد 🤣 کدوم شهرین

کوردستان😍

مگه دخترای دیگه ایی هم هستن تو ک گفتی کلا جهیزیه نمیدیم

اره الان بیشتر شما رسم جهیزیه رو دارین همه که مثه ما نیستن

شکست مال آدمایی هستن که همیشه نا امیدن، شکست مال من نیس🌱🥲✌                                                                خانوم دکتر اینده🤌فق چند سال مونده تا دکتر شدنم😁🍓
عزیزم کجایی هستی

گفتم که عیزم مشهدی

منم مشهدم ولی اصلا اینطوری نیست که گلم باز طرف ما 😂😬

اعقاد ها فرق میکنه ولی عزیزم همسایه های ماهم همه اینجوری هستن گفتم شاید بیشتر مشهدی ها اینجوری باشن

باز ما این اعتقاد داریم دختر میدیم چرا باید جهیزیه بدیم؟ اعتقاده که دختر انقدددد با ارزشه که با داد ...

من کاری به رسم شما ندارم ولی ربطی نداره هر کسی بچه میاره وظیفشه که بهش کمک کنه خانواده پسر هم پسرشون رو بزرگ کردن و از نظر اونا ام پسرشون باارزش.

گاهی اونقدر دلتو پر کردند که تا میای حرف بزنی از چشمات میریزه بیرون.