2777
2789
عنوان

مشکل من 🥴

436 بازدید | 23 پست

من مجبورم هر روز برم خونه مادرشوهرم چون پسرم وابسته پدربزرگش هست بعد مادرشوهرم در جال خرید جهیزیه دو تا دختراش هست تا من میشینم شروع میکنه که نفری هفتا فرش گرفتم اجاق گاز سفارش دادم دو نهایی ۱۷تومن و این حرفا منم خیلی بدم میاد چی بگم که دیگه این بحث رو پیش نکشه خودم مشکل بزرگی برای شوهرم ایجاد شده از نظر روحی اصلا حوصله زر زر اینو ندارم که هی از جهیزیه دخترش تعریف کنه حس میکنم یه جورایی با گفتنش میخواد حرص منو دربیاره چون جهیزیه من معمولی بود و لی این از هر چیزی چند سرویس و بهترین انگار هی میخواد بگه مال تو اینجوری نبود حالا من چی بگم تا دهنش رو ببنده 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نرو اونجا پدرشوهرتو عصرا دعوت کن خونتون 

پسرتو چندروز یکبار ببر اونجا بیناش ببرش پارک یا جاهای دیگه 

یا هرچی تعریف کرد صبور بلش و بگو بسلامتی خیرشو ببینن 

واقعیت این است که ما برای رنج کشیدن آفریده شده ایم اما به دنبال لذت میگردیم تنها راه ادامه دادن لذت بردن از این رنج هاست 
نرو اونجا پدرشوهرتو عصرا دعوت کن خونتون  پسرتو چندروز یکبار ببر اونجا بیناش ببرش پارک یا جاهای ...

قبلا همین کار رو میکردم ولی الان دیگه اصلا صبرم انگار تمام شده به خاطر مشکلاتی که پسرشون به وجود امده فک کن خرج منو پسرشون و نوه رو خانوادم دارن میدن اون وقت  در حالی که حاضر نیست ریالی برای ما خرج کنه مدام از جهیزیه ان چنانی دخترش هم بگه 

قبلا همین کار رو میکردم ولی الان دیگه اصلا صبرم انگار تمام شده به خاطر مشکلاتی که پسرشون به ...

حق داری عمدا میخواد اعصابتو خرد کنه 

چه ادم بی انصافیه حالا پول نمیده نده دیگه این حرفا چیه

واقعیت این است که ما برای رنج کشیدن آفریده شده ایم اما به دنبال لذت میگردیم تنها راه ادامه دادن لذت بردن از این رنج هاست 
چقدر بی ادب واقعا مشخصه تو چه خانواده ای بزرگ شدی زر زر چیه.؟؟ خیلی خیلی بی اذب بی فرهنگین

شما واقعا در نهایت ادب پاسخ دادی احسنت باادب خانواده 😂😂

معلم ابتدایی. و  مدرس زبان هستم...سوالی داشتید خوشحال میشم کمک کنم😊