2777
2789
عنوان

به نظرتون این پسره خوبه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 483 بازدید | 26 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم ازش معلومه چجور ادمیه، وقتیم ک به همه پیام میداده 

بعد ببخشید میام این سوالو میپرسم، شما دانشگاه فرهنگیان هستید؟ درسته

بعد رتبه و ترازتون چقدر شد؟ 

توی دبیرستان معدلتون چقد میشد

ممنون میشم پاسخ بدید

اصلا نمیخوامش  حرف مامانم سنگینه برام مستقیم هم نگفت که عاشقتم  مثلا اون روز که شمارو د ...

چرت و پرت میگه من که حس خوبی بهش ندارم 

به نظرم تا خودت امادگی رابطه و ازدواج نداری اصلا به این چیزها فکر نکن 

من چند ماه پیش تو پارک نشسته بودم یه اقایی اومد سمتم خیلی مودبانه و با شخصیت دعوتم کرد به کافه رو به رویی گفت فکر کنم تنها هستید بریم چایی بخوریم گرممون بشه و یکم صحبت کنیم منم رد کردم و اونم مودبانه رفت .

چون امادگیش نداشتم این اقا هم ذره ای شعور و شخصیت داشت اینقدر مزاحمت نمیشد و میرفت  ... 

عزیزم ازش معلومه چجور ادمیه، وقتیم ک به همه پیام میداده  بعد ببخشید میام این سوالو میپرسم، شما ...

بله عزیزم 

فرهنگیان 

یادم نمیاد فکر کنم ۷۰۰۰ بود یایکم  بیشتر و مصاحبه مو خیلی خوب دادم

معدلم نزدیک ۱۹ بود و مدارس فرزانگان بودم

چرت و پرت میگه من که حس خوبی بهش ندارم  به نظرم تا خودت امادگی رابطه و ازدواج نداری اصلا به ای ...

چه مودب 

آمادگی ازدواج دارم ولی نه با همچین آدمی

من یکی مثل خودم میخوام 

والا پسری که همون بار اول بگه عاشقت شدم صد در صد دروغ میده فقط هورمونش زده بالا داره چرت و پرت میگه ...

وای اره قبلا یکی به منم پیام میداد و میگفت دلش میخواد من دوست دخترش شمو عاشقم شده و اینا منم اونموقع دوست پسر داشتم قبول نکردم تا یه ماه بعدش منو دوست پسرم به دلایلی بهم زدیم یه روز رفتم بیرون دیدم یکی داره میاد سمتم خودشو معرفی کردو اینا و گفت همون پسرس کلی زبون ریخت منم قبول کردم دلیلی نداشتم رد کنم. چند وقت بعدش دوست دختر قبلیه پسره اومد بهم گفت این با همه تو رابطه بوده و اینا مدرک هم داشت ولی من با پسره بهم نزدم... گذشت تا چند وقت بعد دیدم داره با یه دختره حرف میزنه و اینا کلی چنتاشو دیدم و گندکاریاش رو شد اونموقع فهمیدم چه ادمی بود و سریع باهاش بهم زدم 

بله عزیزم  فرهنگیان  یادم نمیاد فکر کنم ۷۰۰۰ بود یایکم  بیشتر و مصاحبه مو خیلی خوب ...

موفق باشی عزیز دلم، الهی به ارزوهات برسی🤍

ببخش من هی سوال میکنم 

من در درس عربی خیلی ضعیفم

نمیدونم چجوری بخونم که واسه نهایی عربی رو قبول بشم