2777
2789
عنوان

رسم جهیزیه...(:

| مشاهده متن کامل بحث + 4991 بازدید | 97 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بیچاره داماد

هم خونه بخره هم طلا بخره هم‌جشن بگیره هم جهاز ؟؟؟؟

ما همه جهاز با عروسه 

شام جشن هم با عروسه 

خدایا بی نهایت شکر🙏🌹دوست خوبم میشه براحاجتم دعا کنی و یه صلوات مهمونم کنی؟ممنون🥰😘
بدبخت💔😅

اره..

عمم ازدواج کرد شوهرش از آلمان بود ولی حتی یه شال هم نداد مامان جونم😑با اینکه وضعمون هم توپ توپه

باز نمیدونم کی بود ولی فامیلمون بود اونم ندادن

شکست مال آدمایی هستن که همیشه نا امیدن، شکست مال من نیس🌱🥲✌                                                                خانوم دکتر اینده🤌فق چند سال مونده تا دکتر شدنم😁🍓
کجایی هستی

مشهدی

شکست مال آدمایی هستن که همیشه نا امیدن، شکست مال من نیس🌱🥲✌                                                                خانوم دکتر اینده🤌فق چند سال مونده تا دکتر شدنم😁🍓
چه عجیب اولین باره میشنوم  رسم ما اینطوریه ک همه چیو خانواده عروس تهیه میکنن  یه فرش کوچ ...

از ما اینجوری نیس😅

همیشه برام سواله شمایی که جهیزیه نمیدین

وقتی خانواده داماد داره میخره توهمه چیز از شما نظر میپرسه

مثلا وسایل اشپزخونه 

اخه خیلی زیاده

بعد مثل خودت دلت نمبخاد چندتا چیز واسه خونت بخری.... 

هرچه خدا بخواهد همان می شود☘️❤😊سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش😊☘️عمرگران میگذرد خواهی نخواهی جانه من پس لذت ببر از این نعمت💖😍
ما چند تیکه وسیله ی بزرگ رو داماد میگیره ولی اسباب سر سفره و لوازم اشپزخونه و اینا رو دختر

بیچاره دختر

....

طفلک پسره. گناه کرده می‌خواد ازدواج کنه؟

ما هم اینطوریم کلا خوزستانیا بیشتر اینطوریم خب معتقدیم که خودش اومده دختر گرفته باید خودش همه چیز رو خودش تهیه کنه همه چیز مراسم عروسی عقد .. جشن و و سایر خونه و خرید خونه و ماشین و اینا همش و همش رو داماد 

میشه ی صلوات برام بفرستین ک به آرزوم برسم.؟؟🙃 زیاد از وقتتون رو نمیگیره.. خیر ببینین🌱💜