ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
یاد یه خاطره از بچگی افتادم.توخونمون ما روزه میگیریم.سحر هم بیدار میشدیم.یادمه پریود که میشدم،سحر به زور بیدار میشدم الکی یه چیزی میخوردم که بگم روزه میشم.یبار از مدرسه اومدم.مامانم بهم خوراکی داد،گفت تا داداشت نیمده برو اتاق بخور،منم رفتم پا کامپیوتر،یه لقمه گاز زدم.دیدم داداشم اومد ،گفت به به روزه خوار،دیگه داداشم روزهایی که من و اجیم پریود میشدیم نمیگرفت😂میگفت چطور اینا بخورن.منروزه بشم.تا وقتی عقلش رسید ودیگه کاری به کارمون نداشت..
ما میگیریم یعنی خانوادگی همه میگیریم پسرمم ۵سالشه خودش دوست داره روزه بگیره و کله گنجشکی میگیره . البته اصرار داره کامل بگیره تهدید میکنم سحری بیدارش نمیکنم کوتاه میاد کله گنجشکی میگیره 😁😁.
۱۱ماه سال رو میخوریم الآنم منع غذا که نیستیم چند ساعتی نمیخوریم فقط . خدایی که اینهمه نعمت بی منت به ما بخشیده گفته حالا سی روز رو با برنامه خودش غذا بخوریم پس کار بزرگی نیست عمل کردن به دستورش . البته که همون خدا هم گفته کسانیکه عذر دارند معافند ازین کار .
دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃
من معلم کلاس اولم ....خیلی انرژی ازم میگیره کلاس اونم پسر همیشه سرکلاسم بطری اب تموم میکنم بس ک حرف ...
کاهوو و شربت آبلیمو با تخم شربتی بخورید.. معجزه میکنه. احتمالا گرم مزاج هم هستید چیزای سردی توی فصل بهار براتون خوبه مثل ماست خیار و کاهو و عدس و آب زرشک و ...