متشکرم امیدوارم همسر شما شفای عاجل بگیرند الهی کفاره ی روزه هاشون رو بدید چاره ای نیست ...
تایپکتون بسته بود خواستم بگم وقتی خیلی ناراحتم کمبود محبت و اینا و داغون در حد مزگ تنها میرم یه گوشه اتاق فقط با خدا حرف میزنم ببینید بزرگوار به مرگ خودم قسم خدا جواب میده حلش میکنه من حل مشکلاتمو تو یه ساعت میگیزم به خدا باور باور باور دوست باشید با خدا کسایی که دور و بر ما هستن اونا مهره هایی هستن که خدا برای ما چیده اصل کار خداس
اره عالیه ولی سخته ماهی ۴-۵ کیلو ولی خب اون یه وعده رو اصلاااا رعایت نمیکنم هر چی بخوام میخورم!اگه ...
یعنی هر مقدار کالری که دلت بخواد میخوری ؟مثلا برنج چقدر میخوری؟چند قاشق ؟اخه دوستمم همین روشو میره و میگفت هرچقددلم میخواد تو یه وعده میخورم اما بازم کالری شماری میکرد و خیلی نمیخورد اونم همینقدر کم میکرد ماهانه
تازه فهمیدم افسرده نیستم😄فقط درگیر عادتهای غلط شدم 🥺قانون ۲۱رو اجرا میکنم😁۲۱روز ترک عادت غلط 💪بعد بشه ملکه ذهنم😅راستی رمز آرامش فقط همین یه جمله اس کاری رو که قراره بکنی بکن و خودتو خلاص کن🫰
نه من هر چقدر دلم بخواد تا سیر بشم میخورم!بعدشم کیک خامه ای و شکلات میخورم فقط اینکه ...
چه خوب امتحانش میکنم ،ببخشید معنی امضاتون چیه ؟کنجکاو شدم
تازه فهمیدم افسرده نیستم😄فقط درگیر عادتهای غلط شدم 🥺قانون ۲۱رو اجرا میکنم😁۲۱روز ترک عادت غلط 💪بعد بشه ملکه ذهنم😅راستی رمز آرامش فقط همین یه جمله اس کاری رو که قراره بکنی بکن و خودتو خلاص کن🫰
معنی چی عزیزم؟!proud feminist؟!یعنی فمینیست باافتخار جمله اش هم کنایه به محدودیت زنان و نداشتن حق ا ...
جمله اشو گفتم ،اهان متوجه شدم 🤍