2777
2789
قطره ضد شپش كيميا برو بخر استفاده كن بعدش برام دعا كن مارك ديگه ها نه ها همين ما ك كيميا عطاريا د ...

سلام. من دیشب قطره کیمیا زدم ولی هنوز سرم‌شدید میخاره. پس جرا خوب نشدم. خیلی اذیتم. اسباب کشی هم دارم اصلا وقت انجام کاری دیگه ندارم برا ریشه کن کردنشون. 🥺

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

رفع قطعی شپش سر فقط در یک جلسه ،بدون نیاز به پاکسازی منزل با مواد صددرصد گیاهی و تضمینی زیر نظر آرایشگر تخصصی ،برای مشاوره تماس بگیرید.تمامی رشک ها و شپش ها در یک جلسه تضمینی رفع میشوند.

09380721074

رفع قطعی شپش سر فقط در یک جلسه ،بدون نیاز به پاکسازی منزل با مواد صددرصد گیاهی و تضمینی زیر نظر آرایشگر تخصصی ،برای مشاوره تماس بگیرید.تمامی رشک ها و شپش ها در یک جلسه تضمینی رفع میشوند.

09380721074

منم می‌خوام این کارو بکنم جواب میده ؟

09380721074

سلام عزیزم بالاخره نتیجه داد یا ن ؟

من و دخترام   دوسال   درگیر شپش بودیم جوری شده بود که دکتر میلیونی خرج میکردم  حتی دکتر یه جور قرص داده بود میخوردم حالم بد میشد 

وای خوب نشدم  یه روز تو نینی سایت شماره  یه عطاری رو  گداشته بودن  و خیلی اعلان رضایت  کرده بودن منم دل رو زدم به دریا سفارش دادم و خدا رو شکر العان دوساله دیگه شپش سراغم نیومده  یه پودری بود فقط یکبار مصرف کردم  شاید باورتون نشه همش ۲۰ هزار گرفتم  ولی عالی بود الهی دست به خاک بزنن  براشون طلا بشه  یه عمر دعاشون میکنم این شماره عطاریس ۰۹۰۲۶۷۴۴۶۳۲    ارسال هم دارن التماس دعا

صد درصد نتیجه میگیری