2777
2789
عنوان

بارداری مجدد بعد از سزارین

12402 بازدید | 48 پست

من توی ۳۸ هفته دخترمو به دلیل پیچیدن ۴ دور بند ناف به دور ساق پاش از دست دادم الان ۱۱ روزه که سزارین شدم و حالم به شدت بده و داغونم و فقط یه بچه میتونه الان حالمو خوب کنه میخواستم ببینم اینجا کسی بوده که زیر ۶ ماه یا ۳ ماه بعد از سزارین مجدد باردار شده باشه؟ مشکلی نداشته؟

پیچیدن بندناف دور ساق پای جنین مگه باعث از بین رفتن جنین میشه؟؟!!

والا انقدر محکم پیچیده بود دور ساق پاش که جریان خون قطع شده بود و ایست قلبی کرده😭😭😭 داغون ترین حال ممکن رو دارم فقط ۷ روز مونده بود به تولدش قرار بود ۲ فروردین به دنیا بیاد

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خدا کمکت میکنه عزیزم  صاحب فرزند سالم و صالح بشی ان شاالله  بله میشه

این روزا برام دعا کنید خدا بهم صبر و آرامش بده خیلی داغونم

فقط دلم میخواد زودتر باردار شم ولی میخوام ببینم کسی بوده زود باردار بشه و‌مشکلی نداشته باشه؟

والا انقدر محکم پیچیده بود دور ساق پاش که جریان خون قطع شده بود و ایست قلبی کرده😭😭😭 داغون ترین حا ...

عزیزم  سخته خیلی سخته.گریه هات رو بکن.نریز تو خودت که بعدها هزارتا مشکل پیدا نکنی.من جنینم ۲۸ هفته بود از دستش دادم.درکت میکنم.

.                                       
عزیزم   سخته خیلی سخته.گریه هات رو بکن.نریز تو خودت که بعدها هزارتا مشکل پیدا نکنی.من جنینم ۲۸ ...

کارم فقط گریس دلم براش خیلیییی تنگ شده کم مونده بود بغل بگیرمش😭😭😭

شما مجدد باردار شدی؟ 

منم دختر اولم به علت مشکل ریه و قلب،بعد سزارین تو بیمارستان از دست دادم

دکتر به من گفت یک سال به خودم استراحت بدم ،دارو ها ومکمل های تقویتی بخورم تا بدنم آمادگی برای بارداری مجدد داشته باشه و جای بخیه ها ،هم از داخل جوش بخوره

عجله نکن،چون اگه از داخل جوش نخورده باشه و زود باردار بی باعث چسبندگی جفت و خدایی نکرده از دستت دادن مجدد بچه میشه

از یک ماه دیگه که بهتر شدی،با ورزش،آشپزی،شیرینی پزی ،پیاده روی سرت گرم کن

تا ان شاالله بارداری موفق داشته باشی

از خداوند به اندازه‌ی دارایی‌اش بخواهید،خداوندی که صاحبِ آسمان‌ها و زمین است. هیچ چیز خارج از اراده‌‌اش نیست،از او بهترین ها رو طلب کنید

منم دختر اولم به علت مشکل ریه و قلب،بعد سزارین تو بیمارستان از دست دادم دکتر به من گفت یک سال به خو ...

از‌کجا میشه فهمید بخیه ها از داخل جوش خوردن؟

آخه اینجا خانومایی بودن که زود باردار شدن و مشکلی نداشتن 

هیچی به اندازه یه بچه نمیتونه حالمو خوب کنه

کارم فقط گریس دلم براش خیلیییی تنگ شده کم مونده بود بغل بگیرمش😭😭😭 شما مجدد باردار شدی؟ 

اصلا عجله نکن ،فقطططط تحت نظر و مشورت پزشک باردار بشو،چون رحمت پاره و ضخم هست،زود حامله بشی ،خدایی نکرده حین بزرگ شدن شکم،جای بخیه ها باز میشه و خیییلی خطرناکه

از خداوند به اندازه‌ی دارایی‌اش بخواهید،خداوندی که صاحبِ آسمان‌ها و زمین است. هیچ چیز خارج از اراده‌‌اش نیست،از او بهترین ها رو طلب کنید

اصلا عجله نکن ،فقطططط تحت نظر و مشورت پزشک باردار بشو،چون رحمت پاره و ضخم هست،زود حامله بشی ،خدایی ن ...

دکترم رو هنوز ندیدم ببینم شرایطم چجوریه باید برم پیشش ببینم چه میخواد بگه بهم

از‌کجا میشه فهمید بخیه ها از داخل جوش خوردن؟ آخه اینجا خانومایی بودن که زود باردار شدن و مشکلی نداش ...

من حال دلت قشنگ درک میکنم

منم انقدرررر حالم خراب بود

تازه من به خاطر شغل شوهرم دور از خانواده هم بودم تو شهر غریب

از صبح تا شب کارم شده بود گریه

ما یکبار بچه از دست دادیم،اگه ریسک کنیم و با عجله باردار بشیم

داغ بچه دوم خییییلی سخت تره،پس صبور باش

من خودم بچه بعدیم،با ۳سال فاصله دنیا اومد

من حال دلت قشنگ درک میکنم منم انقدرررر حالم خراب بود تازه من به خاطر شغل شوهرم دور از خانواده هم ب ...

واقعا شرایط خیلی بد و سختیه😭

خودتون خواستید که بعد سه سال مجدد باردار شید؟ یا این مدت زمان برد تا باردار شید؟