2777
2789
عنوان

رفتار پدرشوهرم نرماله ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 933 بازدید | 53 پست
من نمیخام خانوده ام میگن کمه مثلن دیشب شام خونه پدر و مادرم بودن باهام سلام کرد و حالمو پرسید بعد ...

خانوادت دنبال بهانه ان مثل اینکه....یکسره بهت تیکه بندازه و دخالت کنه خوبه؟؟

تا خدا هست غصه چرا؟؟؟؟❤

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خانوادت دنبال بهانه ان مثل اینکه....یکسره بهت تیکه بندازه و دخالت کنه خوبه؟؟

اره متاسفانه واقعا بهانه گیرن خانوادم

اصن تیکه نمیندازه 

خونشون هم برم گاهی منو کنار خودش سر سفره می نشونه و هی بهم تعارف میکنه اینو بخور اونو بخور

من نمیخام خانوده ام میگن کمه مثلن دیشب شام خونه پدر و مادرم بودن باهام سلام کرد و حالمو پرسید بعد ...

خانواده ت منو ببینن چیدمیگن پس عزیزم....من نزدیک چهارساله اصلا پدرشوهر اینا ندیدم عید ب عید فقط تلفنی با مادرشوهرم عید مبارکی میکنم ...والا پدرشوهرم  سال به دوازده ماه اصلا نمیگه شما کی هستید باور کن تو خیابون از کنارش رد شم هم دیگه نمیشناسه منو...کلا سرده سرده....اصلا سراغ من وبچه م از شوهرم نمیگیره ‌‌.....والا جواب سلامم هم قبلا ها یادمه زوری میداد کلا اینجوریه شخصیتش منظوری هم نداره

برای من هنوز یه بار هم زنگ نزده تو این 10 سال  اما توقعی هم ندارم سالم باشن ایشالا

والله منم خیلی برام مهم نیست اینا

اما انقد بهم میگن خانواده ام که شک کردم گفتم بیام اینجا نظر بقیه رو بپرسم

بسه دیگه والله پدرشوهرا اینجوری نیستن 

فقط داریم حرف میزنیم. اونی که میخواد بگه "به من چه "باهاش موافقم .لطفا نظر نزاره. واقعا به تو چه .وقتت رو نلف من نکن.برو یه تاپیک دیگه که بهت مربوط باشه والله
عه عزیزم عاشق همچین مردایی هستم من  با ابهت و مردددد  خیلی هم خوبه و طبیعی

والله خانواده ام کچلم کردن

انتظار دارن دائم شوهر و خانواده شوهر فقط بهم تعظیم کنن ...

بعد جلوی دخالت خانوادت رو نگیری هرروز جنگ اعصاب داری 

همین الانشم دارم عزیزم

دیگه خودمو زدم به کری و کوری و خری تا برم سر خونه خودم یکی دو ماه دیگه 

درست نمیشن

هر کاری کنن اینا ازشون عیب میگیرن 

والله خانواده ام کچلم کردن انتظار دارن دائم شوهر و خانواده شوهر فقط بهم تعظیم کنن ...

خوانوادت اشتباه میکنن بهشون بگو خیلی خوبه خیلی بهم احترام میذاره ببخشیدا اینو میگم ولی باعث خیلی از ناراحتیا و اختلافا همین حرفا و دخالت های بیجای خانواده هست پس اهمیت نده مهم همسرته نه پدر شوهرت 

نه عزیزم خیلی هم خوبه  خودتو ناراحت نکن

سر صبح با غرغرهای مامان و بابام راجب اینکه دیشب تحویلت نگرفتن بیدار شدم

حالا داشتن میومدن خونمون، مادرشوهرم هم شیرینی محلی درست کرد هم شوهرم یه جعبه شیرینی خرید هم برای خواهر و برادرم که کوچیکن کادو اوردن ...

2790
2778
2791
2779
2792