2777
2789
عنوان

رفتار پدرشوهرم نرماله ؟

933 بازدید | 53 پست

تقریبا دو ساله نامزدم یعنی عقدم

پدرشوهرم منو میبینه در حد سلام و علیک و تعارفات معموله

کاری هم انجام بدم تشکر میکنه

یکی دو بارم مریض شدم زنگ زد بهم احوالپرسی

بنظرتون نرماله ؟

آخه خانواده ام میگن کمه ، تحویلت نمیگیره و ....

بیچاره چیکار کنه دیگه،به نظرم کاملاً طبیعی و نرمال هست

.من آنقدر معمولی هستم که هیچ کس شیفته ی حرف زدنم نشود،قلب هیچ کس با دیدنم نلرزد،کسی برای چشم هایم نمیردو شعری در وصف پیچ و خم گیسوانم سروده نشود...من آنقدر معمولی هستم که هیچ کس با خندیدنم ته دلش ضعف نرود،هیچ کس از نبودنم غصه اش نگیرد وجای خالیم توی ذوق نزند...من یک آدم معمولی هستم،حتی از معمولی هم معمولی تر،ولی دوست داشتن را بلدم،اینکه با تمام وجودم یک نفر را دوست داشته باشم بلدم،اینکه برای بودنش و ماندنش از جان و دل مایه بگذارم هم بلدم....

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم رفتارم باپدرشوهرم سرده

درحال یه سلام  نه زنگی نه صحبتی

مادر بزرگم همیشه میگفت ننه ، خوشبختیتو هیچوقت جار نزن!نزار کسی بگه خوشبحالش همین خوشبحالش گند میزنه به زندگیت                                                                                                                                                           

منم پدرشوهرم همین ویژگی هارو داره میگم طلاست😐😂🤞

همون قدر باش که هستن برات🌆(سارن)تنها اسلحه صلح تفنگ اب پاچاست🔫( شایع)نزار تویه دلت سردی بشینه گل من🥀(خلصه)پخش و پلا تویه ذهن منی🧠(معین z)دلم تنگه واسه تو ارع شدیداً مثل تو ارع ندیدم(آرمینم)😻سلامتی عشقم بی معرفت ولم کرد سلامتی اونی که تنها هندلم کرد😌(تاک دوون)لیلا لیلا آهای فرشته مغرور(الجان)😈هر دفعه میگذره الکله میپره(امین)🍻برچی اوضارو پیچیده کنیم دوسم داری منم میخوامت کلی(تی ام)🫶قربون دلت ای وای ای وای ای وای که بر خورده بهت(زینعلی)🤭♥️

دیگه میخوای چیکهرکنه

من نمیخام خانوده ام میگن کمه

مثلن دیشب شام خونه پدر و مادرم بودن

باهام سلام کرد و حالمو پرسید

بعدم بهم دست داد

شامم تموم شد ازم تشکر کرد

خانواده ام میگن اصن تحویلت نمیگیره

من نمیخام خانوده ام میگن کمه مثلن دیشب شام خونه پدر و مادرم بودن باهام سلام کرد و حالمو پرسید بعد ...

نه بابا خوبه دیگه. خانوادت توقعشون زیاده

برای شادی روح پدرم لطفاصلوات بفرستید🙏🙏
پدر شوهرم حتی به زور جواب سلامم رو میده میگم طفلی خجالتیه جای من بودی چی میگفتی 😒

من والله خودم برام مهم نیست

انقد مامانم اینا میگن تحویلت نمیگیره که اعصابم خورده