2777
2789
ببین بستگی داره. بعضیاشون معمولین اونا با دارو می میرن بعضی هاشون مقاوم شدن به مواد شیمیایی. من ازون ...

واییی 

بعد چیکار کردی؟

میخوای بحث کنی لطفا ریپ نزن😒   وزن فعلی:۶۳😍   هدف اول:۵۹😍   هدف دوم:۵۵😍هدف آخر :۵۰😍که البته انقدر که مریض میشم خودش داره به صورت اتوماتیک کم میشه نیازی به تحرک وبشین پاشوی من نداره😂پیش به سوی زندگی بهتر با سرعت نور 💪 اگر امضامو دیدی برای سلامتی همه ی بیمارا و تندرستی هممون یه حمد بخون 😍حالا چه بیمار نوزاد چه بیمار پیر چه جوون چه جنین 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اول بگم که موهاتون رو کامل بزن

اگه نمیتونی کارایی که میگمو انجام بده

من همه چیزو امتحان کردم شامپوی ضد شپش، لوسیون ضد شپش، اسپری البسه ولی هیچ کدوم فایده ای نداشت

تنها چیزی که فایده  داشت شونه کردن موها با شونه ی دندونه ریز بود، 

برو لوسیون دایمترا بگیر ، کاری به لوسیونه نداشته باش، تو بسته ش یه شونه هست اون خیلی خوبه

یه مدت هر روز برو حموم به موهاتون روغن زیتونی چیزی بزن بعد موهاتون رو با همون شونه دندونه ریز شونه کن

حداقل نیم ساعت، ، رشکارم میاره بیرون

اگه رشک آورد بیرون بگیر زیر آب بره تو فاضلاب، اگه شپش آورد بیرون بکشش، 

ولی باید قشنگ شونه بکشی، عمقی، از کف سر بکش تا بیاد پایین

تا یه مدت انجام بده هر روز

تمام ملافه هاو پتو هاو روبالشتیا و لباسا رو هرکدوم که میشه بریز تو آب جوش

هر کدومم که نمیشع بریز تو یه پلاستیک بزرگ بزار چند هفته بمونه حتی عروسکا

اسپری حشره کش بگیر تماااام خونه رو بزن همه جا حتی روفرشا، در و پنجره هارم ببند تا اثر کنه

بعدشم تمام خونه رو جارو برقی بکش

وای تروخدا شپش رو به کثیفی ربط ندین  هییییچ ربطی نداره ، محض اطلاع میگم که خون بعضی از آدما بر ...

زن داداشم بشدددددت کثیف اون به همه داد فکر کن رفته بود خونه پدر مادرش روستای دور اونجا پر حیوونه یک ماه حموم نرفت برداشت آورد شهرمون هنوزم ازش دلخور و عصبانیم نباید با اون وضع میومد خونه ما تو رختخواب ما میخوابید من خودم با بدبختی خونه زندگی و خودمو لباسامو تمیز کردم الکی نمیگم که 

😂 من داشتم درس میخوندم همینجوری دستم پشت گوشم بود داشتم با موهام ور میزفتم یهو حس کردم پشت گوشم سو ...

😂😂😂

خیلی خیلی چندش و حس بدیه وقتی یکی داشت موهامو نگاه میکرد میترسیدم ببینه 

😂😂😂 خیلی خیلی چندش و حس بدیه وقتی یکی داشت موهامو نگاه میکرد میترسیدم ببینه  

واقعا چیز گندیه 

من بدبخت دوبار گرفتم 

شنیدم عربا شپش میخرن میریزن رو سرشون

میخوای بحث کنی لطفا ریپ نزن😒   وزن فعلی:۶۳😍   هدف اول:۵۹😍   هدف دوم:۵۵😍هدف آخر :۵۰😍که البته انقدر که مریض میشم خودش داره به صورت اتوماتیک کم میشه نیازی به تحرک وبشین پاشوی من نداره😂پیش به سوی زندگی بهتر با سرعت نور 💪 اگر امضامو دیدی برای سلامتی همه ی بیمارا و تندرستی هممون یه حمد بخون 😍حالا چه بیمار نوزاد چه بیمار پیر چه جوون چه جنین 
عربا 😂  آخرش نفهمیدم چطور گرفتم تو متوجه شدی ؟

من یه جشن رفتم از اونجا گرفتم

دوستمم همونجا گرفت

چیز خوب بود عمرا میگرفتیم

اره بخدا 

شانسه ما داریم اخه

دوستانی ک این موجود مزاحمو داشتین وقتی موهاتونو سوته میکردین میدیدین؟ من دو ساله با شانه مخصوص فلزی ...

عزیزم مواد صددرصد قطعی میشناسم خواستی بگو تلگرامش برات بغرستم شمارشو از خودش بگیر اینجا نمیسه شماره گذاشت 

بچه خواهرم و بچه برادرم سرش افتضاح بود فقط یکبار استقاده کردیم سریع پاک شد عالی بود به همه پیشنهاد میدم دعام میکنن موادش بی ضرره و یه جورایی گیاهی..یه محلول قیمتشم 70 بود گرفیتم 

این نیز بگذرد....