من توی ۳۸ هفته دخترمو به دلیل پیچیدن ۴ دور بند ناف به دور ساق پاش از دست دادم الان ۱۱ روزه که سزارین شدم و حالم به شدت بده و داغونم و فقط یه بچه میتونه الان حالمو خوب کنه میخواستم ببینم اینجا کسی بوده که زیر ۶ ماه یا ۳ ماه بعد از سزارین مجدد باردار شده باشه؟ مشکلی نداشته؟
کارم فقط گریس دلم براش خیلیییی تنگ شده کم مونده بود بغل بگیرمش😭😭😭 شما مجدد باردار شدی؟
بله عزیزم.برای منم گفتن چون زایمان محسوب میشه نه سقط ۳ ماه کافیه صبر کنی.دکترم گفت سقط نیاز به استراحت بیشتری داره تا زایمان (مثل من و شما).خلاصه به خواست خودمون کردیمش ۵ماه که جواب آزمایشم مثبت شد و دوباره مامان شدم.نگران نباش دوباره مامان میشی ولی زخم این اتفاق همیشه برای امثال من و شما به جا میمونه.انگار تا لب دریا رفتیم و تشنه برگشتیم.ولی بااااااور میکنی من خواب بچم رو دیدم بهشت بود خداشاهده تو خوابم گفت مامان گریه نکن اینجا منتظرتم تا بیای بغلم کنی.قشنگ تو بهشت بود.این فرشته هایی که حسرت بغل کردنشون موند روی دل من و شما اون دنیا واقعا میشن شفیعِ ما.
دکتر خودمم گفت اگر همه چیزت خوب پیش بره به زودی میتونی اقدام کنی ولی هنوز نرفتم حضوری پیشش ببینم دقی ...
حق داری.آره بخدا من بارها خوابش رو دیدم.تو خوابم هر سری ۵ تا ۶ ساله بود.انشالله اون دنیا بخاطر اشکایی که بخاطرشون ریختیم شفاعتمون رو میکنن و به امید خدا زودی جاش برات پر بشه.
حق داری.آره بخدا من بارها خوابش رو دیدم.تو خوابم هر سری ۵ تا ۶ ساله بود.انشالله اون دنیا بخاطر اشکای ...
کاش منم خوابشو ببینم ۱۳ روزه که از دست دادمش ولی هنوز خوابشو ندیدم😔 هر روز دارم براش اشک میریزم ای کاش زودتر حالم بهتر بشه هم جسمی هم روحی بتونم اقدام کنم چون فقط یه بچه میتونه حالمو خوب کنه