2777
2789
عنوان

میترسم از روانشناس وقت بگیرم

93 بازدید | 11 پست

حالم خیلی بده بهش واقعا نیاز دارم افسردگی شدید دارم  

اما از مامانم میترسم دعوام کنه  توهمه موارد زندگیم از مامانم میترسم باینکه الان متاهلم 😞شهرمون کوچیکه  کافیه ی سرنخ بدی همه همو میشناسن بنظرتون چیکار کنم 

کو ؟!  کجاست !؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مشکلت چیه منم نزدیک به دوساله افسرده شدم شبا اصلا خواب ندارم از زندگی خسته شدم مشاور نمیتونه حالمون رو خوب کنه خودمون باید حال خودمون رو خوب کنیم که من درتوانم نیست همش دلهره دارم بعداز کرونا اینجوری شدم بیخوابی خیای اذیتم میکنه اصلا خواب ندارم استارترشما خوابت خوبه ؟

چرا اینقدر به ماماناتون رو میدید ک حتی بعد ازدواج هم تو کارایی ک بهشون هیچ ربطی دخالت کنن

نمیدونم ازش ی بت ساختم هر کاری میکنم باید اول نظر اونو بپرسم حتی لباس پوشیدن 

کو ؟!  کجاست !؟

مشکلت چیه منم نزدیک به دوساله افسرده شدم شبا اصلا خواب ندارم از زندگی خسته شدم مشاور نمیتونه حالمون ...

من فقط افسردگی نیست که کلی مشکلای دیگه هم دارم 

مثلا چیزای خوبو برا خودم نمیخوام خودم‌و در اون حد نمیبینم 

احساس کوچیکی میکنم و بی ارزشی  ، هرچیو میخوام نمیتونم بگم هرچیزی که حقم باشه یا حتی علاقه داشته باشم همیشه دیگران رو بر خودم مقدم میدونم خیلی بده اینجوری 

کو ؟!  کجاست !؟

شما بهم معرفی کنید یکی که خیلی خوب باشه ، ترجیحا خانم باشه با اقا روم نمیشه حرف بزنم 

عزیزم سلام ببخشید دیر ب دیرمیام اینجا

گلم سرچ کنید ارگانیک مایندد توی گوگلمن استفاده نکردم ولی تعریفشو خیلی دادن

هم خانم هم اقادارن مشاوره

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم