2777
2789
عنوان

بارداری مجدد بعد از سزارین

| مشاهده متن کامل بحث + 12408 بازدید | 48 پست
واقعا شرایط خیلی بد و سختیه😭 خودتون خواستید که بعد سه سال مجدد باردار شید؟ یا این مدت زمان برد تا ...

خیلی سخته،ولی خدا صبرش میده عزیز

یک مدت بگذره آروم تر میشی

من تا یکسال که طبق گفته پزشکم صبر کردم

بعد باردار شدم،تو سونو مشخص شد این بچه هم مشکل ریه و قلب داره و نمی مونه،سقط قانونی کردم

یک سال بعد سقط

الحمدلله خدا دخترم،سالم و فوق العاده باهوش، بهم داد

از خداوند به اندازه‌ی دارایی‌اش بخواهید،خداوندی که صاحبِ آسمان‌ها و زمین است. هیچ چیز خارج از اراده‌‌اش نیست،از او بهترین ها رو طلب کنید

خیلی سخته،ولی خدا صبرش میده عزیز یک مدت بگذره آروم تر میشی من تا یکسال که طبق گفته پزشکم صبر کردم ...

خدارو شکر عزیزم خدا حفظش کنه

تروخدا برای آرامش دل منم دعا کنید

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلی سخته،ولی خدا صبرش میده عزیز یک مدت بگذره آروم تر میشی من تا یکسال که طبق گفته پزشکم صبر کردم ...

بهت قول میدم ،خدا بهت بچه ای هدیه کنه،همه چی تمام ،که همه سختی ها و اشک هات جبران بشه

و از دیدنش لذت ببری و در کنارش به آرامش برسید

نعمت و برکت به زندگیتون سرازیر میشه

همه این اتفاقات و خییییلی بیشتر برای من پیش اومد

از خداوند به اندازه‌ی دارایی‌اش بخواهید،خداوندی که صاحبِ آسمان‌ها و زمین است. هیچ چیز خارج از اراده‌‌اش نیست،از او بهترین ها رو طلب کنید

چقدر حرفتون پر از آرامش بود انشاالله  مرسی عزیزم🌺

خواهش میکنم عزیز  

منم تو سجاده برای آرامشت دعا میکنم

خدا خیلی هوای مادرهای دلشکسته داره

به زودی دلت شاد میشه ،بهت قول میدم گلم

این روزا برام دعا کنید خدا بهم صبر و آرامش بده خیلی داغونم فقط دلم میخواد زودتر باردار شم ولی میخوا ...

چشم قابل باشم حتما

ولی تحت نظر پزشک متخصص  باش و طبق توضیحات پزشکت پیش برو

مطمئن باش روزهای روشن شما هم از راه میرسه

درد من حصار برکه نیست!!!!درد من زیستن با ماهیانی است که فکر دریا به ذهنشان خطور نکرده است!!!!!! 
چشم قابل باشم حتما ولی تحت نظر پزشک متخصص  باش و طبق توضیحات پزشکت پیش برو مطمئن باش رو ...

مرسی عزیزم

بله باید با نظر دکترم پیش برم خدا کنه زود بهم اجازه بارداری بده

کارم فقط گریس دلم براش خیلیییی تنگ شده کم مونده بود بغل بگیرمش😭😭😭 شما مجدد باردار شدی؟ 

بله عزیزم.برای منم گفتن چون زایمان محسوب میشه نه سقط ۳ ماه کافیه صبر کنی.دکترم گفت سقط نیاز به استراحت بیشتری داره تا زایمان (مثل من و شما).خلاصه به خواست خودمون کردیمش ۵ماه که جواب آزمایشم مثبت شد و دوباره مامان شدم.نگران نباش دوباره مامان میشی ولی زخم این اتفاق همیشه برای امثال من و شما به جا میمونه.انگار تا لب دریا رفتیم و تشنه برگشتیم.ولی بااااااور میکنی من خواب بچم رو دیدم بهشت بود خداشاهده تو خوابم گفت مامان گریه نکن اینجا منتظرتم تا بیای بغلم کنی.قشنگ تو بهشت بود.این فرشته هایی که حسرت بغل کردنشون موند روی دل من و شما اون دنیا واقعا میشن شفیعِ ما.

.                                       
بله عزیزم.برای منم گفتن چون زایمان محسوب میشه نه سقط ۳ ماه کافیه صبر کنی.دکترم گفت سقط نیاز به استرا ...

دکتر خودمم گفت اگر همه چیزت خوب پیش بره به زودی میتونی اقدام کنی ولی هنوز نرفتم حضوری پیشش ببینم دقیق منظورش چی بوده

واقعا درسته انگار رفتم لب دریا و تشنه برگشتم😭😭

وای راست میگی؟ ای کااااااش منم خوابش رو ببینم دل تو دلم نیس دختر خوشگلمو ببینم 

انقدر گریه کردم که دیگه جون ندارم😔

دکتر خودمم گفت اگر همه چیزت خوب پیش بره به زودی میتونی اقدام کنی ولی هنوز نرفتم حضوری پیشش ببینم دقی ...

حق داری.آره بخدا من بارها خوابش رو دیدم.تو خوابم هر سری ۵ تا ۶ ساله بود.انشالله اون دنیا بخاطر اشکایی که بخاطرشون ریختیم شفاعتمون رو میکنن و به امید خدا زودی جاش برات پر بشه.

.                                       
حق داری.آره بخدا من بارها خوابش رو دیدم.تو خوابم هر سری ۵ تا ۶ ساله بود.انشالله اون دنیا بخاطر اشکای ...

کاش منم خوابشو ببینم ۱۳ روزه که از دست دادمش ولی هنوز خوابشو ندیدم😔 هر روز دارم براش اشک میریزم ای کاش زودتر حالم بهتر بشه هم جسمی هم روحی بتونم اقدام کنم چون فقط یه بچه میتونه حالمو خوب کنه

کاش منم خوابشو ببینم ۱۳ روزه که از دست دادمش ولی هنوز خوابشو ندیدم😔 هر روز دارم براش اشک میریزم ای ...

آره به محض باردار شدن غمت نصف میشه و دغدغت میشه به دنیا اوردن اون.انشالله سر سه چهارماه اقدام کن.

.                                       
کارم فقط گریس دلم براش خیلیییی تنگ شده کم مونده بود بغل بگیرمش😭😭😭 شما مجدد باردار شدی؟ 

عزیزم منم پسرمو ۳۸ هفتگی از دست دادم اونم بی دلیل 

ولی خودمو نباختم و به خودم رسیدم بازم باردار شدم الان یه دختره شرو شیطون دارم 

من مشکلم ایمنی انعقادی بود که مجبور بودم انوکسا بزنم از اول بارداری تا روزه اخر

کاش منم خوابشو ببینم ۱۳ روزه که از دست دادمش ولی هنوز خوابشو ندیدم😔 هر روز دارم براش اشک میریزم ای ...

منم پسر قشنگمو ک بعد ۸ سال با آی وی اف هزار مشکل خدا بهم داد از دست دادم تو ۳۴ هفتگی منم حالم داغونه