2777
2789
ما👌🏼 بقول شاعر، می بخور منبر بسوزان،،،، مردم آزاری مکن

نظرتون قابل احترامه ولی کافی به نظر نمیاد میشه هم می نخورد همه منبر رو کاری باهاش نداشته باشی هم اینکه مردم آزار نباشی از قضا فلسفه روزه کمک به همنوعه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نتیجه گرفتی از این روش؟ماهی چقدر کم میکنی؟

اره عالیه ولی سخته

ماهی ۴-۵ کیلو ولی خب اون یه وعده رو اصلاااا رعایت نمیکنم هر چی بخوام میخورم!اگه رعایت میکردم فکر کنم بیشتر کم میشد

proud femenist  

یاد یه خاطره از بچگی افتادم.تو‌خونمون ما روزه میگیریم.سحر هم بیدار میشدیم.یادمه پریود که میشدم،سحر به زور بیدار میشدم الکی یه چیزی میخوردم که بگم روزه میشم.یبار از مدرسه اومدم.مامانم بهم خوراکی داد،گفت تا داداشت نیمده برو اتاق بخور،منم رفتم پا کامپیوتر،یه لقمه گاز زدم.دیدم داداشم اومد ،گفت به به روزه خوار،دیگه داداشم روزهایی که من و اجیم پریود میشدیم نمیگرفت😂میگفت چطور اینا بخورن.من‌روزه بشم.تا وقتی عقلش رسید و‌دیگه کاری به کارمون نداشت..

ولی به نظر من روزه حس خوبی داره🤗

درست میشه دایی  

ما میگیریم یعنی خانوادگی همه میگیریم پسرمم ۵سالشه خودش دوست داره روزه بگیره و کله گنجشکی میگیره . البته اصرار داره کامل بگیره تهدید میکنم سحری بیدارش نمیکنم کوتاه میاد کله گنجشکی میگیره 😁😁. 

۱۱ماه سال رو میخوریم الآنم منع غذا که نیستیم چند ساعتی نمی‌خوریم فقط . خدایی که اینهمه نعمت بی منت به ما بخشیده گفته حالا سی روز رو با برنامه خودش غذا بخوریم پس کار بزرگی نیست عمل کردن به دستورش . البته که همون خدا هم گفته کسانیکه عذر دارند معافند ازین کار . 

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃
کسی که بخاطر پول و اقتصاد و ..... بخاد اعتقادش رو از دست بده. همون بهتر که نگیره . فقط خداوند هدایت ...

رفته بودم تو مطب دکتر خانم اونجا میگفت با دلار ۵۰هزار تومن کی دیگه روزه میگیره😐😐😐😐😐😐ی جوری هم شده جامعه که اصلا نمیشه باهاشون حرف زد

کاش میشد؛همچواواز خوش ی دوره گرد زندگی را بار دیگر دوره کرد
سلام طاعاتتون قبول حق سال نو مبارک مایعات زیاد بخورید و تخم شربتی و خاکشیر که سردرد و عطش نداشته ب ...

من معلم کلاس اولم ....خیلی انرژی ازم میگیره کلاس اونم پسر

همیشه سرکلاسم بطری اب تموم میکنم بس ک حرف میزنم موندم چیکار کنم

درکنج خرابات  یکی مغبچه دیدیم                                  درپیش رخش سربنهادیم دگربار                                  آن دل که به صد حیله ز خوبان بربودیم                        در دست یکی مغچه دادیم دگر باز                                بچه مرشدم.......
سلام طاعاتتون قبول حق سال نو مبارک مایعات زیاد بخورید و تخم شربتی و خاکشیر که سردرد و عطش نداشته ب ...

سلام.چه جالب شرایتون مثل من هست

منم خودم تنها میگیرم چون همسرم بیماره و بچه هام کوچیک

ولی خیلی ناراحتم که امسال شوهرم نمیتونه بگیره

خدا به شوهر شما سلامتی بده

من معلم کلاس اولم ....خیلی انرژی ازم میگیره کلاس اونم پسر همیشه سرکلاسم بطری اب تموم میکنم بس ک حرف ...

کاهوو و  شربت آبلیمو با تخم شربتی بخورید.. معجزه میکنه. احتمالا گرم مزاج هم هستید  چیزای سردی توی فصل بهار براتون خوبه مثل ماست خیار و کاهو و عدس و آب زرشک و ...

سلام.چه جالب شرایتون مثل من هست منم خودم تنها میگیرم چون همسرم بیماره و بچه هام کوچیک ولی خیلی نار ...

متشکرم

امیدوارم همسر شما هم شفای عاجل بگیرند الهی

کفاره ی روزه هاشون رو بدید چاره ای نیست

خیلی التماس دعا

طاعاتتون قبول حق

رفته بودم تو مطب دکتر خانم اونجا میگفت با دلار ۵۰هزار تومن کی دیگه روزه میگیره😐😐😐😐😐😐ی جوری هم ...

پروفابلت پسراتن اسمشون چیه گلم کوچیکه رو ای خدا😍

اللهم عجل لولیک الفرج 💚