2777
2789
عنوان

رسم جهیزیه...(:

| مشاهده متن کامل بحث + 4991 بازدید | 97 پست
اون مال زمان قدیم بود که عروس رو مثل برده می‌بردن خونه پدر و مادر پسر. الان که فرهنگ مردم تغییر کرده ...

شاید باورت نشه ولی پسر تحت شرایط وحشتناکی قرار میگیره و هیچ حرفی هم نمیزنه

اتفاقا خانوادم هم پدرم هم مادرم تحصیل کرده وضع مالی خوب ولی خب این یه اعتقاده دیگه

شکست مال آدمایی هستن که همیشه نا امیدن، شکست مال من نیس🌱🥲✌                                                                خانوم دکتر اینده🤌فق چند سال مونده تا دکتر شدنم😁🍓
ما هم بیشترش داماد میده ‌‌‌‌‌کلا عروسی و عقدم با داماده همه چی با داماده😂

این رسم درستیه

مال ما به جز سه چهار تیکه مثل توزیون و یخچال و.. بقیه با دختره

یا علی....خانما درخواست دوستی میدید قبلش تو یکی از تاپیکام کارتون رو بگید که رد نکنم...تاپیک اولم همیشه بازه هر کس بخواد میتونه اونجا کامنت بذاره.....به حق شهدای کربلا اللهم عجل لولیک الفرج 🌱

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ععزیزم  مال زمان قدیم نیس و مثل بَرده نمیبرن اینجا همه ما تحصیل کرده و شاغلیم  و دختر ی چی ...

ازدواج قرارداد دو طرفه است. یعنی چی دختر می‌برن؟ یه جورایی انگار مثل خرید کنیز می‌مونه. پدر و مادر دختر زحمت کشیدن درست، پسر مثل علف هرز بزرگ شده؟ پدر و مادر اون و خودش زحمت نکشیدن؟ 

بماند که من از نی‌نی‌سایت خیلی ممنونم که آداب و سنت‌های نقاط مختلف سرزمینم رو ازش یاد می‌گیرم، و این که طرز فکر مردم هر منطقه چطوره.

انسان تا زمان مرگ می‌آموزد و رشد می‌کند.
😐😐😐عجب خانواده هایی ک دستشون تنگه چیکار میکنن پسرا معمولا چندسال زن میبرن تو شهرتون

خب اونایی که دستشون تنگه نمیان با همچین دخترایی ازدواج کنن دیگه

شکست مال آدمایی هستن که همیشه نا امیدن، شکست مال من نیس🌱🥲✌                                                                خانوم دکتر اینده🤌فق چند سال مونده تا دکتر شدنم😁🍓
همیشه برام سواله شمایی که جهیزیه نمیدین وقتی خانواده داماد داره میخره توهمه چیز از شما نظر میپرسه ...

واسه انتخاب همه چیز خودمون میریم ،رسمه دیگه عزیزم هرشهرو منطقه ای باهم فرق داره

مثلا خانواده ی من وقتی ازدواج کردم مبل ولباسشویی متکا و پتوواسم گرفتن خواهرامم چندتیکه وسایل آشپزخونه مث زودپزوپلوپز و سرویس قاشق چنگال اینا واسم گرفتن هرچی پول هم توعروسی داشتم همه رودادم وسایل آشپزخونه بیشترش تکمیل شد یعنی من زیادی خرج کرده بودما اینجاهمه چی باداماده

دلی من بس توئ تیایا بوتونبئ لیه نایا❤❤بامن خصومت شخصی داری نی نی یار هرشب میخام صبح پامیشم تعلیق میشم😐😐کاربری پنجمه 🥲🥲جون مادرتون تعلیقم نکنین 
همیشه برام سواله شمایی که جهیزیه نمیدین وقتی خانواده داماد داره میخره توهمه چیز از شما نظر میپرسه ...

خانواده داماد نمیخره که، عروس و داماد میرن باهم میخرن هزینه ش هم داماد میده. برا ماها منطقی نیست دونفر دیگه قراره ازدواج کنن خانواده عروس تحت فشاره بعد اینجا شنیدم خانواده داماد ایرادم میگیرن

دو تخته فرش یخچال ماشین لباسشویی تلویزیون با همه تجهیزاتش ماشین ظرفشویی سرویس چوب همه چیزش مثل مبل تخت کمد و کابینت میز ناهار خوری و ... با اقا داماده طرف ما 

بعضی وقتا اشکی نمیریزی فقط قلب بیصدا گریه میکنه و این خیلی بده خیلی:)
خب اونایی که دستشون تنگه نمیان با همچین دخترایی ازدواج کنن دیگه

مگه دخترای دیگه ایی هم هستن

تو ک گفتی کلا جهیزیه نمیدیم

هرچه خدا بخواهد همان می شود☘️❤😊سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش😊☘️عمرگران میگذرد خواهی نخواهی جانه من پس لذت ببر از این نعمت💖😍
جدی میگی یا شوخی میکنی ؟؟؟؟؟؟؟؟ 😯😐 پس پسراتون همه مولتی میلیاردرن 

بخدا دروغ نمیگم😅 اره دقیقا

عمم ازدواج کرد شوهرش یعنی انقددد پول داشت فقط ماشینش ۹ میلیارد بود و خلاصه واسه عروسیش یه تالار گرفت ۵۰۰ میلیون تمام جهیزیه رو داد لباس عروس واسش خرید ۱۰۰ میلیون یه تاج واسش خرید ۸۰ میلیون خلاصه پولداره دیگه تازه عمم ۴ سال از پسره هم بزرگتره

معمولا پسرای پولدار همچین شرایطی رو قبول میکنن

بخاطر همین رسم مسخره هست ک زن نمی‌گیرم  نصف نصف راضی ام ولی کو

اگه واسه جهیزیه ندادن ازدواج نمیکنی همون بهترکه نکنی 

شرعا وقانونا جهیزیه با پسره اگه کسی هم جهیزیه میده دیگه ازخوبیه زیادیشه

دلی من بس توئ تیایا بوتونبئ لیه نایا❤❤بامن خصومت شخصی داری نی نی یار هرشب میخام صبح پامیشم تعلیق میشم😐😐کاربری پنجمه 🥲🥲جون مادرتون تعلیقم نکنین 
برا ماهم داماد میده بعضی جاها خانواده عروس کمک میکنن اهل کجایی 

مشهد

واسه انتخاب همه چیز خودمون میریم ،رسمه دیگه عزیزم هرشهرو منطقه ای باهم فرق داره مثلا خانواده ی من و ...

اها بسلامتی استفاده کنی عزیزم

هرچه خدا بخواهد همان می شود☘️❤😊سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش😊☘️عمرگران میگذرد خواهی نخواهی جانه من پس لذت ببر از این نعمت💖😍