2777
2789
عنوان

توروخدا بیاید راهنمایی من بدبخت

343 بازدید | 38 پست

شوهرم سرباز تو ی اتاق خونه پدرشوهرمم حالا شوهرم اضافه خورده ۳ماه رفته ۲دیگ مونده میگ نمیرم نمیتونم ک فلان پدرشوهرمم گفت منم نون مفت ندارم ب کسی بدم حالا من چکارکنم این وسط شوهرم غذانمیخوره میره بیرون

من موندم تو ی اتاق گرسنه حالم خیلی بده گیر کردم اول زندگی ۱۰گرم طلا برا پدرش فروختم هنوز پسم ندادن ب روی خودشونم نمیارن.. هیچ پول و طلا نداریم برا زندگیمون قرارشد شوهرم سربازیش تموم کنه وام بگیریم ک زده زیرش میگ نمیتونم برم مغزم نمی‌کشه  و فلان ۲۰میلیونم قرض باهامونه حالا مادرشوهرم میگ چرا گفتی باباش عصبی بوده حرفی زده خوب منم آدمم غرور دارم زورم داشت حرف پدرش نون مفت ندارم ب کسی بدن له شدم خدایا چکار کنم  .خودم مادر ندارم پدرمم زن گرفته ی پسر یک سال ونیم داریم موندم چکارکنم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تو کاری نکن پدرش خودش آدمش می‌کنه . 

هرچقدر حرف میزنم التماسش میکنم میگ سربازی نمیرم بخاطر دوماه ..خدا من چکارکنم وسط این همه بدبختی گیر کردم ۳سال عروسی کردیم با همه چیش ساختم حالا اینطور میکنه بخاطر من هیچ کاری نکرده

هرچقدر حرف میزنم التماسش میکنم میگ سربازی نمیرم بخاطر دوماه ..خدا من چکارکنم وسط این همه بدبختی گیر ...

بابا اینو بفرست سربازی . چه تن پرور هم هست ها.بگو پس چرا زن گرفتی یه بچه هم سرانداختی تو

یعنی مادرشوهرت براش مهم نیست شما چیزی نمیخورین

نه من رو کردن مقصر میگ تو چرا بهش گفتی خوب منم زورم داشت همش منت میزارن میگ روز اول دیدی میگم من بچه بودم شما باید کمک پسرتون کنید اونم من شدم مقصر ها..دیروز رفتم خونه مادربزرگم فعلا از صبح تو اتاقم سرم گیج میره خدایا چ تقدیری بود