2777
2789
عنوان

بارداری مجدد بعد از سزارین

| مشاهده متن کامل بحث + 12408 بازدید | 48 پست
منم پسر قشنگمو ک بعد ۸ سال با آی وی اف هزار مشکل خدا بهم داد از دست دادم تو ۳۴ هفتگی منم حالم داغونه ...

خیلی حس بدیه😭 من ۲۲ روز گذشته هر روزم شده گریه

شما چند وقته که این اتفاق افتاده؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خیلی حس بدیه😭 من ۲۲ روز گذشته هر روزم شده گریه شما چند وقته که این اتفاق افتاده؟

من هنوز داغونم اوایل ناشکری میکردم ولی الان پشیمونم چون میخواست اتفاق بدتر از این برام بیوفته الان همش شکر میکنم 

سلام عزیزم منم الان 10روزه دخترمو از دست دادم اصلا باورم نمیشه خیلیی سخته برام مخصوصا که دکترا گفتن تا دوسال باردار نشو امروز رفتم برا بخیه گفت چقدر وضعت خرابه میخای تا 6ماه الی یه سال بعد باردار شو باز ولی من نمیدونم خوبه برام یا نه چون زایمان افتضاحی داشتم خیلی میترسم 

ماهورکم دختر اسمونی من تا ابد تو قلبم هستی جون دل مادر💔😔
سلام عزیزم منم الان 10روزه دخترمو از دست دادم اصلا باورم نمیشه خیلیی سخته برام مخصوصا که دکترا گفتن ...

درکت میکنم کاملا خیلی خیلییییی برای ما سخت و تلخه این اتفاق😭 من امروز دقیقا شد ۳۰ روز که این اتفاق برام افتاده و هر روزش رو اشک ریختم تا الان😭 دخترم امروز شد یک ماهه

شما چند هفته بودید؟ چرا این اتفاق براتون افتاد؟

زایمان چرا بد بوده؟ البته اگر دوست دارید جواب بدید عزیزم

سلام عزیزم منم الان 10روزه دخترمو از دست دادم اصلا باورم نمیشه خیلیی سخته برام مخصوصا که دکترا گفتن ...

الان خوندم که چه اتفاقی براتون افتاده😔

خیلی سخته واقعا برای اون بیمارستان و‌کادر بیمارستان باید تاسف خورد که همچین کاری کردن

انشاالله خدا به دلت آرامش بده گرچه من و شما همیشه این غم باهامون هست

درکت میکنم کاملا خیلی خیلییییی برای ما سخت و تلخه این اتفاق😭 من امروز دقیقا شد ۳۰ روز که این اتفاق ...

ایشالا که خدا خودش کمکمون باشه یه صبری بده به دلمون وگرنه فک نمیکنم همینجوری حالمون خوب بشه🥲😞

الان خوندم که چه اتفاقی براتون افتاده😔 خیلی سخته واقعا برای اون بیمارستان و‌کادر بیمارستان باید تا ...

الان فقط کارمون شده نفرین کردنشون 🙂اما چه فایده بچم زنده نمیشه که💔

الهی بمیرم، از ته دل درکتون می کنم خدا بهتون صبر بده عزیزم،منم 39 هفته و 4 روز پسرم به دنیا امد بخاطر بند ناف دور گردن و دیر سزارین شدن آسیب شدید مغزی شد

49 روز بستری بود و بهم گفتن آسیبش خیلی شدیده و باید زمان بگذره تا ببینیم چقدر روش اثر داشته 

من 49 روز مردمو زنده شدم و زجر کشیدن بچمو دیدم 

پسر عین ماهم بیناییشو از دست داد، توانایی حرکت نداشت و... بچم پر کشید 

من یه دختر 7 ساله دارم و تو کل بارداریم کلی ذوق داشتم که خدا بهم پسر داده و جفتم جور شده و این آخرین بارواری منه ولی نشد، 

فکر کم توان بودن پسرم و موندن تو شرایط سخت منو نابود کرد، انقدر گریه کردمو و ناراحتی کردم الان خودم تیک عصبی پیدا کردم

تو مثل من نباش هر چه قدر به غمت بها بدی پر و بال پیدا می کنه و بزرگتر میشه و این قدرتی که ذهن می کنه. 

تو تنها نیستی مثل ما تو این دنیا زیادن که عزیز از دست دادن، غم هامون فراموش نمیشن اما کم کم تحملمون بیشتر میشع و مجبوریم زندگی کنیم

وقتی یادت می افته سعی کن لحظه هارو مرور نکنی و ازش بگذری

دکترم به من گفت بعد 6ماه میشه دوباره اقدام کرد ولی حتما 3 ماه قبلش اسیدفولیک شروع کن

خدا خودش کمکمون می کنه 

عزیزم منم پسرمو ۳۸ هفتگی از دست دادم اونم بی دلیل  ولی خودمو نباختم و به خودم رسیدم بازم باردا ...

دوست عزیز چند ماه بعد شما باردار شدید بعد اون اتفاق؟ و مشکلی در حین بارداری پیش نیومد اینکه میگم جای بخیه ممکنه اذیتت کنه و باز میشه...؟

منم تازه یک هفته ست دخترمو از دست دادم ،۲۴ هفته کیسه آبم پاره شد، دلم خون و برام خیلی سخته نمیدونم چ ...

بمیرم برات خیلیییی سخته من ۱۵ ماهه گذشته هنوز برای دخترم گریه میکنم داغیه که تا ابد روی قلبمون میمونه 😭 خدت بهت صبر بده عزیزم