2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام ،من دخترم منطقه ۱ دبیرستان غیردولتی دوره دوم  میره اینو گفتم که بدونید تو این سن رعایت بهداشت اصولا بهتره ،ولی دوبار متاسفانه گرفت بعداز دوبار و کلی هزینه و زمان و اعصاب خوردی که داشتم با این شماره که برای خانومی تو قم هستش تونستم نجات پیدا کنم خواستم اینجا بگم که اگه کسی مثل من کلافه شده بتونه استفاده کنه چون واقعا عذاب آوره  ،نه نیاز به شونه و درآوردن رشک و اینکارا داره فقط باید کل خونواده استفاده کنن ،کاملا هم بی ضرر هستش ،اون شامپویی که دکتر میده باعث ریزش مو میشه ،من که واقعا راضی بودم امیدوارم شماهم نتیجه بگیرین و منو دعا کنید 

09104663566 با اطمینان میگم کاملا بی ضرر بود منو همسرم هم استفاده کردیم فقط طریقه استفاده رو خودشون توضیح میدن خواستین عکسش رو هم میتونم بفرستم  

با یه بار استفاده ازش نتیجه عالی می‌گیرد 

در صورت نارضایتی حتی یک درصد میتونید درخواست عودت وجه انجام بدین 

به پشتیبانی سایت پیام بدین راهنمایی ایتون میکنن 09146089934 تلگرام هستش 

سلام من اومدم مشهد چشمتون روز بد نبینه فک کن کلی برنامه ریزی کردی خوش بگذرونی یهو اینجوری میشههه...

آقا من با قطار که اومدم اونجا شپش و گرفتم اینجا هی میخارید سرم جدی نمیگرفتم تا اینکه امروز روی بالشم دوتا شپش دیدم ...

هیچی دیگه تا شب صبر کردم رفتم داروخونه بهم یه بسته داد توش روغن و شامپو بود رفتم حموم روغن و زدم ۱ ساعت گذاشتم مونده بعدش هم شامپو زدم و به قدری محکم شونه زدم که الان کل کف سرم دررررد میکنه و شونه هم خراب شد کلا چندین تا شپش هم ریخت منتها پشت گردنم پره تخم شپشه الان مامانم میگه که حشره های روی سرم مردن و ریختن ولی تخم شپش هام  هنوز هستن. متاسفانه به خواهرمم منتقل کردم... حالا نمیدونم ببینم چی میشه رفته یا نرفته ولی خیلیییییی لعنتی بده از صبح مداااام دارم گریه میکنم موهامو با کلیییی زحمت تا زانوم بلند کردم بعد چون خیلی خیلی خیلی لخت و طلایی ای هم هس همه بهم میگفتن چقدر خوشگله واینا حالا اصن باورم نمیشه که شپش داره موهای منم... مجبورم برم کوتاه کنم ولی خب نمیتونم کامل از ته بزنم و کچل کنم خیلی بده اینطوری تخم شپش هاهم چسبیده به کف سرم در نمیاااااد بگید واس این تخما چیکار کنم . بشینم وایستم حشره شه هم دوباره اونا تخم ریزی میکنن بدبخت میشم اینجوری... با لباسا و وسایل اینا چیکاررر کنم همه چیی الان آلوده شده یعنی؟؟

سلام خدمت عزیزان

دو سال پیش پسرم از مهدش متاسفانه شپش گرفت وبه منو دخترم سرایت کرد تا حد جنون رفتم و هر روشی که گوگل و نی نی سایت بود استفاده کردم .از شیشه شیشه سس بگیر تا رنگ مو،سرکه،آب پیاز،حنا،آب اسفند،شامپو از عطاری ،شونه کردن هر روز ،تاشستن هر روز لباسها وملحفه و پتو و بالشت و اتو جلوی آفتاب پهن کردن فایده نداشت که نداشت ۳ هفته طول کشید😭 تا اینکه شانسی با سلام سرچ کردم یه قطره شپش بالا اومد که نزدیک ۶۰۰ نفر رضایت داشتند بانا امیدی سفارش دادم و استفاده کردیم باورتون نمیشه عین معجزه یکروزه از بین رفتند،فقط بعد از دستور روی بسته حمام برید و موها رو با شونه مخصوص شونه کنید که شپش و رشک مرده از موها جدا بشه...غرفه ای که سفارش دادم قم بود اسمش آمنه درخشان و کاملا بدون ضرر.ان شاءالله که نتیجه بگیرید