2777
2789
متشکرم امیدوارم همسر شما شفای عاجل بگیرند الهی کفاره ی روزه هاشون رو بدید چاره ای نیست ...

تایپکتون بسته بود خواستم بگم وقتی خیلی ناراحتم  کمبود محبت و اینا و داغون در حد مزگ تنها میرم یه گوشه اتاق فقط با خدا حرف میزنم ببینید بزرگوار به مرگ خودم قسم خدا جواب میده  حلش میکنه من حل مشکلاتمو تو یه ساعت میگیزم به خدا   باور باور باور    دوست باشید با خدا  کسایی که دور و بر ما هستن اونا مهره هایی هستن که خدا برای ما چیده اصل کار خداس

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ما میگیریم یعنی خانوادگی همه میگیریم پسرمم ۵سالشه خودش دوست داره روزه بگیره و کله گنجشکی میگیره . ال ...

روزگاری میاد هر کس خدارو بشناسه  با انگشت نشونش می دن از ارس نمی تونه بیاد بیرون .یه زمانی هر کس روزه می خورد با انگشت نشون می دادن الان برعکس شده 

روزگاری میاد هر کس خدارو بشناسه  با انگشت نشونش می دن از ارس نمی تونه بیاد بیرون .یه زمانی هر ک ...

دقیقا آخرالزمان که میگن شاید همین دوران باشه 

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃
من معلم کلاس اولم ....خیلی انرژی ازم میگیره کلاس اونم پسر همیشه سرکلاسم بطری اب تموم میکنم بس ک حرف ...

سلام طاعاتتون قبول حق

چاره ای نیست  کمتر حرف بزنید ازخودشون برای تدریس کمک بگیرید خیلی حرف نزنید تا راحتتر بگذره سحر مایعات زیاد بخورید مخصوصا تخم شربتی

اره عالیه ولی سخته ماهی ۴-۵ کیلو ولی خب اون یه وعده رو اصلاااا رعایت نمیکنم هر چی بخوام میخورم!اگه ...

یعنی هر مقدار کالری که دلت بخواد میخوری ؟مثلا برنج چقدر میخوری؟چند قاشق ؟اخه دوستمم همین روشو میره و میگفت هرچقددلم میخواد تو یه وعده میخورم اما بازم کالری شماری میکرد و خیلی نمیخورد اونم همینقدر کم میکرد ماهانه

تازه فهمیدم افسرده نیستم😄فقط درگیر عادتهای غلط شدم 🥺قانون ۲۱رو اجرا میکنم😁۲۱روز ترک عادت غلط 💪بعد بشه ملکه ذهنم😅راستی رمز آرامش فقط همین یه جمله اس کاری رو که قراره بکنی بکن و خودتو خلاص کن🫰
یعنی هر مقدار کالری که دلت بخواد میخوری ؟مثلا برنج چقدر میخوری؟چند قاشق ؟اخه دوستمم همین روشو میره و ...

نه من هر چقدر دلم بخواد تا سیر بشم میخورم!بعدشم کیک خامه ای و شکلات میخورم  

فقط اینکه فستم رو با دو لیوان بزرگ اب و یه قاشق دونه اسفرزه میشکنم اینا باعث میشن خیلی جا نداشته باشم 

proud femenist  
نه من هر چقدر دلم بخواد تا سیر بشم میخورم!بعدشم کیک خامه ای و شکلات میخورم     فقط اینکه ...

چه خوب امتحانش میکنم ،ببخشید معنی امضاتون چیه ؟کنجکاو شدم

تازه فهمیدم افسرده نیستم😄فقط درگیر عادتهای غلط شدم 🥺قانون ۲۱رو اجرا میکنم😁۲۱روز ترک عادت غلط 💪بعد بشه ملکه ذهنم😅راستی رمز آرامش فقط همین یه جمله اس کاری رو که قراره بکنی بکن و خودتو خلاص کن🫰
چه خوب امتحانش میکنم ،ببخشید معنی امضاتون چیه ؟کنجکاو شدم

معنی چی عزیزم؟!proud feminist؟!یعنی فمینیست باافتخار

جمله اش هم کنایه به محدودیت زنان و نداشتن حق انتخابشون هست

proud femenist  
معنی چی عزیزم؟!proud feminist؟!یعنی فمینیست باافتخار جمله اش هم کنایه به محدودیت زنان و نداشتن حق ا ...

جمله اشو گفتم ،اهان متوجه شدم 🤍