2777
2789
عنوان

توروخدا بیاید راهنمایی من بدبخت

| مشاهده متن کامل بحث + 343 بازدید | 38 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه من رو کردن مقصر میگ تو چرا بهش گفتی خوب منم زورم داشت همش منت میزارن میگ روز اول دیدی میگم من بچه ...

برو راحت مهریتو بزار اجرا یه جا اجاره کن بشین پول نگه داری بچه هم خود دادگاه میگه چقدر در ماه باید بده برو راحت زندگیتو کن

تو اتاق خونه پدرشوهرمم آجی.. حالم گرفته بنظرت چکارکنم خواهرانه کمکم کن

گفتی خونه مادربزرگمم که. بچه رو بغل کن ببر پیش پدرشوهرت بگو بچه تلف میشه به پسرت نمیدی نده . حقشه که نمیدی  این بچه چه گناهی کرده 

برو راحت مهریتو بزار اجرا یه جا اجاره کن بشین پول نگه داری بچه هم خود دادگاه میگه چقدر در ماه باید ب ...

موندم چکارکنم حالم خیلییی بده ..شوهرم مهربون فقط اینطور شده میگ نمیرم لج کرده 

گفتی خونه مادربزرگمم که. بچه رو بغل کن ببر پیش پدرشوهرت بگو بچه تلف میشه به پسرت نمیدی نده . حقشه که ...

ن دیروز رفتم خونه مادربزرگم .. بنظرتون چکارکنم..شوهرم خودش لج کرده نمیخوره باباش هم گفت ک شاید بره سربازیش رو 

موندم چکارکنم حالم خیلییی بده ..شوهرم مهربون فقط اینطور شده میگ نمیرم لج کرده 

ببخشیدا ولی اینطور مهربونی میخوام صد سال سیاه نباشه تو فقط وابسته شدی وگرنه من مهربونی تو این آدم ندیدم

ن دیروز رفتم خونه مادربزرگم .. بنظرتون چکارکنم..شوهرم خودش لج کرده نمیخوره باباش هم گفت ک شاید بره س ...

من اصلا با شوهرت کار ندارم. برو پیش پدرش بگو این بچه رو سیر کن. شوهرت خودش گشنگی بکشه آدم میشه می‌ره . 

اول اینکه پاشو برو برا خودتو بچت از آشپزخونه غذا بیار

بعد به پدرشوهرت بگو به فرماندهش زنگ بزنه صحبت کنه،موضوع رو بگه،بچه داره شاید زیاد اضافه هاشو بخشیدن رفت

این میگذره ولی یه فکر اساسی برا زندگیت بکن

نه من رو کردن مقصر میگ تو چرا بهش گفتی خوب منم زورم داشت همش منت میزارن میگ روز اول دیدی میگم من بچه ...

چه تقدیری بود؟ عزیزم ناراحت نشی ولی اخه خودت همچین کسیو انتخاب کردی که مسئولیت پذیر نیس

نه خودش اخلاق داره ن خانوادش.هیچ پشتوانه مالی حتی یه شغل هم نداره

سنتم ک کمه زودازدواج کردی و بچه هم این وسط دیگه بدتر

حالا هم یا بخاطر بچت باید تحمل کنی یا از این زندگی بیای بیرون

رویایی دارم...که غیرممکن نیست...
اره نمیدونم چکارکنم با ی بجه خودم بی کس

باید از خونواده اش طلبکار باشی برو رو سرشون بگو کمکتون کنن اگر نه آوردن بگو اون زمان که واسش اومدید خواستگاری باید بهش نه میگفتید و نمیومدید که دختر مردمو بدبخت نکنید الان من با یه بچه کوچیک چیکار کنم شما که پسرتون عرضه نداشت نباید براش خواستگاری میومدید وقتی میاید خواستگاری یعنی پشتوانه پسرتونید کمکش میکنید خواستید روز اول بگید ما کمکی بهش نمیکنیم خودش دست تنهاست تا منم اونموقع جواب درستی میدادم