2777
2789
عنوان

به نظرتون این پسره خوبه؟

483 بازدید | 26 پست

من باحجابم و اهل پیام دادن و دوستی نیستم 

یه پسره هست مثل خودم معلمه 

سه بار تا حالا پیام داده که من عاشق شما شدم و فلان جا دیدمتون و برای اینکه شماره ی شمارو پیدا کنم چند بار به دوستاتون پیام دادم و ...

که من برخورد جدی کردم که کارتون قشنگ نبوده و این پسره میگفت یه مدت آشنا بشیم ببینیم به هم میخوریم یا نه 

که من کلا گفتم اهل دوستی نیستم و نظرم به دلایلی منفیه 

بار سوم که پیام داد گفت شما منو سه بار رد کردید و من بازم غرورم رو زیر پا گزاشتم و گفتم آقا شما واقعا متوجه نیستی میگم اهل دوستی نیستم که گفت خوب هر راهی جلوی من بزارید من موافقم 

که من پرسیدم چند سالتونه فهمیدم سه ماه بزرگ تر هست (۷۹ هست) که گفتم وای نه من از شما بزرگترم (هم سن دوست ندارم)

بعد کلی حرف زد که سن مهم نیست و دوروز دیگه پشیمون میشید چون من عاشقتون بودم😐😐و من دیگه جواب ندادم

به یکی از دوستام گفتم گفت این دوران دانشگاه به همه پیام داده 😑🥸 و کلی لاف میزنه 

بعد فاصله ی پیاماش دوسه ماه  دوسه ماه بود و من اکثر مواقع بلاک میکردم 

الان دوباره به مناسبت عید و ماه رمضون پیام داده که اگر لایق بودم دعام کنید و من هیچی جواب ندادم

مامانم میگه اگه واقعا عاشقته بگو بیاد😐😐😭😭

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

والا پسری که همون بار اول بگه عاشقت شدم صد در صد دروغ میده فقط هورمونش زده بالا داره چرت و پرت میگه پسر با شخصبت اینکارا نمیکنه  

حالا من که مذهبی نیستم و میتونم دوست بشم و اینها هیچ وقت با همچین پسری تو رابطه نمیرم شده بهم پیشنهاد دادن عاشقت شدیم تو همون روز اول درجا بلاک کردم . 

یه تخته اش کمه و دنبال سو استفاده هستند حالا این سواستفاده میتونه دلیل بر سرگرمیشون و غیره باشه ...

همینطوری هم نگو پاشو بیا خواستگاری چون بیاد هم به دردت نمیخوره کسی که روز اول این چیزا بگه دیگه فازش معلومه 

اصلا سنش هیچی  به همه پیام می‌داده و الان ادعای عشق داره

خب پ ولش دیگه

ذهنتو مشغولش نکن

میدونی چرا همه نوجوونا عصبین!؟چون مثل یه بچه باهاشون برخورد میکنین و انتظار دارین عین یه بزرگسال رفتار کنن.
والا پسری که همون بار اول بگه عاشقت شدم صد در صد دروغ میده فقط هورمونش زده بالا داره چرت و پرت میگه ...

اصلا نمیخوامش 

حرف مامانم سنگینه برام

مستقیم هم نگفت که عاشقتم 

مثلا اون روز که شمارو دیدم هیچ وقت فراموش نکردم و فلان 

همیشه اسم همسر میومد شما به عنوان مورد تو ذهنم بودید

و این چرت و پرتا

اصلا سنش هیچی  به همه پیام می‌داده و الان ادعای عشق داره

بخاطر همین میگم سنش کمه دیگه، چون رفتارش بچگونه‌س.

وقتی از نزدیک ندیدتت چطوری میگه عاشق شدم😐 جوابشو نده دیگه. بلاکش کن