من مجبورم هر روز برم خونه مادرشوهرم چون پسرم وابسته پدربزرگش هست بعد مادرشوهرم در جال خرید جهیزیه دو تا دختراش هست تا من میشینم شروع میکنه که نفری هفتا فرش گرفتم اجاق گاز سفارش دادم دو نهایی ۱۷تومن و این حرفا منم خیلی بدم میاد چی بگم که دیگه این بحث رو پیش نکشه خودم مشکل بزرگی برای شوهرم ایجاد شده از نظر روحی اصلا حوصله زر زر اینو ندارم که هی از جهیزیه دخترش تعریف کنه حس میکنم یه جورایی با گفتنش میخواد حرص منو دربیاره چون جهیزیه من معمولی بود و لی این از هر چیزی چند سرویس و بهترین انگار هی میخواد بگه مال تو اینجوری نبود حالا من چی بگم تا دهنش رو ببنده
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
قبلا همین کار رو میکردم ولی الان دیگه اصلا صبرم انگار تمام شده به خاطر مشکلاتی که پسرشون به وجود امده فک کن خرج منو پسرشون و نوه رو خانوادم دارن میدن اون وقت در حالی که حاضر نیست ریالی برای ما خرج کنه مدام از جهیزیه ان چنانی دخترش هم بگه
مادرشوهره نمیشه کاریش کرد بهترین جهیزیه رم میگرفتی باز حرف میزدهمینو بهش بگو...بگو مبارکش باشه بهترین جهیزیه روهم بدی بازم مادرشوهرش حرف میزنه چون مادرشوهره دیگه