2777
2789
عنوان

توروخدا بیاید راهنمایی من بدبخت

| مشاهده متن کامل بحث + 343 بازدید | 38 پست
چه تقدیری بود؟ عزیزم ناراحت نشی ولی اخه خودت همچین کسیو انتخاب کردی که مسئولیت پذیر نیس نه خودش اخل ...

بیاد بیرون که چی. این بچه مادر که نداره پدره هم که رفته زن گرفته. بنظرم باید همین شوهره رو آدم کنه .

هرچقدر حرف میزنم التماسش میکنم میگ سربازی نمیرم بخاطر دوماه ..خدا من چکارکنم وسط این همه بدبختی گیر ...

سلام  خدا  انشاءالله به حق این  ماه  عزیز کمک تون  کنه ،، 

نازنین خانم نمیتونی  خودتون  یواشکی  با  مادرش  برید  در  پادگان،، یکی  دو تا  از  فرمانده هاشو  ببینین،،  گریه  زاری  کنین،  التماس  کنین  ، بگین  زندگیم  در خطره،، غین  دو ماه  رو  ببخشین  ، کارت  پایان خدمتش  رو  بدین  ، بره  پی   زندگیش،،،  

یکی از   آشناها   دیدم  اینکارو  کردن،  دو  ماه  اضافه خدمت ، پسرش  رو  بخشیدن،  رفت  به  فرمانده ش،،  التماس  کرد  گفت  کار  پیدا  کرده،  فرصتش  محدوده،، از   دستش  میره،، البته  پدر  هم  نداشت،،  بخدا  همون  روز  اضافه رو  بخشیدن ،   نامه  دادن   ،، شما  هم ، با  مادر شوهرتون  برید  دو نفر رو  ببینید ،، وضعیت تون  رو  بگین،  بخدا  گوش  میدن،،،

خدمت  سربازی  مثل  قدیم  نیست  ، خیلی  مهربون  شدن، و با  سربازهای   مشکل دار  راه میان،  لطفا  سعی  خودتون  رو ، بکنید،،   

انشاءالله خدا  کمکتون کنه،،،   

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ممنون از همگی حالم خیلی بده توروخدا برام دعاکنید 

عزیز سوره واقعه یادت نره ها . چهل روز بخون . باور کن  گشایش مالی بوجود میاره براتون. انشالله که زندگی ت سرو سامون بگیره عزیزم. بهم خبرشو بده لطفا خیلی ناراحت شدم