ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
من نمیخام خانوده ام میگن کمه مثلن دیشب شام خونه پدر و مادرم بودن باهام سلام کرد و حالمو پرسید بعد ...
خانواده ت منو ببینن چیدمیگن پس عزیزم....من نزدیک چهارساله اصلا پدرشوهر اینا ندیدم عید ب عید فقط تلفنی با مادرشوهرم عید مبارکی میکنم ...والا پدرشوهرم سال به دوازده ماه اصلا نمیگه شما کی هستید باور کن تو خیابون از کنارش رد شم هم دیگه نمیشناسه منو...کلا سرده سرده....اصلا سراغ من وبچه م از شوهرم نمیگیره .....والا جواب سلامم هم قبلا ها یادمه زوری میداد کلا اینجوریه شخصیتش منظوری هم نداره
فقط داریم حرف میزنیم. اونی که میخواد بگه "به من چه "باهاش موافقم .لطفا نظر نزاره. واقعا به تو چه .وقتت رو نلف من نکن.برو یه تاپیک دیگه که بهت مربوط باشه والله
والله خانواده ام کچلم کردن انتظار دارن دائم شوهر و خانواده شوهر فقط بهم تعظیم کنن ...
خوانوادت اشتباه میکنن بهشون بگو خیلی خوبه خیلی بهم احترام میذاره ببخشیدا اینو میگم ولی باعث خیلی از ناراحتیا و اختلافا همین حرفا و دخالت های بیجای خانواده هست پس اهمیت نده مهم همسرته نه پدر شوهرت