16tabasom مدیر عضویت: 1401/11/09 تعداد پست: 1739 عنوان رسم جهیزیه...(: | مشاهده متن کامل بحث + 5003 بازدید | 97 پست ما نداریم😑😅چجوریع میشه یکم توضیح بدین؟ما کلا جهیزیه نمیدیم نمیدونم چرا؟همرو داماد میدهطفلک چه گناهی داره🥲 شکست مال آدمایی هستن که همیشه نا امیدن، شکست مال من نیس🌱🥲✌ خانوم دکتر اینده🤌فق چند سال مونده تا دکتر شدنم😁🍓 1402/01/08 | 14:39 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
kchakord4 عضویت: 1401/10/20 تعداد پست: 4858 بخدا دروغ نمیگم😅 اره دقیقا عمم ازدواج کرد شوهرش یعنی انقددد پول داشت فقط ماشینش ۹ میلیارد بود و خل ... عزیزم کجایی هستی دلی من بس توئ تیایا بوتونبئ لیه نایا❤❤بامن خصومت شخصی داری نی نی یار هرشب میخام صبح پامیشم تعلیق میشم😐😐کاربری پنجمه 🥲🥲جون مادرتون تعلیقم نکنین
zeyyyyynab عضویت: 1401/03/31 تعداد پست: 775 ازدواج قرارداد دو طرفه است. یعنی چی دختر میبرن؟ یه جورایی انگار مثل خرید کنیز میمونه. پدر و مادر د ... ببین این هر کی عقاید خودشو داره من ب شما کار ندارم شما رسمتون اینطوره ک دختر جهیزیه داشته باشه و پسر نقش کمتری تو این مسائل داشته باشه خب ما مربوط نیس دختره هم ک طفلک نمیشه همه جهیزیه رو اون باشه بنظر من ک اصلا قشنگ نیس .. بیخیال دیگ میشه ی صلوات برام بفرستین ک به آرزوم برسم.؟؟🙃 زیاد از وقتتون رو نمیگیره.. خیر ببینین🌱💜
kchakord4 عضویت: 1401/10/20 تعداد پست: 4858 اها بسلامتی استفاده کنی عزیزم مرسی گلم دلی من بس توئ تیایا بوتونبئ لیه نایا❤❤بامن خصومت شخصی داری نی نی یار هرشب میخام صبح پامیشم تعلیق میشم😐😐کاربری پنجمه 🥲🥲جون مادرتون تعلیقم نکنین
نگهبان۲ عضویت: 1401/12/29 تعداد پست: 77 اگه واسه جهیزیه ندادن ازدواج نمیکنی همون بهترکه نکنی شرعا وقانونا جهیزیه با پسره اگه کسی هم ج ... کی گفته شرعا و قانونی با پسره
ملودییییییی عضویت: 1401/08/20 تعداد پست: 3089 مشهد منم مشهدم ولی اصلا اینطوری نیست که گلم باز طرف ما 😂😬 بعضی وقتا اشکی نمیریزی فقط قلب بیصدا گریه میکنه و این خیلی بده خیلی:)
ملودییییییی عضویت: 1401/08/20 تعداد پست: 3089 کی گفته شرعا و قانونی با پسره شرع و قانون گفته 😃 بعضی وقتا اشکی نمیریزی فقط قلب بیصدا گریه میکنه و این خیلی بده خیلی:)
16tabasom مدیر استارتر عضویت: 1401/11/09 تعداد پست: 1739 بخاطر همین رسم مسخره هست ک زن نمیگیرم نصف نصف راضی ام ولی کو مجبور نیستی با همچین کسایی که ازدواج کنی ما پسر خودشم قبول میکنه شکست مال آدمایی هستن که همیشه نا امیدن، شکست مال من نیس🌱🥲✌ خانوم دکتر اینده🤌فق چند سال مونده تا دکتر شدنم😁🍓
kchakord4 عضویت: 1401/10/20 تعداد پست: 4858 کی گفته شرعا و قانونی با پسره ازاونایی که بیشتر ازقانون ودین میدونن بپرس میفهمی دلی من بس توئ تیایا بوتونبئ لیه نایا❤❤بامن خصومت شخصی داری نی نی یار هرشب میخام صبح پامیشم تعلیق میشم😐😐کاربری پنجمه 🥲🥲جون مادرتون تعلیقم نکنین
miss_minion عضویت: 1400/12/13 تعداد پست: 3029 رسم ماهم همینه جهیزیه عروسی طلامهریه همه چی باداماده مگراینکه خانواده ی دختر خودشون دلشون بخادچیزی ب ... دقیقا 😍👌 یکی مث ما پیدا شد 🤣کدوم شهرین
kchakord4 عضویت: 1401/10/20 تعداد پست: 4858 دقیقا 😍👌 یکی مث ما پیدا شد 🤣 کدوم شهرین کوردستان😍 دلی من بس توئ تیایا بوتونبئ لیه نایا❤❤بامن خصومت شخصی داری نی نی یار هرشب میخام صبح پامیشم تعلیق میشم😐😐کاربری پنجمه 🥲🥲جون مادرتون تعلیقم نکنین
16tabasom مدیر استارتر عضویت: 1401/11/09 تعداد پست: 1739 مگه دخترای دیگه ایی هم هستن تو ک گفتی کلا جهیزیه نمیدیم اره الان بیشتر شما رسم جهیزیه رو دارین همه که مثه ما نیستن شکست مال آدمایی هستن که همیشه نا امیدن، شکست مال من نیس🌱🥲✌ خانوم دکتر اینده🤌فق چند سال مونده تا دکتر شدنم😁🍓
16tabasom مدیر استارتر عضویت: 1401/11/09 تعداد پست: 1739 عزیزم کجایی هستی گفتم که عیزم مشهدی شکست مال آدمایی هستن که همیشه نا امیدن، شکست مال من نیس🌱🥲✌ خانوم دکتر اینده🤌فق چند سال مونده تا دکتر شدنم😁🍓
16tabasom مدیر استارتر عضویت: 1401/11/09 تعداد پست: 1739 منم مشهدم ولی اصلا اینطوری نیست که گلم باز طرف ما 😂😬 اعقاد ها فرق میکنه ولی عزیزم همسایه های ماهم همه اینجوری هستن گفتم شاید بیشتر مشهدی ها اینجوری باشن شکست مال آدمایی هستن که همیشه نا امیدن، شکست مال من نیس🌱🥲✌ خانوم دکتر اینده🤌فق چند سال مونده تا دکتر شدنم😁🍓
ملودییییییی عضویت: 1401/08/20 تعداد پست: 3089 اعقاد ها فرق میکنه ولی عزیزم همسایه های ماهم همه اینجوری هستن گفتم شاید بیشتر مشهدی ها اینجوری باشن اها اوکی عشقم 😘 بعضی وقتا اشکی نمیریزی فقط قلب بیصدا گریه میکنه و این خیلی بده خیلی:)
آساجان عضویت: 1399/01/08 تعداد پست: 14649 باز ما این اعتقاد داریم دختر میدیم چرا باید جهیزیه بدیم؟ اعتقاده که دختر انقدددد با ارزشه که با داد ... من کاری به رسم شما ندارم ولی ربطی نداره هر کسی بچه میاره وظیفشه که بهش کمک کنه خانواده پسر هم پسرشون رو بزرگ کردن و از نظر اونا ام پسرشون باارزش. گاهی اونقدر دلتو پر کردند که تا میای حرف بزنی از چشمات میریزه بیرون.