2777
2789
عنوان

رفتار پدرشوهرم نرماله ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 933 بازدید | 53 پست
سر عقد بهم یه سرویس و انگشتر دادن بله برون انگشتر نشون اوردن پاگشا گردنبند دادن بهم یلدا سال اول ...

یعنی پدر و مادرت جای خانواده من بودن که طلاقت رو گرفته بودن😂😂😂😂😂🫣🫣🫣🫣🫣

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

بابا جان توقع خانوادت زیاده.  اگه مادرشوهرت اهل محبته بذار رو سرت.  پدرشوهرا عموما همینط ...

والله پدرشوهرم گاهی بقل و روبوسی هم میکنه

همیشه پیشونی مو می بوسه

روز اول عید هفته پیش رفتم خونشون پیشونی مو بوسید

روز عقد هم همین پیشونی مو بوسید

تو مناسبت ها پیشونی مو میبوسه ولی حالت عادی دست می ده

خانواده ام هلاکم کردن از بس از هر چی عیب گرفتن

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم تو شرایط توام یه بار به همسرم خانوادم گله کردن درباره ی خانوادش یه بساطی شد دیگه توبه کردم الان ...

مال من انقدر مغزمو میخورن که تو این سن و سال هزار جور مشکل روانی برام پیش اومده

همسرم خیلی متانت به خرج میده

یادمه روزای اول عقدمون، بابام به همسرم میگفت قد و وزنت چنده همسرم میگفت 185-85

بابام میگفت دروغ میگی چاق تری

یه روز ترازو اورد شوهرمو وزن کرد دید بنده خدا لاغرتره

شوهرم بیچاره هیچی نگفت تا الان به من

بله عزیزم ...مدیر جایی که کار می‌کردم پیشنهاد منو به ایشون داده بود...در واقع یجورایی واسطه ازدواجمو ...

من چون سنتی ازدواج نکردم، با اینکه همسرم مرد خوبیه ، نمیگم مشکل نداشتیم نه اما نرماله

زن باز نیست خسیس نیست معتاد نیست اهل کاره ، دوستم داره ، متانت داره، 

اما خانواده ام انقدر عیب میگیرن که گاهی خسته میشم از همه چی

من چون سنتی ازدواج نکردم، با اینکه همسرم مرد خوبیه ، نمیگم مشکل نداشتیم نه اما نرماله زن باز نیست خ ...

برو پیش مشاوره ازش کمک بگیر که چجوری باید باهاشون برخورد کنی؟ 

بعدشم عروسی تون کی هست؟ 

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

من چون سنتی ازدواج نکردم، با اینکه همسرم مرد خوبیه ، نمیگم مشکل نداشتیم نه اما نرماله زن باز نیست خ ...

با خانواده ت صبحت کن بگو پدرشوهرم اخلاقش همینه منظوری نداره بگو اتفاقا پیش شوهرم از من خیلی تعریف میکنه واز این حرفا .....ولی در کل بیخیال حرفا شو گلم مهم خودت وشوهرت هستید که باهم خداروشکر خوبید

2790
2778
2791
2779
2792