سلام من اومدم مشهد چشمتون روز بد نبینه فک کن کلی برنامه ریزی کردی خوش بگذرونی یهو اینجوری میشههه...
آقا من با قطار که اومدم اونجا شپش و گرفتم اینجا هی میخارید سرم جدی نمیگرفتم تا اینکه امروز روی بالشم دوتا شپش دیدم ...
هیچی دیگه تا شب صبر کردم رفتم داروخونه بهم یه بسته داد توش روغن و شامپو بود رفتم حموم روغن و زدم ۱ ساعت گذاشتم مونده بعدش هم شامپو زدم و به قدری محکم شونه زدم که الان کل کف سرم دررررد میکنه و شونه هم خراب شد کلا چندین تا شپش هم ریخت منتها پشت گردنم پره تخم شپشه الان مامانم میگه که حشره های روی سرم مردن و ریختن ولی تخم شپش هام هنوز هستن. متاسفانه به خواهرمم منتقل کردم... حالا نمیدونم ببینم چی میشه رفته یا نرفته ولی خیلیییییی لعنتی بده از صبح مداااام دارم گریه میکنم موهامو با کلیییی زحمت تا زانوم بلند کردم بعد چون خیلی خیلی خیلی لخت و طلایی ای هم هس همه بهم میگفتن چقدر خوشگله واینا حالا اصن باورم نمیشه که شپش داره موهای منم... مجبورم برم کوتاه کنم ولی خب نمیتونم کامل از ته بزنم و کچل کنم خیلی بده اینطوری تخم شپش هاهم چسبیده به کف سرم در نمیاااااد بگید واس این تخما چیکار کنم . بشینم وایستم حشره شه هم دوباره اونا تخم ریزی میکنن بدبخت میشم اینجوری... با لباسا و وسایل اینا چیکاررر کنم همه چیی الان آلوده شده یعنی؟؟